خواص گردو

گردو به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. اسید لینولئیک می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد.
نقش گردو در سلامت
 گردو به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. اسید لینولئیک می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد. همچنین اسید لینولئیک و اسید آلفا لینولنیک و اسید چرب امگا-3 از تشکیل لخته‌های خونی جلوگیری می‌کنند و اثر محافظتی در برابر حملات قلبی دارند. مطالعات نشان می‌دهند که دریافت 2 گرم در روز از این ترکیب (مقداری که در 30 گرم گردو وجود دارد)، برای نشان دادن این فواید کافی است.
 
…‌ دو مطالعه نشان داده‌اند مردمی که گردو می‌خورند به میزان کمتری در معرض بیماری‌های کرونری قلب قرار می‌گیرند. …‌‌ گردو خاصیت کاهش‌دهندگی فشار خون را داراست. …‌‌ به دلیل محتوای اسیدهای چرب امگا-3، سبب کاهش شدت علائم آرتریت روماتوئید و خارش و خشکی پوست می‌گردد. …‌‌ مصرف گردو به علت محتوای بالای انرژی و مواد مغذی، برای افرادی که اشتهای کمی دارند (مثل افرادی که دوره نقاهت بیماری را می‌گذرانند) مناسب است. …‌‌ اسید الاژیک، فلاونوئیدی است که در چندین نوع توت یافت می‌شود. گردو بدلیل دارا بودن این ترکیب سبب مهار رشد سلول‌های سرطانی شده و آرام‌بخش اعصاب است که به خوابیدن انسان کمک می‌کند.
 
…‌‌ گردو دارای ترکیباتی به نام استرول می‌باشد که بطور طبیعی در ترکیبات گیاهی وجود دارد و از نظر شیمیایی مشابه کلسترول می‌باشد. بخشی از استرول‌های گیاهی در مسیر هضم غذا جذب نمی‌شوند و مانع جذب کلسترول در جریان خون می‌‌گردند. 30 گرم گردو حاوی 50 میلی‌گرم استرول گیاهی است که به اعتقاد محققان می‌تواند محافظت‌کننده از قلب و پیشگیری‌کننده از سرطان باشد.
طریقه نگهداری گردو
 به هنگام خرید گردو باید به خشک بودن و تازگی آن توجه کنیم. گردو نباید نرم و انعطاف‌پذیر باشد. بوی رطوبت یا تندی نیز نباید بدهد، زیرا مقدار زیاد روغن در گردو آن را مستعد فساد می‌کند. گردو به دلیل محتوای زیاد چربی‌های غیراشباع با چند پیوند دوگانه، بیشتر از سایر مغزها قابلیت فاسد شدن دارد، ولی با نگهداری صحیح می‌توان از فساد آن جلوگیری نمود. گرما، رطوبت و نور، فساد گردو را سرعت می‌بخشند. گردو با پوست به مدت 6 ماه تا یکسال در جای خنک قابل نگهداری است و برای مدت طولانی‌تر باید در یخچال و یا در فریزر نگهداری شود.
گردوی بدون پوست بهتر است تا زمان استفاده از آن در بسته‌بندی و در جای خشک و خنک باشد و در صورتی که بسته‌بندی نشده باشد باید طی 3 تا 4 ماه مصرف شود. به طور کلی مغزها از جمله گردو به مدت 6 ماه در یخچال و یک سال در فریزر تازگی خود را حفظ می‌کنند. اگر گردوی پوست‌گرفته کمی نرم شود (البته بوی تند شدن ندهد) می‌توان آن را روی یک سینی پهن کرد و در دمای بسیار کم 150 درجه فارنهایت (60 درجه سانتیگراد) برای چند دقیقه در فر قرار داد. علی‌رغم خواص بسیار مفیدی که درباره گردو گفته شد، به دلیل درصد چربی بالایی که در گردو وجود دارد نباید در مصرف آن افراط نمود. به طور معمول در یک رژیم 2000 کیلوکالری، مصرف 3 قاشق غذاخوری گردو نیاز روزانه افراد را به اسیدهای چرب برطرف می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سایه جنگ بر ونزوئلا؛ ترامپ: سناریوی رویارویی نظامی منتفی نیست و توقیف نفکتش‌های بیشتر در پیش است
  • ترامپ برنامه لاتاری گرین کارت را که مورد استفاده مظنون تیراندازی دانشگاه براون قرار گرفته بود، تعلیق کرد
  • پوتین: روسیه تنها بر اساس شروط خودش آماده پایان دادن به جنگ است
  • گزارش رسانه فرانسوی از وضعیت زنان در ایران؛ آیا حکومت از «حجاب اجباری» عقب‌نشینی کرد؟
  • پزشکیان: موشک‌های اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه بیشتر، قوی‌تر، دقیق‌تر و راحت‌تر بود + ویدیو
  • جنجال زن ایرانی در رستوران لوکس سان‌فرانسیسکو؛ از مستی و درگیری تا اخراج فوری! + ویدئو
  • بازداشت یک شهروند روس در اسرائیل به اتهام «جاسوسی» برای ایران؛ تهران یک تبعه روس را آزاد کرد
  • حواشی مصاحبه تازه کاترین شکدم؛ تسنیم: او شاید نفوذی ایران در اسرائیل است
  • پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • پایان یک رویا؛ با دستور ترامپ، لاتاری گرین کارت به طور دائمی از لیست برنامه‌های مهاجرتی حذف شد
  • +293شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +250شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +217حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +207بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +142تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +123شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +120امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +98حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +92حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد