شهاب حسینی از سمت مشاور جشنواره فیلم فجر استعفا کرد

شهاب حسینی، هنرپیشه ایرانی، به دلیل آنچه "نبود نگاهی نو و اندیشه‌ای تازه" در جشنواره فیلم فجر عنوان کرده، از سمتِ خود به‌عنوان مشاور این جشنواره استعفا کرد.
 
او در نامه ای که در اختیار خبرگزاری های ایرانی گذاشته نوشته است: "پذیرش سمت مشاور دبیر جشنواره‌ سی‌وچهارم فیلم فجر در خلال مشغله کاری‌ام، صرفا به این دلیل بود که تصور می‌کردم در این دوره، وجود نگاهی نو و اندیشه‌ای تازه موجب عدم تکرار اشتباهات گذشته و رفع نواقص دوره‌های قبل خواهد شد..."
"اما متاسفانه، موضع‌گیریِ دبیر جشنواره سی‌وچهارم فیلم فجر در قبال فیلم "آشغال‌های دوست داشتنی" و اطلاق اصطلاحِ "معضل" به این اثر که با مجوز قانونی وزارت محترم ارشاد ساخته شده و طی چند دوره گذشته در محاق بدبینی و سیاه‌نگری قرار گرفته، امری قابل تامل بوده و نشانگر بطلان تصورات پیشین بنده است."
 
فیلم "آشغال های دوست داشتنی"،‌ ساخته محسن امیریوسفی که درباره حوادث بعد از انتخابات سال ۱۳۸۸ است، و از دولت محمود احمدی نژاد و حسن روحانی، موفق به دریافت مجوز اکران نشده، از جمله فیلم هایی است که نمایندگان مجلس در سال ۹۳ در نامه‌ای به علی جنتی،‌ وزیر ارشاد، از او خواستند تا از اکران آنها جلوگیری کند. نمایندگان مجلس این فیلم را از جمله فیلم های مغایر با "معیارهای انقلابی" دانسته اند.
 
شهاب حسینی در بخش دیگری از نامه‌اش نوشته: "این در حالی است که تهیه‌کننده و کارگردان فیلم، آقای محسن امیریوسفی، صبورانه و بدون ایجاد حواشی، طی سه سال اخیر به لحاظ روحی، مادی و معنوی، فشار و خسارات زیادی را متحمل شده است. اینجانب سید شهاب‌الدین حسینی به‌عنوان بازیگر فیلم مذکور در جهت کاهش معضلات دبیر محترم جشنواره فیلم فجر، بدین وسیله از سمت مشاور جشنواره سی‌وچهارم اعلام انصراف و کناره‌گیری می‌نمایم."
 
حبیب رضایی، هدیه تهرانی، نگار جواهریان، صابر ابر و شهاب حسینی از جمله بازیگران فیلم "آشغال‌های دوست داشتنی"اند.
 
محسن امیریوسفی علاوه بر فیلم "آشغال های دوست داشتنی"، فیلم "آتشکار" را نیز در کارنامه خود دارد که همچنان توقیف است.
 
فیلم "خواب تلخ"، نخستین فیلم بلند این سینماگر مستقل ایرانی نیز سرانجام پس از ۱۲ سال توقیف، از آذر امسال در ایراناکران شد.
 
صاحبنظران فرهنگی، میزان قدرت و نفوذ وزارت ارشاد را در دفاع از عملکرد خود و مجوزهایی که در زمینه های مختلف صادر می کند، ناچیز می دانند. کارشناسان، عدم توانایی وزیر ارشاد و معاونانش در دفاع از آثار و برنامه های مجوزگرفته را سبب ناامنی حرفه ای و اقتصادی در عرصه هنر می دانند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۷
ایران بر باد رفته - برلین، آلمان
بسیار هم خوب! روحانی هم اگه استعفا ء بده تکلیف ما زودتر روشن خواهد شد!
‌پنجشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۴
۵۱
اصحاب کهف - بروکسل، بلژیک
دمش گرم البته شک دارم اگر خودش بازی نکرده بود هم این حمایت رو می‌کرد...
‌پنجشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.