دستگیری قاتل فراری پس از ۲۲ سال

 
فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: قاتل فراری آب‌پخشی پس از ۲۲ سال دستگیر شد.
به گزارش جام جم آنلاین، سردار حیدر عباس‌زاده پیش از ظهر جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای بهبود وضعیت امنیتی در استان بوشهر اظهار داشت: کاهش وقوع جرایم و افزایش کشفیات جرایم را به صورت جدی در دستور کار داریم.
 
وی به دستگیری قاتل فراری پس از ۲۲ سال خبر اشاره کرد و افزود: در سال ۷۲ یک فرد شرور در شهر آب‌پخش شهرستان دشتستان خانمی را با شلیک گلوله قتل رسانده بود و پس از قتل متواری شده بود.
 
فرمانده انتظامی استان بوشهر با اشاره به تلاش پلیس برای دستگیری این قاتل، بیان کرد: این قاتل شرور که خانمی به هویت «گ.د» را با شلیک گلوله کشته و به خارج از استان متواری شده بود، در زمان حادثه ۳۴ سال داشت.
 
وی با اشاره به اینکه این مجرم متواری در شهر بندرعباس زندگی جدیدی را شروع کرده بود، افزود: با توجه به تاکید جدی مبنی بر شناسایی قاتلین و مجرمین فراری استان در سنوات گذشته، پرونده این قتل پس از ۲۲ سال در دستور کار مجدد کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
 
عباس‌زاده بیان کرد: تیم‌های اطلاعاتی و عملیاتی پلیس آگاهی استان پس از دریافت دستورات و رهنمودهای لازم با بهره‌گیری از توانمندی‌های تکنیکی و تاکتیکی جدید پس از پنج‌ماه کار پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه متهم در شهر بندرعباس شدند.
 
وی با اشاره به اعزام تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی استان بوشهر به شهر بندرعباس، ادامه داد: این قاتل متواری بامداد جمعه دستگیر و در تحقیقات اولیه به ارتکاب قتل اعتراف کرده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی