یک ناوسالار سپاه در درگیری‌های سوریه کشته شد

عبدالله قربانی، ناوسالار سومیک ناوسالار سپاه پاسداران به همراه ۹ ایرانی و افغان دیگر در درگیری‌های سوریه کشته و پیکر آن‌ها برای تشییع به ایران منتقل شد.
 
خبرگزاری تسنیم روز دوشنبه ۱۴ دی‌ماه از کشته شدن عبدالله قربانی، ناوسالار سوم، در حلب سوریه خبر داده است.
 
پیکر این عضو نیروی دریایی سپاه روز سه‌شنبه ۱۵ دی‌ماه در روستای «صحرارود» شهرستان فسا در استان فارس تشییع و به خاک سپرده شد.
 
حسین جمالی و جلیل خادمی نیز از دیگر اهالی شهرستان فسا هستند که در آبان ماه امسال در سوریه کشته شدند.
 
خبرگزاری تسنیم در گزارشی دیگر از کشته شدن یک افغان عضو تیپ «فاطمیون» به نام خداکرم رضایی در سوریه خبر داده که پیکر وی نیز روز گذشته در تهران تشییع و به خاک سپرده شده است.
 
لشکر فاطمیون از افغان‌های مقیم ایران تشکیل شده که توسط جمهوری اسلامی برای جنگ با مخالفان بشار اسد در سوریه سازماندهی شده‌اند.
 
روابط عمومی «بنیاد شهید و امور ایثارگران» استان خراسان رضوی نیز با صدور اطلاعیه‌ای از تشییع پیکر هشت ایرانی و افغان کشته شده در سوریه خبر داده است.
 
این روابط عمومی اعلام کرده پیکر این افراد روز پنجشنبه هفته جاری از مقابل «مهدیه» مشهد تشییع و در «بهشت رضای» این شهر به خاک سپرده خواهد شد.
 
هویت این هشت نفر محمدجواد رضایی، علی مرادی، احمد جعفری، حسین فدایی، جواد حسنی، حسن حیدری٬ حسن رحیمی و محمدجاوید حسینی اعلام شده است.
 
تاکنون ده‌ها ایرانی و افغان که در حمایت از دولت بشار اسد در سوریه و دولت مرکزی عراق می‌جنگیدند، کشته شده‌اند.
 
در میان آن‌ها، فرماندهان ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چون حسین همدانی نیز حضور داشتند.
جمهوری اسلامی نیروهای نظامی خود را که در عراق و سوریه می‌جنگند، «مدافع حرم» می‌نامد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
کیوان م - تهران، ایران

فرماندهان با درجه‌های کیلویی،می‌رن سوریه و به ۳ روز نمی‌کشه شکلات پیچ بر میگردن ،بعد رژیم آخوندی با این فرمانده هاش می‌خواد دنیارو تسخیر کنه ،یک مشت بی‌ سواد پاچه خوار که فقط برای زنها و بچه‌ها عربده کشی‌ می‌کنن،در کنار این به اصطلاح افسر ۸ نفر ایرانی‌ هم سقط شدن ،به اسمهای این ۸ نفر دقت کنین یکیشون اسم ایرانی‌ نداره هر ۹ نفرشون اسمهاشون عربی‌ هست ،برین ،تا میتونین برین گله ایی برین و گله ایی سقط بشین .
‌چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۱:۰۸
۴۵
توفیق - سیاتل، ایالات متحده امریکا

به این میگن یک تیر و دو نشون! هم به آرزوی خودش رسید که شهید بشه، هم آرزوی ما رو براورده کرد که یک سپاهی دیگه سقط بشه. مرسی‌ ناوسالار جان!
‌چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۶
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

خداوند تعداد این رهروان بهشت رو زیادتر کنه! :o
‌چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۶
۳۹
hossein+87+ - ایران، ایران
امنیت در ایرارن اون هم در محاصره کشورهایی که به شدت و هر روزه در اونها کشت و کشتار هست ، مدیون شماهایی هست که جونتون رو فدا میکنید. خدا رحمتش کنه.
‌چهارشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنان دردناک یک متخصص تغذیه : من اول باید از بیمارهام بپرسم چه چیزی رو برای خوردن میتونید تهیه کنید
  • فریادهای پیرزن آذربایجانی: آقای خامنه‌ای، نامَرد تو که از اسرائیل بدتر شدی یکسره قتل عام میکنی
  • حتی یک نفر از تیم ملی امید ایران سرود جمهوری اسلامی را نخواند + صحنه ترور یک فرمانده پاسگاه
  • اتهام علیرضا دبیر به رسول خادم: در فدراسیون قبلی تمام مدال‌های جهانی و المپیک را دزدیدند
  • تصاویری دیده نشده از محمدرضاشاه پهلوی در حال وارسی کردن پگاسو در کاخ سلطنتی اسپانیا
  • ترامپ در تدارک شکار خامنه‌ای با کماندوهای ویژه دلتا
  • گسترش دامنه اعتصاب و تظاهرات در یازدهمین روز اعتراضات ایران
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • ورود پسر امیر جعفری و ریما رامین‌فر به دنیای مُد پس از کم کردن ۵۰ کیلو از وزن بدنش
  • دهمین شب تجمع‌های اعتراضی در ایران، فراگیر شدن اعتراضات در سراسر ایران