یک کشته در پی درگیری معترضان با پلیس در بهبهان

حسین ملک‌خداییبه گزارش خبرگزاری‌های ایران، تجمع تعدادی از اهالی روستای «شهرویی» در شهرستان بهبهان در اعتراض به استخدام نشدن در پالایشگاه «بید بلند ۲» روز سه‌شنبه، ۲۴ آذرماه، به «درگیری» آنها با ماموران نیروی انتظامی منجر شده و در این درگیری «یک نفر کشته و دو نفر مجروح» شدند.
 
در حالی که گزارش‌های منتشر شده در فضای مجازی حکایت از «تیراندازی» ماموران نیروی انتظامی به سوی معترضان دارد، فرماندار بهبهان و مقامات نیروی انتظامی استان خوزستان برخی از شرکت‌کنندگان در این تجمع را متهم کردند که به سوی ماموران پلیس «تیراندازی» کرده‌اند.
 
این مقامات در عین حال توضیح نداده‌اند که فرد کشته شده در این درگیری به دست چه کسانی و چگونه کشته شده است.
 
در همین زمینه، به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، حسین ملک‌خدایی، فرماندار بهبهان، معترضان را متهم کرد که جاده منتهی به پالایشگاه «بید بلند ۲» را بسته و به ماموران نیروی انتظامی که برای باز کردن جاده اعزام شده بودند «حمله» کرده‌اند.
 
وی اضافه کرد: «این افراد با سلاح گرم به سوی ماموران تیراندازی کردند که در این حادثه یکی از اهالی روستا کشته شده و دو نفر نیز مجروح شدند.»
 
به گفته آقای ملک‌خدایی، «مسببان» برگزاری این تجمع دستگیر شده‌اند.
 
فاضل محمدپور، دادستان بهبهان، نیز خبر داد که سه نفر از معترضان «در تجمع اولیه» در مقابل پالایشگاه دستگیر شدند.
 
وی گفت که برخی از معترضان «سه روز» در مقابل در پالایشگاه «بید بلند ۲» تجمع کرده‌ و «مانع باز شدن در» و شروع به کار آن شده بودند.
 
محمدرضا اسحاقی، فرمانده نیروی انتظامی استان خوزستان، نیز گفت که معترضان جاده بهبهان به رامهرمز را «بسته» بودند و این اقدام باعث «ترافیک سنگین» شده بود.
 
بر اساس گزارش‌ها، ساخت پالایشگاه «بید بلند ۲» بهبهان چند ماهی است که آغاز شده و قرار است این پالایشگاه ظرف دو سال آینده به بهره‌برداری برسد.
 
روستای «شهرویی» با ۲۸۰۰ نفر جمعیت در کنار این پالایشگاه قرار دارد.
 
با این حال برخی از وب‌سایت‌های محلی خبر داده‌اند که ساکنان این روستا با وجود نزدیکی به محل برای استخدام در این پالایشگاه در«اولویت» نیستند.
 
با این حال فرماندار بهبهان گفت که تاکنون ۳۴۰ نفر برای اشتغال در این پالایشگاه «جذب» شده‌اند که ۶۵ نفر آنان از اهالی روستای «شهرویی» هستند.
 
به گفته آقای ملک‌خدایی، بیش از «۱۶ درصد» از استخدام‌شدگان در این پالایشگاه از اهالی روستای «شهرویی» هستند، در حالی که این روستا «تنها یک درصد» از جمعیت شهرستان بهبهان را دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران
خب یواش یواش بطرف جنگ داخلی میرویم
‌پنجشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۲:۵۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد