چطور پیاده روی کنیم تا کالری بیشتری بسوزانیم؟

با انجام آزمایش‏هایی درباره پیاده ‏روی، محققان متوجه شدند پیاده ‏روی با سرعت متغیر می‌تواند تا ۲۰ درصد کالری بیشتر نسبت به پیاده ‏روی با سرعت ثابت بسوزاند.

به گزارش سلامانه ، یعنی اگر به دنبال روشی ساده برای سوزاندن کالری بیشتر هنگام پیاده‌روی هستید سرعت گام خود را تغییر دهید.

مانوج سرینیواسان، محقق در این باره می‌گوید: «بسیاری از منابع موجود در مورد پیاده ‏روی با سرعت ثابت هستند. این مطالعه قطعه گمشده بزرگی است. اندازه‌گیری بهای سوخت‌وساز بدن در مورد سرعت‏های متغیر بسیار مهم است، چراکه مردم روی تردمیل زندگی نمی‏کنند و با سرعت ثابت راه نمی‏روند. متوجه شدیم که سرعت متغیر می‏تواند بهای پیاده‌روی را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش دهد.» نتایج‏ تحقیق این محققان نشان می‌دهد که با استفاده از روش‌های سنتی، مردم ممکن است تعداد کالری ‏های سوزانده شده ضمن پیاده‏ روی در زندگی روزمره یا ورزش را دست‏کم بگیرند اما باید بدانیم که اقدام به تغییر سرعت انرژی می‌تواند به طرق مختلف صورت بگیرد یعنی اینکه نیازی نیست ما برنامه‌ریزی خاصی برای آن داشته باشیم. محققان دریافتند که ممکن است تا ۸ درصد از انرژی مورد استفاده ‏مان در طول پیاده ‏روی روزانه طبیعی به دلیل انرژی مورد نیاز برای شروع و توقف پیاده‏ روی باشد.
 
در آزمایشی محققان از مردم خواستند تا با حفظ سرعت خود روی تردمیل گام پیاده‌روی خود را تغییر دهند و بهای تغییر سرعت پیاده‏ روی‏شان را اندازه بگیرند. شرکت‏ کنندگان به طور متناوب با سرعت زیاد به جلوی کمربند تردمیل می‏رسیدند و با سرعت کم به عقب تردمیل برمی‏گشتند. سرینیواسان در ادامه این آزمایش توضیح داد: «در آزمایش‏های قبلی محققان دیگر سرعت تردمیل را مستقیماً تغییر دادند که مشخصاً آزمایش‏ها را برای پیاده ‏روی در دنیای واقعی غیرکاربردی می‏کرد. هنگامی که سرعت تردمیل تغییر می‏کند، خود تردمیل، به جای شخص پیاده ‏رو، مقداری کار می‌کند.»
 
«چگونه می‏توانید به شکلی پیاده ‏روی کنید که انرژی بیشتر بسوزد؟ فقط کارهای عجیب و غریب انجام دهید. با کوله پشتی پیاده ‏روی کنید، وزن‏تان را روی پاهایتان بیندازید. مدتی پیاده‏ روی کنید، سپس بایستید و آن را تکرار کنید. به جای خط راست در یک منحنی پیاده‌روی کنید.»
این مطالعه پیش‌بینی محققان مبنی بر آهست ه‏تر حرکت کردن مردم هنگام حرکت در فواصل کوتاه ‏تر و افزایش سرعت‏شان هنگام افزایش فاصله را تأیید می‏کند. این یافته می‏تواند کاربردهایی برای حوزه درمان فیزیکی و توانبخشی داشته باشد، که در آن اندازه‌گیری سرعت برای حرکت در فاصله خاص شاخصی از پیشرفت بیمار است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.