مقتول، قاتل را لو داد

«قاتل یکی از بستگانم به نام مسعود است که به‌خاطر سندی که برایم گرو گذاشته بود، من و یکی از فامیل‌هایم را کشت و ماشینم را سرقت کرد» این آخرین جمله مرد ۴۲ساله‌ای بود که به‌علت اصابت گلوله به سر و پاهایش قربانی جنایتی انتقام‌جویانه شد.
 
ماجرای این جنایت به اواخر تیرماه سال‌جاری برمی‌گردد. روز حادثه وقتی رهگذران صدای شلیک‌های گلوله‌ حوالی تفرجگاه قلعه‌سنگ در خرم آباد را شنیدند به سمت آنجا رفتند. آنها با پیکرخونین مرد میانسالی روبه‌رو شدند که وسط جاده افتاده بود. او با دیدن جمعیتی که برای کمک به وی نزدیک شده بودند قاتلش را لو داد و توانست به سختی چند جمله بگوید.
 
وی گفت که یکی از بستگانش به نام مسعود به‌خاطر ضمانت و سندی که برایش در دادگاه گرو گذاشته بود او و یکی از فامیل‌هایش به نام بهروز را کشته است. او این جمله را گفت و از حال رفت. کمی آن‌طرف‌تر نیز مرد میانسال دیگری غرق در خون نزدیک تفرجگاه افتاده بود که با شلیک گلوله زخمی شده بود. در چنین شرایطی موضوع به پلیس و اورژانس گزارش شد و آنها در محل حادثه حضور یافتند. بررسی‌ها نشان می‌داد مردی که وسط جاده افتاده و قاتلش را لو داده بود به کام مرگ رفته است اما دیگری هنوز زنده بود که به بیمارستان انتقال یافت.
    شروع تحقیقات
تیمی از کارآگاهان با دستور سرهنگ دالوند رئیس پلیس آگاهی استان لرستان تحقیقات خود را در این پرونده آغاز کردند. بررسی‌ها نشان می‌داد قربانی کامران نام داشته که پس از قتل، ‌خودروی پژو 405وی نیز به سرقت رفته بود که مشخصات ماشین وی در اختیار همه واحدهای گشتی قرار گرفت. از سویی جست‌و‌جو برای شناسایی و دستگیری قاتلی که مقتول نام او را پیش از مرگش لو‌داده بود شروع شد.
هنوز چند ساعتی از شروع تحقیقات نگذشته بود که خبر رسید بهروز، مرد دیگری که با شلیک گلوله مجروح شده بود به‌علت شدت جراحات روی تخت بیمارستان جان باخته است. بدین‌ترتیب مأموران دست به‌کار شدند تا هرچه زودتر عامل 2‌جنایت را دستگیر کنند. او اما پس از حادثه خانه خود را تخلیه کرده و فراری شده بود.
    دستگیری
15روز بعد از جنایت مسئول یکی از پارکینگ‌های شهر خرم‌آباد با پلیس تماس گرفت و اعلام کرد که فردی چند روز پیش، یک خودروی پژو 405 را به پارکینگ سپرده و رفته است. از آنجا که موضوع مشکوک به‌نظر می‌رسید صاحب پارکینگ تصمیم گرفت تا پلیس را در جریان قرار دهد. این تماس کافی بود تا تیم تحقیق راهی آنجا شود که در بررسی تصاویر دوربین مداربسته چهره مسعود قاتل فراری به‌دست آمد.
او با هویت جعلی خودروی مقتول را به پارکینگ سپرده و گریخته بود. در چنین شرایطی کارآگاهان جنایی به اقدامات اطلاعاتی دست زدند تا اینکه ردپای عامل جنایت را در کرج به‌دست آوردند. این سرنخ کافی بود تا هفته گذشته تیم تحقیق با نیابت قضایی راهی کرج شوند و قاتل فراری را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.
    دعوت به تفریح مرگبار
متهم بعد از دستگیری چاره‌ای جز اقرار ندید و درخصوص جزئیات ماجرا چنین گفت: کامران و بهروز (مقتولان) هردو از بستگانم بودند اما اختلاف من با کامران بود و بهروز ناخواسته به قتل رسید. وی ادامه داد: کامران پیش از این به زندان افتاد و من برای آزادی او سندی گرو گذاشتم. قرار بود مدتی بعد سندم را آزاد کند اما زیر قولش زد.
 
بارها از او خواستم که سندی که برای ضمانت او گذاشته بودم را آزاد کند اما هربار طفره می‌رفت تا اینکه روز حادثه همراه بهروز و کامران به تفرجگاه قلعه‌سنگ رفتیم. درواقع پیشنهاد من بود که برای تفریح و خوشگذرانی به قلعه‌سنگ برویم. در بین راه با کامران صحبت کردم اما باز هم همان حرف‌های تکراری را زد.
 
از آنجا که می‌دانستم مقتول در صندوق عقب ماشینش اسلحه دارد از قبل تصمیم گرفتم اگر او بازهم طفره برود و حاضر نشود سندم را آزاد کند با اسلحه تهدیدش کنم تا شاید نظرش تغییر کند. حتی به بهروز هم گفتم که فقط قصد تهدید دارم. برای همین در بین راه از مقتول که پشت فرمان بود خواستم تا توقف کند.
 
پس از آن من و بهروز از ماشین پیاده شدیم و من به سرعت اسلحه را از صندوق عقب برداشتم. می‌خواستم آن را به سمت کامران نشانه بگیرم و تهدیدش کنم که ناگهان گلوله‌ای شلیک شد و به بهروز برخورد کرد. خیلی ترسیدم چون اصلا نمی‌خواستم به بهروز آسیبی برسانم. همزمان، کامران که به‌شدت وحشت کرده بود از ماشین پیاده شد و به سمت جاده فرار کرد. من هم 2 گلوله به سمتش شلیک کردم که به پا و سرش برخورد کرد. پس از آن سوار ماشینش شدم و فرار کردم. به‌گزارش همشهری، هم‌اکنون این متهم در‌اختیار مأموران پلیس آگاهی لرستان قرار گرفته و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • هشدار نهاد کوییر ایرانی به دولت کانادا: مقابله با اسلام‌هراسی بهانه ترویج اسلام‌گرایی شده
  • پزشکیان: از تمام دنیا می‌خواهم نسبت به حمله به انستیتو پاستور واکنش نشان دهند
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • چهره‌های قدرتمند باقی‌مانده در رژیم؛ صعود سپاه و افول دولت رسمی در ایران
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • پیت هگست، فرمانده ستاد نیروی زمینی ارتش ایالات متحده را برکنار کرد
  • دونالد ترامپ:«تابعیت از طریق تولد» برای بردگان بود، نه میلیاردرهای چینی با ۵۶ فرزند
  • تصاویر: موج گرما باعث شد زنان و مردان اسکی‌باز در کلرادو با لباس شنا اسکی کنند
  • شورای همکاری خلیج فارس: رژیم ایران تمام خطوط قرمز را زیر پا گذاشت
  • +277شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +234شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +157سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +143ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +139فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید