مغز مانند اثر انگشت منحصر به فرد است

 مطالعات محققان نشان می دهد، ساختار هیچ دو مغزی شبیه هم نیست و مغز هر فرد مانند اثر انگشت او منحصر به فرد است.
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، مطالعات محققان دانشگاه «ییل» آمریکا نشان می دهد، الگوی فعالیت مغز و چگونگی اتصال بخش های مختلف در هر فرد متفاوت است و هرگز نمی توان دو مغز کاملا مشابهی را پیدا کرد.
 
این تحقیقات که با استفاده از تکنیک تصویربرداری «fMRI» صورت گرفته، نشان می دهد که الگوی عملکرد مغز هر داوطلب با داوطلب دیگر متفاوت است. محققان این تفاوت را اصطلاحا اثرانگشت شناختی نامیده اند.
 
محققان تا امروز بر این باور بودند که ساختار مغز افراد بدون درنظر گرفتن بهره هوشی و یک بیماری خاص مشابه است و این مطالعه اولین بار است که الگوهای متفاوت مغز را مشخص می کند.
 
محققان معتقدند که این تفاوت می تواند در درمان بیماری های عصبی به شیوه متناسب با عملکرد مغز هر فرد موثر باشد و این مطالعه گام موثری در پیش بینی انواع بیماری های مربوط به سیستم اعصاب است.
نتایج این تحقیقات در نشریه «Nature Neuroscience» منتشر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +82هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه