قویت سلامت قلب و عروق با مصرف خوراکی های پر پروتیین

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که غذاهای پر پروتیین به اندازه ترک سیگار و یا ورزش کردن سلامت قلب و عروق را افزایش می دهند. به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس، طبق نتایج یک مطالعه جدید از دانشگاه ایست آنجلیا (UEA) در انگلیس، مصرف غذاهای مملو از آمینو اسید برای سلامت قلب به اندازه ترک سیگار و یا ورزش کردن مفید است.
 
به گزارش ایرنا، این مطالعه جدید که امروز منتشر شده است نشان می دهد افرادی که سطوح بالایی از برخی آمینو اسیدهای یافت شده در پروتیین های پایه گوشتی و یا گیاهی را مصرف می کنند فشار خون پایین تری دارند و سختی رگ ها در آنها کمتر است.
 
همچنین شدت این ارتباط در افرادی که پیش از این عوامل خطرسازی شیوه زندگی مانند مصرف نمک، فعالیت فیزیکی، مصرف الکل و سیگار کشیدن را گزارش داده بودند، مشابه بود.
 
محققان تاثیر هفت آمینو اسید را بر روی سلامت قلب در میان تقریبا دو هزار زن با شاخص جرم بدنی سالم بررسی کردند.
اطلاعات مورد استفاده در این مطالعه از TwinsUK بزرگترین پایگاه ثبت نام دوقلوها در انگلیس گرفته شده است.

محققان در این مطالعه رژیم غذایی این دوقلوها را بررسی کردند و آن را با اندازه گیری های بالینی فشار خون و سختی و نرمی رگ های خونی مقایسه کردند.
 
محققان مدرک قوی در این زمینه بدست آوردند مبنی بر اینکه افرادی که بیشترین مقدار آمینو اسیدها را مصرف می کنند، فشار خون و سختی رگ ها در آنها پایین تر است.
 
با این حال پژوهشگران همچنین متوجه شدند که منابع غذایی نیز مهم است بطوریکه مصرف زیاد آمینو اسیدها ناشی از منابع پایه گیاهی با فشار خون پایین تر و مصرف بیشتر این آمینواسیدها از منابع حیوانی با سطوح پایین تر سختی رگ ها ارتباط دارد.
دکتر امی جنینگز از دانشکده پزشکی UEA's Norwich اعلام کرد: این تحقیق اثر محافظتی چند آمینو اسید را بر روی سلامت قلب و عروق نشان می دهد.
 
بر اساس این مطالعه ، مصرف روز افزون غذاهای مملو از پروتیین هایی مانند گوشت، ماهی ، محصولات لبنی، لوبیا، عدس، بروکلی و اسفناج می تواند یک روش مهم و قابل دست یافتن برای کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی باشد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی درباره اعدام‌ها: جامعه جهانی پیش از ریخته شدن خون‌های بیشتر اقدام کند + ویدیو
  • پاسخ شهبازی،مجری حکومتی معروف به « اسکول نظام» به کمال پنحاسی سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل
  • کنایه ارتش اسرائیل به جمهوری اسلامی؛ ۱۵.۸۵ میلیارد دلار هزینه برنامه موشکی‌تان در سال ۱۴۰۴ را سوزاندید
  • ویدیو و تصاویر از سیزده بدر ایرانیان در زیر سایه جنگ + ویدیویی از سیزده بدر شهبانو فرح پهلوی
  • (تصاویر) سرنوشت غم‌انگیز لوکیشن تصویر پس‌زمینه مشهور ویندوز XP
  • چرخی در میان ویدیوهای صدا و سیما از حامیان جمهوری اسلامی در خیابانهای تهران
  • ویدیوی جدید آخرالزمانی از انفجار مهیب اصفهان
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • لباس جنجالی و بدن‌نمای جنیفر لوپز ۵۶ ساله جنجال به پا کرد؛ جسارت یا عبور از خط قرمز؟
  • «بزرگترین موج حملات موشکی» ایران به اسرائیل در مقایسه با دو هفته گذشته
  • +297شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +250شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +227پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +186سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +165ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +153فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +125پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +117ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +117علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • +116کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه