احمد خاتمی : مجلس خبرگان به دنبال تعیین رهبر در شرایط کنونی نیست

آیت الله سید احمد خاتمی پس از ثبت‌نام خود در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات مجلس خبرنگان رهبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نظارت در قانون نیامده اما رهبر انقلاب یکبار حجت الاسلام و المسلمین محمدی و حجازی را به کمیسیون تحقیق خبرگان فرستادند و بزرگوارانه گزارشی از دفتر خود و روند تصمیم گیری‌ها را مطرح کردند.
 
به گزارش «انتخاب»، وی خاطرنشان کرد: کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان در دوره‌های مختلف وظیفه خود را انجام داده و به این باور رسیده که تنها شخصیتی که شایستگی رهبری این ملت در شرایط کنونی است مقام معظم رهبری است. این خطا است که نظارت را به معنای مچ‌گیری بدانیم. نظارت یعنی دیدن نقاط قوت و ضعف. این نظارت با این معنا با اجازه ولایت، انجام گرفته است.
 
وی همچنین درباره تشکیل کمیته‌ای برای بررسی شرایط کسانی که می‌توانند رهبری انقلاب را به عهده بگیرند، خاطر نشان کرد: این مسأله اتفاق جدیدی نیست؛ زیرا از خبرگان اول کمیته‌ای در این رابطه تشکیل شده و گروهی ازبرجستگان و خبرگان از کمیسیون اصل 109 و 111 انتخاب شده‌اند، البته نه برای تعیین رهبر بلکه برای تعیین کسانی که در مظان رهبری هستند را بررسی کنند. آن کمیته با رعایت کامل مسأله رازداری این اقدام را انجام داد و اگر رهبری بخواهند این اسامی فقط به ایشان عرضه می‌شود.
 
این عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه تاکید کرد: مجلس خبرگان در پی تعیین رهبری در شرایط کنونی نیست، البته من چندبار از خود رهبری شنیده‌ام که مجلس خبرگان باید چند رهبر در آستین داشته باشد.
 
خبرنگاری پرسید با توجه به ثبت‌نام شما آیا اقامه نماز جمعه به معنای تبلیغ برای شما محسوب نمی‌شود که وی در پاسخ گفت: قانون دو هفته به مانده انتخابات را برای تبلیغات در نظر گرفته است که در این مدت کاندیدها نباید از تریبون‌های عمومی استفاده کنند اما قبل از آن قانون اجازه می‌دهد که افراد از تریبون های عمومی استفاده کنند. من در دو دوره گذشته کاملا پایبند به این اصل بوده‌ام.
 
این عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان درباره نحوه تشخیص اجتهاد داوطلبان انتخابات خبرگان خاطرنشان کرد: تعدادی از داوطلبان در شهریورماه امتحان کتبی و شفاهی داده‌اند. از افرادی که از امروز نام‌نویسی می‌کنند نیز طبق روال گذشته امتحان کتبی و شفاهی گرفته می‌شود.
 
وی در پاسخ به این پرسش که نظر شما درباره ثبت‌نام یک خانم برای انتخابات خبرگان چیست؟ گفت: در این‌باره تصمیم‌گیران، فقهای شورای نگهبان هستند و از نظر من تاثیر ندارد و هر چه آن‌ها تشخیص می‌دهند همان می‌شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
amirHassna - سیدنی، استرالیا
وای به حال کشور و مردمی که اینا براشون تصمیم می گیرن. دنیا داره به چه سمتی می ره اونوقت این عقب افتادها به فکر انتخاب یه پادشاه دیگه بعد از خامنه ای (شاه اسماعیل) هستن. انگار مملکت مشکل فقر و اعتیاد و بیکاری و گرانی و الودگی هوا نداره. منتظر شنیدن نظارت حکیمانه مزدوران داخلی و خارجی رژیم اخوندی هستیم.
‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲
۵۸
ایران بر باد رفته - برلین، آلمان
اعتماد به ملای شارلاتان هرگز! ننگ بر تو و رهبر منفور و بیمارت!تا حالا به اصطلاح رهبر داشتید چه غلطی کردید! ؟ ۳۷سال غارت و چپاول تمام هستی و نیستی مردم ایران!یه بار دیگه ننگ بر حکومت آخوندی
‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹
۴۲
simairani - کاشان، ایران
وقت زیادی نداری احمد، تعارف نکن خودت و کاندید کن، واسه تو هم که نباید زیاد کارِ سختی باشه به مزخرف گوی‌هات ادامه میدی، خوشتیپ هم که هستی‌ .
‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۱
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
آره بابا بذارین وقتی سرش به سنگ لحد خورد بالاخره یکی مثل رسمنجانی پیدا میشه که بگه که رهبر یکی رو بهش معرفی کرده و مجلس خفتگان هم سریع دستاشونو میبرن بالا و قضیه حل میشه! :o
‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۹
۴۸
abia7532 - تهران، ایران
همین روحانی رو بکنید رهبر بره پی کارش دیگه تازه کلیدهم داره!
‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد