تکذیب‌هایی که یک زائو را «شبح» نشان می‌دهند!

هرچه شواهد حکایت از آن دارند که مادر بارداری بر اثر اشتباه کادر درمانی در یکی از بیمارستان های سلماس (از توابع استان آذربایجان غربی) جان باخته، مسئولان اصرار دارند که وقوع چنین حادثه‌ای را تکذیب کنند.
 
تابناک نوشت: به تازگی خبری در برخی رسانه ها منتشر شده که حکایت از فوت زنی باردار در یکی از بیمارستلان های شهر سلماس دارد و علت حادثه، ناتوانی همسر وی در پرداخت هزینه های وضع حمل این زن به شیوه جراحی یا همان سزارین ذکر شده است؛ خبری که به فاصله چند ساعت از انتشار، تکذیب شد تا دکتر یعقوب مطلوب سلماسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان سلماس در این باره به خبرآنلاین بگوید: «چنین اتقاقی در بیمارستان سلماس روی نداده است و خبری که درج شده، کذب می باشد».
 
البته این تکذیب ابعاد دیگری هم یافت، زیرا برخی رسانه ها به سراغ بعضی از مسئولان و کارکنان بیمارستان سلماس رفتند و در گفت‌وگو با ایشان، خبر مرگ زائوی باردار در این بیمارستان را کذب خواندند تا این پرسش پیش آید که چگونه چنین دروغ آشکار رسانه‌ای شده است؟ غافل از آنکه به رغم همه این تکذیب ها، ماجرا حقیقت داشته و تکذیب کنندگان یک نکته مهم را ندیده گرفته بودند؛ نکته‌ای که با دقت در خبر اولیه می‌توان به آن پی برد.
 
آن گونه که «روز نو» روایت کرده، ماجرا از این قرار بوده: «در بیمارستانی در شهرستان سلماس، یک زن حامله که به تشخیص دکتر باید با عمل جراحی فرزند خود را به دنیا می‌آورد، به دلیل نداشتن هزینه های عمل مجبور به زایمان طبیعی شده و جان خود را از دست داد. همسر این زن که «ولی» نام دارد، کارگر روزمزدی است که درباره این ماجرا می‌گوید: بیمارستان برای عمل جراحی همسرم از من هزینه میلیونی خواست و وقتی به آنها توضیح دادم که از عهده تأمین چنین هزینه‌ای برنمی آیم، همسرم را مجبور به زایمان طبیعی کردند که در بحبوحه تولد نوزاد جان خود را از دست داد».
 
آن گونه که دقت در این خبر نشان می‌دهد، نامی از بیمارستان محل حادثه برده نشده و چه بسا اصرار مسئولان به تکذیب ماجرا، از اینجا نشأت گرفته است، چراکه محل رویداد، بیمارستان خاتم الانبیا بوده است. همین اشکال موجب شد تا سایت منتشر کننده خبر فوت این مادر باردار، گزارشی تکمیلی تهیه کرده و روی خروجی خود قرار دهد که در آن جز نام بردن از متوفی و بیمارستانی که در آن این اتفاق روی داده، نکات عجیب دیگری هم به چشم می‌خورد.
 
از جمله اینکه با انتشار این خبر، «ولی» را که زندگی‌اش بعد از فوت همسر با مشکلات زیادی عجین شده، به فرمانداری فراخوانده و از وی درباره ماجرا پرس‌وجو کرده‌اند. جز این موضوع، همسر مرحومه «زینالی» به خبرنگار توضیح داده که پیکر همسرش را به ارومیه منتقل کرده‌اند و زمانی جنازه را به وی تحویل داده‌اند که رضایت نامه امضا کرده و از پیگیری ماجرا منصرف شده است!
 
این مرد داغدار در ادامه گلایه های زیادی درباره برخوردهای نامطلوبی که با وی شده مطرح کرده و با ابراز تعجب از تکذیب خبر فوت همسرش، گفته: «همسر من شبح نبود که مقامات بهداشت شهر مدعی می شوند نبوده و فوت نکرده است. همسرم به اسم مه لقا زینالی در بیمارستان خاتم الانبیاء این شهر فوت کرده است؛ آن هم در حالی که پرستاران بخش به جای رسیدگی به بیمار سیب پوست می‌کندند، می‌خندیدند و توجهی به التماس های من نداشتند».
 
هرچند این مرد همسر از دست داده از برخی روایت هایی که از جانبش نقل شده هم گلایه دارد، در این باره به «تابناک» می‌گوید: «اینکه می‌گویند از عهده هزینه ها برنیامده‌ام، درست نیست چون درباره هزینه های جراحی به من چیزی نگفتند وگرنه با قرض کردن هم شده، پولی که لازم بود را فراهم می‌کردم؛ مسئولان بیمارستان خودشان تصمیم گرفتند که همسرم با زایمان طبیعی وضع حمل کند و باید تشخیص می‌دادند که اگر این کار خطر دارد، انجامش ندهند؛ حتی اگر پول هم نداشتم و می‌گفتم قادر به تأمین هزینه های جراحی نیستم، باز هم می‌بایست اگر لازم تشخیص می‌دادند، جراحی می‌کردند. آیا غیر از این است و اشتباه می‌کنم؟!»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
Morteza1234 - لندن، انگلستان

لعنت به اینها که واسه جون مردم هم قیمت میذارن ، من نمی‌دونم دکتر و پرستارهای این بیمارستان وجدان ندارن؟
‌چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۷
۷۲
senator x - تهران، ایران

(دروغ)ازمشخصات بارز نظام جمهوری اسلامی ایران است که 37سال پیش شخصی بنام روح اله خمینی بقیمت ازدست دادن اعتقادات مذهبی و ازبین رفتن باوری های انسانیت ملت ایران,بدون پرداخت گمرکی , بحجم یک هواپیما درمیان استقبال احمقهائی مانند من,وارد ایران کرد.
‌پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۲:۲۹
۴۸
بیدار58 - بابلسر، ایران

دارم به این مطلب میرسم که اگه دکترا نباشن ما بیشتر زنده می مونیم.برای خانم باردار یکی از دوستام هم تو بیمارستان آمل بخاطر تزریق نکردن یه امپول مشکل بزرگی پیش اومده که تا اخر عمر این خانم درگیرش خواهد بود
‌پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • مدودف: سرنوشت مادورو برای صدراعظم آلمان هم قابل تصور است
  • تصاویر از مدال گرفتن فردین از دست شاه تا عکس یادگاری مرتضی عقیلی و پوری بنایی در کناردریا
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا