پوکی استخوان: ۳ فنجان چای برای کاهش شکستگی

محققان استرالیایی به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن چای می تواند باعث کاهش 30 درصدی شکستگی استخوان مربوط به پوکی استخوان شود. البته این محققان نوع چای را نیز مشخص کرده اند که در ادامه می خوانید.
 
متأسفانه بیماری خاموش پوکی استخوان خیلی ها را درگیر کرده است. حتماً می دانید که این افراد نیز بیشتر در معرض شکستگی استخوان قرار دارند و باید احتیاط های لازم را برای مقابله با زمین خوردن و مراقبت از استخوان هایشان در نظر داشته باشند.
 
اخیراً محققان به این نتیجه رسیده اند که نوع چای مصرفی می تواند در پیشگیری از شکستگی استخوان ناشی از پوکی استخوان مؤثر باشد. این نوع چای همین چای سیاهی است که روزانه مصرف می کنیم.
به عقیده ی محققان دانشگاه فلیندر استرالیا نوشیدن روزانه 3 فنجان چای سیاه باعث کاهش 27 درصدی خطر شکستگی مربوط به پوکی استخوان می شود.
محققان برای دستیابی به این نتایج روی عادت های غذایی 1200 زن 70 ساله و به مدت حدود 10 سال بررسی هایی انجام دادند.
با هر فنجان چای سیاه 9 درصد احتمال شکستگی کمتر می شوددر مدت پژوهش، 288 نفر از خانم های شرکت کننده دچار شکستگی شدند که نیمی از این موارد شکستگی مفصل ران بود.
 
محققان مشاهده کردند افرادی که دچار شکستگی نشده اند خانم هایی هستند که روزانه بین 1 تا 3 فنجان چای سیاه می نوشند.
 
به عقیده ی این محققان هر فنجان چای بیشتر به میزان 9 درصد خطر بروز این شکستگی ها را کاهش می دهد؛ البته منظور تا سه فنجان است نه بیشتر.
 
این محققان نقش مؤثر چای سیاه در پیشگیری از بروز این مشکل را در میزان فلاوونوئیدهای موجود در این نوشیدنی می دانند.
 
فلاوونوئیدها آنتی اکسیدان های قوی هستند که در اکثر گیاهان موجود بوده و از بروز انواع بیماری ها پیشگیری می کنند. این آنتی اکسیدان ها در انسان به تقویت استخوان ها کمک کرده و از پیری بدن و پوکی استخوان پیشگیری می کنند.
بنابراین توصیه می کنیم اگر دچار پوکی استخوان هستید و یا می خواهید از بروز آن پیشگیری کنید چای سیاه را از برنامه ی روزانه تان حذف نکرده و تلاشتان را برای جذب هر چه بیشتر فلاوونوئیدها انجام دهید. 
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +296شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +249شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +223پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +184سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +163ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +152فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +115علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....