درمان بیمار؛ دام سیاه مرد جوان برای یک زن

 زن جوان وقتی برای خدمات ماساژدرمانی به خانه‌ای در غرب پایتخت رفت نمی‌دانست حادثه شومی در انتظارش است.
 
این زن بامداد دیروز درحالی‌که روی لباس‌هایش آثار لکه‌های خون دیده می‌شد و به‌شدت وحشت زده بود به کلانتری 140کن رفت تا آنها را در جریان جنایتی سیاه قرار دهد. وی گفت:من در زمینه ماساژدرمانی برای زنان بیمار فعالیت دارم که در همین راستا افراد زیادی با من تماس می‌گیرند.
 
دیروز موبایلم زنگ خورد و وقتی پاسخ دادم مردی مدعی شد که شماره موبایلم را از روی یک آگهی به‌دست آورده است. او گفت که همسرش به‌شدت مریض است و خواست تا برای انجام خدمات ماساژ درمانی به خانه او بروم. من هم بی‌آنکه بدانم او نقشه شومی در سر دارد راهی خانه وی شدم.
 
وقتی رسیدم مرد جوان در را باز کرد و وارد آپارتمان شدم اما خبری از همسر وی نبود. آنجا بود که متوجه نیت او شدم. خواستم از آنجا فرار کنم اما مرد جوان در را قفل کرد و پس از آن با تهدید به من تجاوز کرد. وی ادامه داد: دقایقی بعد یک لیوان روی میز گذاشت و با زور از من خواست تا آن را سر بکشم. من نیز در یک لحظه از غفلت او استفاده کردم و لیوان را شکستم و با شیشه شکسته چند ضربه به او زدم.
 
او خون آلود روی زمین افتاد و من به سرعت توانستم از آنجا فرار کنم. به‌دنبال اظهارات این زن، مأموران با دستور قاضی بستان‌زاده بازپرس جنایی راهی خانه مرد جوان شدند و پس از ورود به آپارتمان شیشه‌های شکسته و آثار لکه‌های خون را دیدند اما اثری از مرد جوان نبود. به گزارش همشهری، هم‌اکنون تحقیقات در این پرونده برای شناسایی و دستگیری مرد جوان شروع شده است تا ابعاد پنهان پرونده آَشکار شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران
آفرین باین خانم زرنگ.حالا اگر رژیم ایشانرا بجرم مجروح کردن یک مرد اعدام نکند,شانس آورده.
دوشنبه ۹ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی