ارتباط زن جوان با پیرمرد، سبب فروپاشی زندگی اش شد

مرد جوان وقتی متوجه شد همسرش پیش از ازدواج با مردی ثروتمند در ارتباط بوده، به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد.
 

 چندی پیش مرد جوانی با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضی گفت: آقای قاضی همسرم پیش از ازدواج با من با مردی ثروتمند در ارتباط بوده و با وعده ازدواج کلی پول از آن مرد بالا کشیده است.

 
وی افزود: من تازه یک سال و نیم پس از ازدواجمان این موضوع را متوجه شدم. یک روز خود همان مرد با من تماس گرفت و همه چیز را اطلاع داد. جالب اینجاست که همسرم بعد از اینکه فهمید من متوجه این موضوع شده ام، هیچ چیز را انکار نکرد و به تمام کارهایش اعتراف کرد.
 
او گفت که پس از آشنایی با این مرد ثروتمند به او قول ازدواج داده و در مدتی که با وی در ارتباط بوده کلی پول از او گرفته است. بعد از آن هم بی دلیل ارتباطشان را قطع کرده و آن مرد را تنها گذاشته است. با فهمیدن این موضوع یک لحظه هم آرام و قرار ندارم و دیگر نمی توانم در کنار این زن زندگی کنم. برای همین درخواست جدایی دارم.
 
بعد از صحبت های این مرد همسرش نیز به دادگاه احضار شد تا قاضی صحبت های او را هم بشنود و بعد از آن در این باره تصمیم گیری کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران مظلوم - سوست، هلند

دیگر به زنان ایرانی هم نمی شود اعتماد کرد .بخاطر پول هر کاری می کنند
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴
۴۴
paksan - ایران، ایران
ازدواجهای بی سروته و بدون علاقه یعنی همین. شما عاشق که میشی زن میگیری و دیگه برات مهم نیست روابط گذشته چی بوده و برای طرف مقابل هم گذشته شما مهم نیست و اگر کسی رو واقعاً دوست داشته باشه زمان حال رو مبنا قرار میده نه اینکه فلانی قبلاً دوست دختر داشته یا دوست پسر داشته. در هرصورت بازم خیلی محترمانه و متمدنانه از هم جدا شدند و جای شکرش باقی است . به نظرم این داستان نشون داده که این مرد عاشق دختره نبوده و کیلیویی رفته خواستگاری و دختره هم بله گفته و شک ندارم حتی اگر این قضیه هم پیش نمی آمد این مرد سر یک بهانه دیگه جدا میشد چون عشق چیزی نیست که ساخته بشه باید اتفاق بیافته و کسایی که میرن خواستگاری همیشه احساس میکنند مجبورند ادامه بدهند و تا زمانی که وضع مالیشون خوب نباشه ادامه میدن ولی همین که وضع مالیشون خوب بشه یا جدا میشن یا دنبال بعدی هستند.
شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۷
۴۷
setayeshz565 - وین، اتریش
[::ایران مظلوم - سوست، هلند::]به مردای إیرانی جی؟به مردای إیرانی میشه اعتماد کرد؟.
یکشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی