حکم قصاص چشم مرد اسیدپاش صادر شد

 اسیدپاش کینه‌جو که کوری همکارش را رقم زده است به قصاص چشم محکوم شد.محسن مرتضوی روز 19 فروردین ماه سال 91 وقتی وارد محل کارش شد از سوی آبدارچی کینه‌جو هدف اسیدپاشی هولناک قرار گرفت.
مرد کینه‌جو پس از خالی کردن قابلمه پر از اسید روی محسن دست از خشونت برنداشت و با چاقویی که در دست داشت با 16 ضربه وی را غرق خون روی زمین انداخت و پا به فرار گذاشت.قربانی در بیمارستان بستری شد و تحت 80 عمل جراحی قرار گرفت اما با وجود تلاش تیم پزشکی، وی بینایی چشم راست و شنوایی گوش راست خود را از دست داد. فتح‌الله عامل جنایت اسیدی که از طریق مرز بانه به کشور عراق گریخته بود از سوی پلیس این کشور دستگیر و به مأموران مرزبانی کشورمان تحویل داده شد.مرد خشن در بازجویی‌ها گفت: در تعطیلات عید نوروز یک مرد هر روز با موبایلم تماس می‌گرفت و مزاحمت ایجاد می‌کرد. وقتی به اداره آمدم همکارانم به من گفتند فردی که برایم ایجاد مزاحمت می‌کرد محسن است همان لحظه تصمیم به انتقامجویی گرفتم.ماجرای این اسیدپاشی به ایستگاه دادگاه کیفری استان تهران رسید و پس از دو سال قضات جنایی رأی به قصاص عضو دادند. با اعتراض مرد اسیدپاش، پرونده در شعبه 24 دیوانعالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و آنها حکم قصاص عضو را نپذیرفتند و خواستار اظهارنظر اعضای کمیسیون پزشکی جنایی درخصوص امکان اجرای قصاص عضو شدند.پرونده برای بررسی به کمیسیون پزشکی رفت و پزشکان اعلام کردند با توجه به میزان و شدت صدمات و آسیب‌های ایجاد شده روی محسن از نظر چشم و بینایی، ایجاد جراحت منجر به نابینایی چشم به علت خوف سرایت و نبود امکان تساوی امکانپذیر نیست و تنها می‌توان گوش راست را قصاص عضو کرد. با این نظریه علمی قضات دیوانعالی کشور حکم قصاص دو عضو گوش و چشم را نقض کرده و پرونده را برای رسیدگی نهایی به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستادند. فتح‌الله در آخرین جلسه محاکمه با تکرار اعترافاتش گفت: چهار سال است که پشت میله‌های زندان به سر می‌برم و از این وضعیت خسته شده‌ام و بارها ماجرای اسیدپاشی من در روزنامه‌ها منتشر شده است. دیگر تحمل ندارم هر حکمی که صادر کنید آن را می‌پذیرم. محسن قربانی اسیدپاشی نیز گفت: مرد اسیدپاش از آنجا که دوبار در زندگی شکست خورده بود و چون مزاحم تلفنی داشت، همسر سومش نیز به تلفن‌های او مشکوک شده بود و به همین خاطر قصد جدایی از وی را داشت. از طرفی هم خانواده‌اش مرتب به او توهین می‌کردند که وی توان اداره زندگی را ندارد. این عوامل باعث شد که وی تصور کند من مزاحم تلفنی او هستم و مرا هدف اسیدپاشی قرار داد.حالا نیز تقاضا دارم متهم کور شود تا بفهمد من در زندگی چه می‌کشم! با اعترافات مرد اسیدپاش قاضی عبداللهی رئیس شعبه و یک قاضی مستشار برای صدور رأی نهایی با هم وارد شور شدند و با توجه به نظریه کمیسیون پزشکی جنایی، دادگاه رأی به قصاص چشم در حدی را که موجب آسیب اضافه یا به خطر افتادن جان مرد اسیدپاش نباشد، صادر کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد

فقط چشم ؟ یک طرف سر و صورت مرد تباه کار عقده ای اسیدپاش مزخراف را هم باید سوزاند.همانطور که بعضی ها را در داخل شهرها اعدام میکنند تا مردم بترسند و درس عبرت بگیرند که جنایت نکنند و مواد مخدر خرید و فروش نکنند , می بایست این اسید پاش را هم در جلوی چشم مردم به سزای اعمال خودش برسانند.
دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۲
۵۶
londonlondon - لندن، انگلستان
امیدوارم که رضایت زوری ازش نگیرن اگر یکدفعه حکم اجرا بشه دیگه چشم این ازگل‌ها میترسه
دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هشدار نهاد کوییر ایرانی به دولت کانادا: مقابله با اسلام‌هراسی بهانه ترویج اسلام‌گرایی شده
  • پزشکیان: از تمام دنیا می‌خواهم نسبت به حمله به انستیتو پاستور واکنش نشان دهند
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • چهره‌های قدرتمند باقی‌مانده در رژیم؛ صعود سپاه و افول دولت رسمی در ایران
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • پیت هگست، فرمانده ستاد نیروی زمینی ارتش ایالات متحده را برکنار کرد
  • دونالد ترامپ:«تابعیت از طریق تولد» برای بردگان بود، نه میلیاردرهای چینی با ۵۶ فرزند
  • تصاویر: موج گرما باعث شد زنان و مردان اسکی‌باز در کلرادو با لباس شنا اسکی کنند
  • شورای همکاری خلیج فارس: رژیم ایران تمام خطوط قرمز را زیر پا گذاشت
  • +278شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +158سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +144ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +140فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید