قتل پدر به خاطر چک کردن گوشی

 
هفدهم آذرماه، مأموران پلیس شهرستان سیرجان در جریان مرگ مرموز مردی در بیمارستان قرار گرفتند.
به گزارش جام جم آنلاین، طبق گزارش بیمارستان این مرد 44ساله بر اثر ضربه جسمی تیز و برنده مجروح شده و از شامگاه 13آذر به بیمارستان منتقل شده بود اما پس از 3روز جدال با مرگ، جانش را از دست داد.
تیمی از مأموران برای کشف حقیقت به تحقیق از خانواده قربانی پرداختند. آنها مدعی شدند که مرد 44ساله به‌دلیل برخورد با شیشه شکسته شده دچار جراحت شده و همه ماجرا یک حادثه بوده است. چند روز بعد اما پدربزرگ خانواده راهی اداره پلیس شد و راز مهمی را فاش کرد.
 
او گفت که مرگ پسرش حادثه نبوده و او توسط نوه‌اش به قتل رسیده است. به این ترتیب پسر 17ساله که عامل این جنایت بود دستگیر شد و در بازجویی‌ها به قتل پدرش اعتراف کرد.
 
او گفت: روز حادثه پدرم گوشی‌ام را گرفته بود و داشت محتویات آن را چک می‌کرد. او به فیلم‌ها و عکس‌های داخل گوشی‌ام اعتراض کرد و همان لحظه بین ما درگیری به‌وجود آمد. من که کنترلی روی رفتارم نداشتم، چاقویی برداشتم و با آن ضربه‌ای به پدرم زدم. پس از مرگ پدرم با مشورت خانواده‌ام تصمیم گرفتیم راز این جنایت را مخفی نگه داریم اما همه‌‌چیز لو رفت.
 
براساس این گزارش، هرچند پسر نوجوان به جنایت اعتراف کرده، اما اولیای دم با حضور در دادسرا اعلام گذشت کردند و به محض ارسال پرونده به دادگاه کیفری استان، متهم از نظر جنبه عمومی جرم محاکمه خواهد شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران
بدین ترتیب برای آینده یک قاتل تحویل اجتماع دادید
جمعه ۱۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۸
۳۹
hossein+87+ - ایران، ایران
عجب خونواده آشغالی! یارو زده باباشو بخاطر موبایل کشته. ننه ش هم باهاش همدستی کرده که دروغ بگن! کل شماها رو باید اعدام کرد. اینا دیگه کی هستن به قرعان!
شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +282شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +202پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +165سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +149ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +143فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +121پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید