مهندس کامپیوتر، پزشک عمومی شد!

 مردی که فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر بود، با جعل مدرک پزشکی دست به طبابت در پایتخت زد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ در ساعت 19:30 هشتم آذر از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران، ماموران کلانتری 144 جوادیه تهرانپارس به یک مرکز درمانی (درمانگاه) در تهرانپارس مراجعه و با طرح شکایت مدیر درمانگاه اقدام به دستگیری فردی کردند که خود را پزشک عمومی معرفی اما در طی چند روز فعالیت در درمانگاه و با وجود پیگیری‌های مکرر از سوی مدیر درمانگاه از ارائه مدارک قانونی خودداری و در طول این مدت نیز برای تعدادی از بیماران، تجویزهای پزشکی صادر کرده بود. متهم که خود را بنام دکتر محمدحسن فاتحی نیا معرفی کرده بود، در زمان تحقیقات اولیه همچنان خودش را به عنوان پزشک عمومی معرفی و عنوان می‌داشت: اینجانب پزشک عمومی هستم؛ در تهیه مهر پزشکی اینجانب اشکالی به وجود آمده که در اسرع وقت برطرف می‌شود .
اظهارات مدیر درمانگاه
مدیر درمانگاه که طی تماس تلفنی توسط یکی از مدیران داروخانه در منطقه تهرانپارس با پلیس 110 تماس گرفته بود، در شکایت خود عنوان داشت: طی آگهی استخدام درباره همکاری با پزشک عمومی، فردی که خود را بنام دکتر محمدحسن فاتحی نیا و به شماره نظام پزشکی **72 معرفی کرده بود به درمانگاه مراجعه و نهایتا پس از توافق بر سر نحوه همکاری، از چند روز پیش در درمانگاه مشغول به‌کار شد؛ طی این مدت چندین بار از ایشان خواهش کردم تا مدارک پزشکی خود را ارائه کند اما هر بار، به بهانه‌های مختلف موضوع را به زمانی دیگر موکول می‌کرد تا اینکه در چندین نوبت و با طرح شکایت تعدادی از بیماران مبنی بر عدم بهبودی و برطرف نشدن بیماری‌شان، به نحوه عملکرد درمانی ایشان مشکوک شدم؛ سرانجام در مورخه 9/8/1394، طی تماس یکی از مدیران داروخانه که از دوستان بنده است متوجه شدم که در چندین نوبت دکتر محمدحسن فاتحی نیا اقدام به ارائه نسخه‌های دارویی به بیماران خود کرده که این نسخه‌ها تماما مورد اعتراض پرسنل داروخانه قرار گرفته است. نهایتا در شرایطی که به پزشک بودن این شخص مشکوک شده بودم، تصمیم گرفتم تا موضوع را به پلیس اطلاع داده تا آنها نسبت به تحقیق از این شخص و بررسی مدارک اقدام کند. با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع جعل مدارک و کلاهبرداری تحت عنوان پزشک ، به دستور دادیار پنجم دادسرای ناحیه 4 تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
تحقیقات پلیسی
با آغاز رسیدگی به پرونده در اداره سیزدهم پلیس آگاهی، کارآگاهان با بررسی شماره نظام پزشکی اعلام شده از سوی متهم اطلاع پیدا کردند که این شماره نظام پزشکی متعلق به یک خانم دکتر است که از سال 77، در توابع تهران مشغول به‌کار است. در ادامه و با بررسی هویت متهم، کارآگاهان موفق به شناسایی هویت اصلی متهم بنام محمدحسن. م (42 ساله) شناسایی و در ادامه تحقیقات مشخص شد که وی به هیچ عنوان در رشته پزشکی یا حتی رشته‌های مرتبط با پزشکی تحصیل یا سابقه کار نداشته است.
من پزشک قلابی هستم
 
متهم که در برابر دلایل و مستندات جمع‌آوری شده از سوی کارآگاهان چاره‌ای جز اعتراف نداشت، در اعترافات خود عنوان داشت: من لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم؛ جعل‌ها را قبول دارم؛ مدارک پزشکی و مدارک دانشگاهی را [ همگی ] جعل کردم؛ ... سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکر استقامتی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: متهم در اظهارات خود مدعی است که به تازگی خود را تحت عنوان پزشک عمومی معرفی کرده و به هیچ مرکز درمانی دیگری مراجعه نکرده است اما در ادامه تحقیقات، مدارک جدیدی مبنی بر فعالیت متهم در سایر مراکز درمانی شهر تهران به دست آمده است که تحقیقات جهت شناسایی سایر این مراکز که متهم تحت عنوان پزشک به آنها مراجعه و مشغول به‌کار شده، در دستور کار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است . سرهنگ کارآگاه محمدرضا ذاکر استقامتی با اعلام دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم عنوان داشت: با توجه به جعل عنوان پزشک عمومی از سوی متهم و احتمال مراجعه وی به سایر مراکز درمانی سطح شهر تهران در پوشش پزشک و انجام کلاهبرداری بدین شیوه و شگرد، برای شناسایی سایر شکات احتمالی دستور انتشار بدون پوشش تصویر متهم از سوی مقام محترم قضائی صادر شده است؛ لذا از تمامی شکات احتمالی درخواست می‌شود تا جهت پیگیری شکایات خود به اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند؛ همچنین از تمامی شهروندان محترم که از دیگر اقدامات مجرمانه متهم اطلاعاتی در اختیار دارند درخواست می‌شود تا اطلاعات خود را با شماره تماس 51055513 در اختیار اداره سیزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
دایره مینا - کراکف، لهستان
اولا که شماره نظام پزشکی چهار رقمی به شکلی که در بالا آمده نداریم - پنج ویا شش رقمی است -دوم اینکه آیا صرفا هر فردی به سراغ مدیر درمانگاه می رفته و اظهار می کرده که "من پزشک عمومی هستم "آیا او را استخدام می کرده ?! یک قسمت این ماجرا ایراد دارد و مبهم است و اگر آن گفته شود کل ماجرا هم مکشوف می شود !
‌پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۸
۴۲
karaji - کرج ، ایران

وقتی‌ عمله ‌ها خودشونو رهبر و سران قوه معرفی‌ می‌کنند جای تعجب نیست این پشمالو که بیشتر به فرمانده یا نماینده مجلس شبیه هست خودشو دکتر معرفی‌ کنه !!
‌پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هشدار نهاد کوییر ایرانی به دولت کانادا: مقابله با اسلام‌هراسی بهانه ترویج اسلام‌گرایی شده
  • پزشکیان: از تمام دنیا می‌خواهم نسبت به حمله به انستیتو پاستور واکنش نشان دهند
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • چهره‌های قدرتمند باقی‌مانده در رژیم؛ صعود سپاه و افول دولت رسمی در ایران
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • پیت هگست، فرمانده ستاد نیروی زمینی ارتش ایالات متحده را برکنار کرد
  • دونالد ترامپ:«تابعیت از طریق تولد» برای بردگان بود، نه میلیاردرهای چینی با ۵۶ فرزند
  • تصاویر: موج گرما باعث شد زنان و مردان اسکی‌باز در کلرادو با لباس شنا اسکی کنند
  • شورای همکاری خلیج فارس: رژیم ایران تمام خطوط قرمز را زیر پا گذاشت
  • +277شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +234شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +158سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +143ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +139فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید