چرا رقابت "امیرمهدی ژوله" و "امین حیایی" در خندوانه سیاسی شد و رکورد شکست؟!

عصر ایران :یک رقابت صرفاً کمدی، تبدیل به یک طناب کشی عجیب شد که در یک سمت آن، فعالان فضای مجازی اصلاح طلب قرار دارند و در سوی دیگرش، فعالان فضای مجازی اصولگرا و هواداران "تتلو"!

با سیاسی شدن یکی از بخش های رقابتی برنامه "خندوانه" ، رکورد آرای کمدین های بخش "استندآپ کمدی(ایست خند)" شکسته شد.
به گزارش عصر ایران، تا کنون 16 کمدین در رقابت استندآپ که از جذاب ترین بخش های برنامه خندوانه است، شرکت کرده و خود را در معرض آرای مردم قرار داده اند.
 
هم اکنون نیز سنگین ترین و نزدیک ترین رقابت بین دو نفر از شرکت کنندگان در جریان است: امیر مهدی ژوله و امین حیایی ؛ به طوری که تا لحظه نگارش این خبر ، تعداد کل آرا از 4 میلیون رأی گذشته است و جالب اینجاست که هر دو رقیب، آرایی تقریباً مشابه همدیگر را به دست آورده اند و گاه ژوله و گاه حیایی با اندکی فاصله از یکدیگر جلو می افتند.
نتیجه آرا در سیستم رأی گیری موبایلی
نتیجه تا قبل از ظهر دیروزنتیجه تا صبح امروزنتیجه تا ظهر امروزنتیجه تا دقایقی قبلنتیجه کنونی (در حال تغییر)
علت این وضعیت نیز ، سیاسی شدن موضوع است و نیز ورود پدیده ای به نام هواداران "تتلو"  به ماجرا.
بعد از اجرای این دو هنرمند، برخی فعالان فضای مجازی جریان سیاسی اصلاح طلب، از مردم خواستند به سردبیر پیشین هفته نامه اصلاح طلب چلچراغ که در کارنامه خود نوشتن فیلمنامه های شب های برره ، مرد هزار چهره ، مرد دو هزار چهره و ... را دارد، رأی دهند.

همزمان، برخی فعالان فضای مجازی جریان سیاسی جریان اصولگرا ، با اشاره به سوابق هنری هر دو هنرمند، از جمله بازی امین حیایی در فیلم های سینمایی "قلاده های طلا" و اخراجی ها"ی ده نمکی، خواستار آن شدند که مردم به امین حیایی رأی دهند.
 
در گیر و دار سیاسی شدن یک برنامه طنز، طرفداران خواننده زیر زمینی "تتلو" نیز وارد گود شدند و با انتقاد از امیر مهدی ژوله ، از مردم خواستند به حیایی رأی دهند. آنها از این که ژوله در برنامه خود ، اشاره ای انتقاد آمیز به تتلو کرده بود، شاکی هستند.
 
بدین ترتیب، یک رقابت صرفاً کمدی که در یک برنامه طنز اجتماعی شکل گرفته، تبدیل به یک طناب کشی عجیب شد که در یک سمت آن، فعالان فضای مجازی اصلاح طلب قرار دارند و در سوی دیگرش، فعالان فضای مجازی اصولگرا و هواداران "تتلو"!
 
 فارغ از این که در نهایت کدام طرف خواهد توانست آرای بیشتری به دست آورد، این ماجرا بار دیگر نشان داد که فضای جامعه ایران به شدت مهیای سیاسی کردن همه مسائل است به گونه ای که می تواند از یک رقابت کمدی که صرفاً برای شاد کردن مردم انجام شده ، یک مسأله سیاسی و جناحی بسازد.

قطعاً اگر ساز و کارهای عادلانه و فراگیر برای بروز و ظهور تمایلات سیاسی همه مردم ایران با هر نوع اندیشه و گرایشی وجود داشته باشد، آن وقت می توانیم امیدوار باشیم که همه چیز سر جای خود قرار می گیرد و جامعه احساس نمی کند که برای بروز تمایلات سیاسی اش باید یک برنامه طنز را وسیله کند.
خندوانه که در حال حاضر موفق ترین و پربیننده ترین برنامه صدا و سیما به شمار می رود ، با اجرای موفق رامبد جوان ، هر شب ساعت 23 از شبکه نسیم پخش می شود.
حاشیه های خندوانه و مهدی خزعلی 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
احتراز - دورف، آلمان

همه چی‌ سیاسی می‌کنن. ولی‌ خدائی ژوله خیلی‌ بهتر بود، یعنی‌ واقعاً طنز میگه، حیایی فقط ادا در میا‌‌‌ره.
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵
۵۶
کیوان م - تهران، ایران

این امین حیایی و شریفی نیا از ماموران جمهوری آخوندی هستن .
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵
۴۷
دایره مینا - کراکف، لهستان

بنده اجرای هر دونفر را دیدم و امین حیایی خیلی کمتر از وقت خود برنامه استنآپش را اجرا کرد و خیلی هم جالب نبود اما امیرمهدی ژوله تکه هایی هم به خواننده های زیرزمینی انداخت و در کل بد نبود !البته اگر هم مایل به رای دادن-از داخل ایران- بودید حتما به امیرمهدی ژوله رای بدهید نه به خاطر اینکه قبلا سردبیر نشریه ای بوده و یا اینکه اجرایش بهتر بود بلکه فقط به خاطر اینکه ایشان مبتلا به بیماری MS مالتیپل اسکلروزیس هستند ! و این بیماری بیماری سختی است و ذره ذره آدمی را تحلیل می برد !
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۹
۵۱
vickie - هیوستون، ایالات متحده امریکا

موندم این تتلوی مزه عرق چی میگه. اینم خواسته توی این هاگیر واگیر یه مجوزی دست و پا کنه واسه خودش.
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰
۱۰۷
pars40 - فرایبورگ، سوییس

عقل که نباشه جان در عذابه . به جای اینکه بشینند این چرت و پرتها رو نگاه کنن کاش مردم ما یک ساعت کتاب می خوندن . :(
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۴
۴۴
behran - کردستان، ایران

[::دایره مینا - کراکف، لهستان::]. با احترام کامل به شما و حس موازی بودن با افکارتان، ولی در اینجا مخالف برتری بر مبنای حس ترحم هستم؛ اما در نقطه مقابل و با حس غیر موازی بودن با افکار دکتر خزعلی، مبنای رأی به هنرمند را در خدمت نکردن به دربار و زر و زور و تزویر میدانم!
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۷
۴۷
دایره مینا - کراکف، لهستان
[::behran - کردستان، ایران::]. حرف شما قبول اما بنده هرچیزی را به سیاست ربط نمی دهم -یعنی دوست ندارم ربط بدهم -و تنها از جنبه ُ پزشکی ایشان به این قضیه نگاه می کنم و از آنجایی که ایشان هنوز بسیار جوان هستند و یک بچه کوچک هم دارند صحیح نمی بینم که این مورد را با هرچیزی که دکتر خزعلی - و یا هرکسی دیگر- بیان کرده مرتبط و همسو ببینم !شاید هم من اشتباه می کنم و باید همه چیز را به سیاست ربط داد دلیل بنده هم این است که شما در هر جامعه ای هم که باشید ملزم به پیروی از یک سری باید و نبایدها هستید و فرقی نمی کند که این حکومت شاهنشاهی باشد و یا اسلامی و یا دموکراتیک و یا مهد فریبنده ُآزادی -یعنی امریکا- هستند کسانی که - هرچند هم برترین طنزنویس ویا هنرمند و کتابدان و اهل هنرهای ظریفه دیگر هم باشید- برای شما تصمیم می گیرندو می گویند چه باید گفت و چه نباید گفت ! به هرحال شما باید زندگی کنید و من هم باید -به ناچار-زندگی کنم و همه مان در طول زمان عوض می شویم و هرکسی ممکن است به این به قول شما دربار ِ زور و تزویر نزدیک و یا دور شود !
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۰
۵۲
مهربـان - مونترال، کانادا
اجرای هر دو نفر ضعیف بود و هیچیک لایق رأی مثبت نیستند. اگر امکان رأی منفی می‌بود از طرف من، هر کدام یکی می‌توانستند داشت.
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۲
۷۳
نازک بین - شفیلد، انگلستان
اگر هنرمند یا نویسنده که به نوعی مخاطبش آحاد جامعه میباشد بخواهد خروجی کار یا حرفه اش در خدمت زورمندان یا دولتمردان و اربابان زر و زور .تزویر بقول دکتر خزعلی باشد . و اطاعت کور کورانه پیشه خود کند .هنرش و اثرش ماندگار نخواهد شد. و از طرفی جامعه را به گمراهی و تباهی خواهد کشاند.
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۵
۴۲
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
از مردم مرده پرست و خرافه پرستی که دائما در حال مرزکشی و یارکشی هستند و با توهمات دائی جان ناپلئونی گذران زندگی را با توهین و زجر تحمل می کنند انتظار دیگه ای نمیشه داشت. این همون داستان ملانصرالدین و خرش هست که هرجوری میرفتند مردم یک تز براشون داشتند. این هم مثلا دکتر؟!؟!؟ خرعلی اشون!
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۵
۴۲
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
[::behran - کردستان، ایران::]. دوست عزیز بنده هم با احترام به نظر شما میگم شعار دادن همیشه قشنگه چون ذات و طبیعت شعار قشنگه اما هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد! الان در این مقطع میشه ما را هم آگاه کنید که چطور هنرپیشه ای مثل امین حیایی تبدیل شده به هنرمند دربار زر و زور و تزویر؟ هممون مثل روز برامون روشنه که گهگداری تو جامعمون یک موجی مبنی بر احساسات راه میافته و شروع به تخریب یک عده و بالا بردن یک عده دیگر میکنه. باز هممون از بازیها و مصاحبه ها و حتی برخوردهامون با امین حیایی از ته دلمون متوجه شدیم که این بشر ساده تر از این حرفها است که بخواهد جبهه سیاسی داشته باشه. باز اصلا همه اینها را میگذاریم کنار و میگیم یک موج احساسی بود و مردم درگیر شدن و نفهمیدن و اتفاقی افتاد! اما الان چی؟ الان هم باید با شعار دامن بزنیم به این افکار دائی جان ناپلئونی؟ آخه چرا باید زندگی حرفه ای(کاری) یک بازیگر توانای کشورمون را بخاطر پوچ به بازی بگیریم؟ میشه یک لیست از این مدل حماقت های قشر عوام درست کرد. حماقت هایی که بدون هیچ منطقی یک دفعه یکی را وطن فروش و دیگری را کوروش کبیر و امیر کبیر عصر می کنه
دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۱
۴۴
behran - کردستان، ایران
[::دایره مینا - کراکف، لهستان::]. [::sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی::]. نظرات شما دوستان نیز بسیار متین و برخوردار از دیدگاه و زاویه دید متفاوت و آراء گوناگون نسبت به موضوعی خاص است؛ با تشکر بابت تبادل افکار و همچنین زمانی که برای اینکار گذاشتید
‌سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.