قتل مادر و ۲ کودک در خانه شیشه‌ای پدر

مرد شیشه‌ای که زن و دو پسر خردسالش را در اقدامی هولناک کشته بود پشت میله‌های زندان ردیابی شد.

انتشار بوی تعفن در خانه زوج جوانی کافی بود تا راز تلخ یک قتل عام خانوادگی فاش شود.

ساعت 3 عصر سه‌شنبه سوم آبان ماه، ساکنان محله خانی‌آباد در تماس با پلیس انتشار بوی تعفن از آپارتمانی مسکونی را گزارش کردند. با این تماس مأموران کلانتری خانی‌آباد خود را به خانه مرموز رساندند و با ورود به آن منشأ آن را در کمد دیواری خانه پیدا کردند.

مأموران با بررسی این صحنه دو ساک سنگین را از میان رختخواب‌ها بیرون کشیدند و با اجساد دو کودک خردسال که یکی از آنها نوزاد بود روبه‌رو شدند سپس در زیر رختخواب‌ها جسد مادر جوان آنها نیز پیدا شد که با مهارت در زیر ملحفه‌ها جاسازی شده بود.
جنایت خانوادگی
مأموران پس از کشف اجساد مادر و دو کودک در جلوی کمد طناب داری را دیدند که احتمال می‌دادند متعلق به قاتل بوده است. با گزارش این جنایت بازپرس منافی‌آذر از شعبه سوم دادسرای جنایی، به همراه تیم تحقیق و مأموران اداره 10 پلیس آگاهی در محل حاضر شده و تحقیقات خود را آغاز کردند.

با ادعاهای صاحبخانه و همسایه‌ها مشخص می‌شود اجساد پیدا شده متعلق به زن 24 ساله‌ای به نام نسرین و دو پسر خردسالش آرین 2 ساله و آرمین 15 روزه بوده است.

کارشناس پزشکی قانونی حاضر در محل نیز زمان وقوع قتل را 10 روز پیش اعلام کرد.
با این سرنخ‌ها تحقیقات میدانی برای رمزگشایی این معما آغاز شد. در بررسی‌های تخصصی کارآگاهان جنایی، همسایه‌ها پدر خانواده را میثم 31 ساله و یک مرد شیشه‌ای معرفی کردند.

یکی از همسایگان به مأموران گفت: «یک هفته پیش میثم در پنجره ساختمان را باز کرد و با فریاد در کوچه اعلام کرد زن و بچه‌هایش را کشته است. البته چون ما می‌دانستیم که او شیشه‌ای است توجهی به حرف‌هایش نکردیم. همان لحظه او به طبقه پایین رفته و با شکستن در یکی از آپارتمان‌های همسایه دعوا راه انداخت و با دخالت پلیس او به کلانتری رفته و پس از بررسی شکایت در دادسرای بعثت،  او به اتهام دعوا و درگیری به زندان فشافویه منتقل شده است.

با این سرنخ‌ها بازپرس پرونده با فرضیه صحنه‌سازی قاتل برای فرار از محل جنایت و ادعای اینکه او در زمان مرگ خانواده‌اش در زندان بوده است شبانه به زندان فشافویه رفت و میثم را تحت بازجویی قرار داد.
اعترافات پدر شیشه‌ای
میثم وقتی در برابر بازپرس جنایی قرار گرفت و راه فراری ندید، لب به اعتراف گشود و گفت: «چند وقت پیش به خاطر بدهکاری با باجناقم دعوا کرده بودم و پول دیه و قرض قبلی‌ام 60 میلیون تومانی می‌شد. من کارگر مبل‌سازی هستم و در این مدت 14 میلیون تومان را توانستم پرداخت کنم. به همین خاطر مادرزنم و نسرین با من مدام دعوا می‌کردند. آن روز هم نسرین سر همین موضوع بحث راه انداخت. حسابی شیشه کشیده بودم و حوصله سر و صدای او را نداشتم ناگهان کنترلم را از دست دادم و با روسری او و بعد بچه‌هایم را خفه کردم. وقتی دیدم دیگر زنده نیستند خواستم خودکشی کنم اما پشیمان شدم و دوباره شیشه کشیدم و آن دعوا را راه انداختم.»

با این اعترافات و با دستور بازپرس منافی‌آذر، عامل این قتل‌عام برای انجام تحقیقات تکمیلی دراختیار مأموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.
اظهارات زن صاحبخانه
زن صاحبخانه که هنوز باور ندارد مردی توانسته باشد چنین قتل‌عام هولناکی را رقم زده باشد به خبرنگار شوک گفت: این خانواده 4 ماه پیش به خانه من نقل مکان کرده‌اند و خیلی زود فهمیدم که پدر خانواده اعتیاد به شیشه دارد و عصبی‌مزاج است. وی افزود: نسرین باردار بود و مراعات کردیم اما شوهرش اجاره‌خانه را نمی‌داد و همین باعث شد تا ما به تکاپو بیفتیم، نسرین و پسر 2 ساله‌اش از وقتی او زایمان کرده بود در خانه مادرش بودند و ما اصلاً نمی‌دانستیم آنها به خانه بازگشته‌اند و وقتی شوهرش دعوا کرد و حتی در خانه‌ای را شکست به زندان افتاد و ما با شکایت در دادگاه حکم تخلیه گرفتیم تا اینکه مشخص شد نسرین و بچه‌هایش کشته شده‌اند و این یک شوک بزرگ برای ما بود.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۱
senator x - تهران، ایران
یک روانشناس یا جامعه شناس بگوید چرا 80%قتلها درمناطق جنوب شهر است؟
‌پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وای‌نت: ایران پیش از جنگ سراغ گزینه‌ای رفته بود که در زرادخانه هسته‌ای هیچ کشوری نیست
  • سوئد در اعتراض به صدور حکم اعدام یک شهروند سوئدی، سفیر ایران را احضار کرد
  • خواستگاری خبرنگار عاشق از دوست دخترش در حین پرسش از ولادیمیر پوتین + ویدیو
  • سایه جنگ بر ونزوئلا؛ ترامپ: سناریوی رویارویی نظامی منتفی نیست و توقیف نفکتش‌های بیشتر در پیش است
  • ترامپ برنامه لاتاری گرین کارت را که مورد استفاده مظنون تیراندازی دانشگاه براون قرار گرفته بود، تعلیق کرد
  • پوتین: روسیه تنها بر اساس شروط خودش آماده پایان دادن به جنگ است
  • گزارش رسانه فرانسوی از وضعیت زنان در ایران؛ آیا حکومت از «حجاب اجباری» عقب‌نشینی کرد؟
  • پزشکیان: موشک‌های اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه بیشتر، قوی‌تر، دقیق‌تر و راحت‌تر بود + ویدیو
  • جنجال زن ایرانی در رستوران لوکس سان‌فرانسیسکو؛ از مستی و درگیری تا اخراج فوری! + ویدئو
  • بازداشت یک شهروند روس در اسرائیل به اتهام «جاسوسی» برای ایران؛ تهران یک تبعه روس را آزاد کرد
  • +295شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +254شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +210بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +144تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +123شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +120امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +101حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +97حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +89کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید