وقتی گوشی تلفن عضوی از بدن‌مان می‌شود

تقاطع: “اریک پیکرزگیل“، عکاس ۲۹ ساله‌ی امریکایی به تازگی مجموعه عکسی را با موضوع اعتیاد نسل جدید به تکنولوژی و به ویژه تلفن‌های همراه منتشر کرده است.
 
آقای پیکرزگیل برای گرفتن این عکس‌ها، تلفن را از دست سوژه‌های عکاسی‌اش گرفته در حالی که  از آن‌ها خواسته در همان وضعیت بدنی با همان حالت صورت قبل باقی بمانند.
 
 وی در واقع خواسته نشان بدهد که افراد چگونه لحظات با هم بودن‌شان را از دست می‌دهند و به جای ارتباط با یکدیگر به اینترنت وصل می‌شوند.
 
 او که دانش‌آموخته‌ی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده‌ی هنرهای زیبا دانشگاه کارولینای شمالی است، در ارتباط با این عکس‌ها می‌‌گوید: «روند پیوستن مردم به دنیای تکنولوژی، سریع و غیر قابل تغییر است. با وجود فواید آشکار تکنولوژی برای جامعه، پیامدهای اجتماعی و فیزیکی آن نیز به تدریج دارد آشکار می‌شود. درواقع گوشی‌ها و تبلت‌ها هم‌زمان با تغییر رفتارهای ما، در حال تبدیل شدن به یک اندام جدید در بدن ما هستند. اندامی خیالی که از یک سو به غریبه‌ها نشان می‌دهد سرمان شلوغ است و از سوی دیگر، باعث جدایی ما از نزدیکان‌مان و آن‌هایی شده که به طور فیزیکی در کنارمان  هستند.»
 
آیا شما با دیدن این عکس‌ها به این نتیجه رسیده‌اید که بار بعدی که در کنار دوستان و خانواده‌تان هستید به جای “لایک زدن” آن‌چه در گوشی تلفن‌تان است، آن‌‌ها را بیشتر دوست داشته باشید؟
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
Realman - ارواین، ایالات متحده امریکا
اخه تو این دره زمونه اتفاقهاى غیر قابل پیشبینى هر لحظه اتفاق میفته پس سریع ترین راه براى دریافت خبر تلفن یا سلفون یا موبایل اسمارت فون هستش ، بعدش تغریبا ٨٠٪ لوازم خونه ماشین و و و با سلفون کنترل میشه ، یک مکاله ٣٠ دقیقه اى با یک تکس یک. خطى انجام میشه و اگر در مورد کارتون باشه خیلى زمانها بدرد میخوره چون نیازى به شخص ثالث نیست همه حرفها ثبت شده ، در ضمن با اسمارت فون هیچ وقت گم نمیشید مگر خودتون بخواهید 😊 با اسمارتفون تصاویرى گرفته میشه نه همه ولى به خیلى مثائل کمک میکنه مثلا در تصادفات وووو در این روزگار شلوغ و بى وقت کمکه زیادى هستش . اعتیاد میاره ولى نه مثل مواد مخدر فرق داره .
‌سه شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
۶۴
عموعقلی - پاریس، فرانسه
انسان عاشق دانستن وسرعت واطلاعات است از اینرو زنده باد تلفن همراه
جمعه ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹
۴۳
پسر ایران زمین - دبی، امارات متحده عربی
البطه استفاده از تلفن همراه برای دریافت اطلاعات یا کارهای دیگر پیر یا نسل جوان نمیشناسه در کل خوبه ولی نه زیاده روی
‌چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.