گزارش فیگارو، نوشیدن آب قبل از غذا به لاغری کمک می‌کند

نتایج یک تحقیق در دانشگاه بیرمنگهام نشان می‌دهد نوشیدن آب قبل از غذا می‌تواند به کاهش وزن و لاغری کمک کند.
 
به نوشته روزنامه لوفیگارو در اینترنت، راه حل‌های بسیار ساده برای لاغر شدن گاهی اوقات بهترین‌اند. پژوهشگران دانشگاه بیرمنگهام اعلام کردند که نوشیدن آب قبل از خوردن می تواند به کاهش وزن در دوران رژیم غذایی کمک کند.
 
این مطالعه که در شماره آگوست نشریه اوبزیتی منتشر شده است به دست اندرکاران امر تغذیه توصیه می کند این عاده ساده و موثر را به افرادی که تمایل به کاهش وزن دارند پیشنهاد کنند.
 
دکتر هلن پارتی، استاد دانشگاه بیرمنگهام و مسئول این تحقیق می‌گوید: زیبایی این روش ، آسانی آن است. آب مانند یک عنصر ضد گرسنگی عمل می کند ، قبل از غذا معده را پُر می‌کند و اشتها را کاهش می‌دهد. نه تنها فرد وزن بیشتری از دست می‌دهد ، در عین حال احساس نمی‌کند که رژیم کم خوری گرفته است.
 
این تحقیق روی هشتاد و چهار فرد پنجاه و شش ساله چاق با داشتن شاخص توده بدنی بیش از سی در مدت دوازده هفته صورت گرفته است. در پایان تحقیق ، افرادی که نیم لیتر آب نیم ساعت قبل از صرف غذا نوشیده بودند ، بطور متوسط دو کیلو و چهار صد گرم وزن از دست دادند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش زاکانی، شهردار تهران، به قرار گرفتن نام خود در «لیست ترور اسرائیل» + ویدیو
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • علیرضا دبیر خانواده‌ها کشته‌شدگان را مسخره کرد: می‌گن ناراحتیم، می‌زنن می‌رقصن
  • تظاهرات مردم آبدانان با شعار «مرگ بر دیکتاتور» و «مرگ بر خامنه‌ای» در اعتراض به بازداشت یک معلم
  • تصاویر: دانا ادن، تهیه‌کننده سریال «تهران» کیست؟
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • مجری استرالیایی که در حال مستی روی آنتن رفته بود، عذرخواهی کرد
  • سخنرانی شجاعانه مادر نهایت رحیمی: از این پس تاسوعا و عاشورای ما ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه است
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • سخنرانی شیرین عبادی در سنای فرانسه و دفاع از شاهزاده رضا پهلوی