کی‌روش: تیم برتر میدان عمان بود/ مثل آرژانتین و برزیل با مسی و رونالدو دیگر بازیکن تغییر نمی‌دهیم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: نتیجه خوبی بود اما باید اذعان کنم تیم برتر میدان، عمان بود.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از عمان، کارلوس کی‌روش پس از تساوی یک بر یک ایران مقابل عمان اظهار داشت: نتیجه خوبی بود اما باید اذعان کنم که تیم برتر میدان عمان بود بازی خوبی شاهد بودیم. اول اینکه تیم عمان بهتر بود و دوم اینکه ایران 90 دقیقه جنگید، می‌دانستیم بازی سختی داریم. پاداش یک امتیازی برای هر دو تیم مناسب بود.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی براینکه چرا ایران عملکرد همیشگی نداشته و این موضوع به گرمای هوا برمی‌گردد یا به علت درگذشت هادی نوروزی بوده است و همچنین علت عصبی بودن بازیکنان تصریح کرد: به دلیل 2موضوع بود یکی اینکه عمان تیم برتر میدان بود و توانستند توانایی‌های خود را بهتر نشان دهند دلیل دوم این بود که هرچه خواستیم بازیکنان را با درجه آب و هوا تطبیق دهیم نشد و برای بازیکنان ایرانی همیشه در چنین هوایی بازی کردن دشوار است.
 
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه آیا فکر می‌کنید ایران پایین‌تر از حد انتظار بوده است گفت: بله همین طور است آن انتظارات برآورده نشد و عمان بهتر بازی کرد البته به خاطر شرایط آب و هوایی بازیکنان وضعیت دشواری داشتند اما بازیکنان نشان دادند توانایی ذهنی بالایی دارند و می‌توانند با ذهنشان بازی را مدیریت کنند. 4 بازی هنوز باقی مانده است و 3 دیدار در خانه داریم. در خانه ما رقبا کار سخت‌تری خواهند داشت و سعی می‌کنیم بتوانیم نتیجه بگیریم.
 
کی‌روش در مورد اینکه در نیمه اول شاهد بودیم ایران بیشتر دفاع کرد و چه تغییراتی در نیمه دوم داشتند تاکید کرد: شک نداریم که ایران بازی خوبی انجام نداد با توجه به اینکه عمان با سیستم دفاعی 5 نفره بازی می‌کرد فشار زیادی را تحمل کردیم و کنترل زیادی در وسط زمین نداشتیم با تغییرات در نیمه دوم سعی کردیم وسط زمین را بیشتر کنترل کتیم و تحرک بیشتری داشتیم.
 
وی افزود: وقتی ما شاهد این بودیم که بازیکنان از لحاظ فیزیکی آن طروات لازم را ندارند سعی کردیم از بعد انگیزشی با استفاده از قدرت روحی روانی بازی خوبی را انجام دهیم و بازی را کنترل کنیم و نتیجه لازم را به دست آوریم.
 
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه چرا نتوانستیم پس از 14 سال عمان را شکست دهیم تاکید کرد: (کی‌روش در این لحظه از یکی از خبرنگاران درخواست سکه کرد) به نتیجه بازی امروز اشاره می‌کنم که مثل یک سکه بود یک روی آن این بود که 14 سال نتوانستیم نتیجه بگیریم اما مساوی امروز را می توان با آن روی سکه نگاه کرد و آن این بود که توانستیم در مسیر صعود یک امتیاز بگیریم و حالا در تهران میزبان آنها هستیم که مطمئنا کار دشواری در تهران دارند.
 
کی‌روش در مورد اینکه در گذشته شاهد ستارگان ایرانی مثل خداداد و عابدزاده بودیم اما امروز شاهد عده محدودی از بازیکنان ایرانی هستیم این طور به نظر می‌رسد که بازیکنان از استقلال و پرسپولیس و سپاهان انتخاب می‌شوند گفت: ما مثل آرژانتین و برزیل هستیم که وقتی بازیکنانی چون مسی و رونالدو پیدا می‌کنیم دیگر بازیکن خود را تغییر نمی‌دهیم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +178اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد