ستاره‌های ما در قطرند، ستاره‌های ژاپن در آلمان و ایتالیا

 بی‌شک ژاپن از حضور در ایران یک هدف دارد‌؛ بردن تیم‌ملی در آزادی و اثبات این موضوع که قدرتمندتر از تیم‌ملی است. آنها می‌خواهند نشان دهند رده‌بندی فیفا ملاک نیست و ایران نباید تیم اول آسیا باشد.
 
کروش و شاگردانش هم از این موضوع به خوبی خبر دارند. کروش همین چند وقت پیش، قبل از بازی با هند گفت: «رنکینگ فیفا فقط یک رده‌بندی است. معنای زیادی برای من ندارد. وضعیتی که ما در آن قرار گرفته‌ایم در مقایسه با سایر کشورها فقط پروسه پیشرفت و توسعه ما را نشان می‌دهد.
 
کشورهایی مانند ژاپن، استرالیا و کره‌جنوبی در وضعیت بهتری هستند زیرا ظرفیت بالاتری نسبت به ما دارند.» اگر امروز و در آستانه بازی ایران و ژاپن نگاهی به لیست دو تیم بیندازید، متوجه تفاوت‌ها می‌شوید. ژاپن لژیونرهای متعددی دارد. لژیونرهایی که حتی بعضی از آنها به خاطر ترافیک بازیکن، به تیم‌ملی دعوت نمی‌شوند، مثل اوچیدا (شالکه آلمان)، اینوی (ایبار اسپانیا)، یویا اوساکو (کلن آلمان)، یوئیچارو هاکیتانی (بازل سوئیس)، یونیا تاناکا (اسپورتینگ لیسبون پرتغال) و... لیگ ژاپن لیگی بازیکن‌ساز است. خیلی از استعدادهای این کشور با قراردادهای پایین به تیم‌های دسته دوم کشورهای مختلف می‌روند.
 
فقط باید چند سال دیگر منتظر بمانید تا ناگهان اسم آنها را بشنوید. ژاپن روی فوتبال سرمایه‌گذاری زیادی کرده و امروز حلیل‌هوزیچ سرمربی این تیم برای دعوت کردن بازیکنان با مشکلات زیادی روبه‌رو است. او مجبور است روی نام تعدادی از لژیونرهایش خط قرمز بکشد. وضعیت حلیل‌هوزیچ در ژاپن به هیچ‌وجه قابل قیاس با کروش در تیم‌ملی ایران نیست.
 
لیگ‌برتر پویا نیست، هر سال تعداد استعدادهایش انگشت‌شمار است و این بازیکنان هم ترجیح می‌دهند پول لیگ ‌برتر را دو دستی بچسبند تا اینکه با قرارداد کم به اروپا بروند و سختی بکشند. کروش هم در این باره می‌گوید: «ببینید تیمی مثل ژاپن یا استرالیا و کره چند بازیکن شاغل در اروپا دارند. این یکی از عوامل مهم برتری آنها نسبت به ایران است.» نگاهی به لیست لژیونرهای دو تیم هم به خوبی این مسئله را نشان می‌دهد. بهترین بازیکن ایرانی یعنی اشکان دژاگه در تیم العربی توپ می‌زند. آندرانیک تیموریان در تیم‌ ام‌صلال بازی می‌کند. سردار آزمون بهترین استعداد ایران در تیم روستوف روسیه حضور دارد که جزو تیم‌های مطرح اروپا نیست اما ژاپن در تیم‌هایی چون میلان، اینتر، ساوتهمپتون و... بازیکن دارد. این است تفاوت اصلی که شاید حرص ژاپنی‌ها را به خطر صدرنشینی ایران در آسیا، بیشتر دربیاورد.
لژیونرهای ژاپن
لژیونرهای ایران
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد