ربودن نوه آلمانی از سوی پدربزرگ در تهران

روزنامه ایران : پدربزرگ طمعکار وقتی پسر و نوه 3 ساله‌اش از آلمان به ایران سفر کردند دسیسه تلخی را طراحی کرد.این مرد با ربودن نوه‌اش که حتی بلد نبود فارسی حرف بزند پسرش را تحت فشار قرار داد تا بخشی از دارایی‌اش را به نام او بزند.

چندی پیش مرد جوانی به دادسرای امور جنایی تهران رفت و پرده از گروگانگیری خانوادگی برداشت .وی در اظهاراتش به بازپرس حسین‌پور از شعبه 5 دادسرا گفت: چندی پیش با پسر 3 ساله‌ام از آلمان به ایران آمدم تا خانواده‌‌‌ام را ببینم. متأسفانه در این سفر همسر آلمانی‌ام نتوانست همراهمان باشد اما با این حال از اینکه می‌توانستم خانواده‌ام را ببینم خوشحال بودم. پسرم نیز اشتیاق داشت تا هر چه زودتر پدربزرگ و مادربزرگش را ببیند اما اتفاق عجیبی افتاد.

وی افزود: «روز گذشته برای کاری از خانه خارج شدم اما وقتی به خانه برگشتم اثری از سام و پدرم نبود. گمان می‌‌کردم پدرم با نوه‌اش برای تفریح به بیرون رفته است و به همین خاطر خیالم راحت بود تا اینکه چند ساعت بعد تلفن خانه به صدا درآمد. در کمال ناباوری از پدرم شنیدم که پسرم را به گروگان گرفته است. باور نداشتم پدرم دست به چنین کاری بزند. او در ازای آزادی پسرم سندهای املاکم را می‌خواست به نام وی بزنم تا در این صورت سام را آزاد کند.»

این مرد دل نگران ادامه داد: پسرم فارسی بلد نیست و شرایط مناسبی ندارد. از سویی همسرم دائم تماس می‌گیرد و می‌خواهد با پسرمان صحبت کند و من نمی‌دانم چه جوابی به او بدهم. نمی‌خواهم آبروی خودم و خانواده‌‌ام در مقابل همسرم و خانواده‌اش برود و زیر سؤال برویم، کمکم کنید.»با اظهارات این مرد کارآگاهان بلافاصله به بررسی این ماجرا پرداختند تا ردی از پدربزرگ بیابند.از آنجایی که شناسایی محل اختفای مرد 65 ساله آسان نبود پلیس تصمیم گرفت در اقداماتی فنی و تخصصی با این پدربزرگ قرار صوری بگذارد.

بدین ترتیب مرد جوان در تماس تلفنی با پدرش از وی خواست تا به دفترخانه ثبت اسناد بیاید تا اموال خود را به نام وی بزند اما وی از حضور امتناع کرد و گفت یک پیک موتوری می‌فرستد تا مدارک را از وی تحویل گرفته و سپس سام را رها می‌کند ولی علی مخالفت کرد.

با گذشت پنج روز از گروگانگیری پدربزرگ که متوجه شده بود تحت تعقیب پلیس قرار دارد با علی تماس گرفت و گفت سام را به خانه یکی از اقوامشان برده است و وی می‌تواند پسرش را تحویل بگیرد.

علی که دل نگران پسرش بود سریع خود را به محل نگهداری این کودک رساند و او را که گریه می‌کرد تحویل گرفت.این مرد که هنوز از دست پدرش دلخور بود به دادسرا بازگشت و خواستار مختومه‌شدن پرونده شد و نسبت به پدرش رضایت داد. علی بلافاصله همراه با سام سوار بر هواپیما خاک ایران را برای رفتن به آلمان ترک کرد.از سوی دیگر بازپرس حسین‌پور جنبه عمومی جرم این پدربزرگ را مدنظر قرار داد و وی را برای تحقیق به دادسرا احضار کرد. پدربزرگ 65 ساله وقتی روبه‌روی بازپرس حسین‌پور قرار گرفت ادعای بی‌گناهی کرد و گفت: پسرم اجازه نمی‌داد نوه‌ام را ببینم. همیشه در حسرت بودم تا در کنار سام باشم به همین خاطر روزی که پسرم نبود نوه‌ام را برداشتم و با او به گردش و پارک رفتیم. در این مدت با نوه‌ام زندگی کردم و با هم شاد بودیم و هیچ آزار و اذیت و گروگانگیری‌ای در کار نبود.بنابر این گزارش، بازپرس به بررسی بیشتر این پرونده پرداخت و پدربزرگ طمعکار را با قرار وثیقه 50 میلیون تومانی بازداشت کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
kshamillan - مونترال ، کانادا

چه خاطره‌ آی‌ میشه برای بچه ...طفلی چقدر ترسیده ...عجب چیز هایی آدم میشنوه ...برای پول چه که نمیکنند این مردم
‌پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۲
۴۷
setayeshz565 - وین، اتریش

طرف میکه متاسفانه همسر المانیم نتونست بیاد ایران،باید بکی خوشبختانه،وإلا اومده بود که ابروت میرفت،شانس اوردی ،دیکه کلاشم بیوفته ایران نمیره 😆.
‌پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هشدار نهاد کوییر ایرانی به دولت کانادا: مقابله با اسلام‌هراسی بهانه ترویج اسلام‌گرایی شده
  • پزشکیان: از تمام دنیا می‌خواهم نسبت به حمله به انستیتو پاستور واکنش نشان دهند
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • چهره‌های قدرتمند باقی‌مانده در رژیم؛ صعود سپاه و افول دولت رسمی در ایران
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • پیت هگست، فرمانده ستاد نیروی زمینی ارتش ایالات متحده را برکنار کرد
  • دونالد ترامپ:«تابعیت از طریق تولد» برای بردگان بود، نه میلیاردرهای چینی با ۵۶ فرزند
  • تصاویر: موج گرما باعث شد زنان و مردان اسکی‌باز در کلرادو با لباس شنا اسکی کنند
  • شورای همکاری خلیج فارس: رژیم ایران تمام خطوط قرمز را زیر پا گذاشت
  • +277شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +234شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +157سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +143ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +139فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید