افشای نقشه زن همسرکش

 
زن جوان که پس از قتل همسرش با صحنه‌سازی قصد داشت مرگ او را عادی جلوه دهد، نمی‌دانست گزارش پزشکی‌قانونی راز قتل را فاش می‌کند.
به گزارش جام جم، بیستم تیر امسال مردی با مرکز فوریت های پلیسی 110 شهرستان زنجان تماس گرفت و از مرگ مشکوک همسایه شان در یکی از محله های این شهر خبر داد. ماموران با اعزام به محل حادثه مشاهده کردند مرد 30 ساله شب بدون هیچ مشکلی خوابیده و صبح بیدار نشده است. در این مرحله با توجه به فوت مشکوک این فرد، جسد وی با هماهنگی قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد .
 
همزمان با تشکیل پرونده قضایی و شروع تحقیقات، همسر این مرد در اظهاراتش گفت: شب گذشته مهمان داشتیم و شوهرم تازه از ماموریت کاری برگشته بود. پس از رفتن مهمان ها، همسرم خوابید اما صبح وقتی صدایش کردم، بیدار نشد. با اورژانس تماس گرفتم که امدادگران با بررسی وضع شوهرم اعلام کردند او چند ساعت قبل فوت کرده است. در ادامه کارآگاهان با مشکوک شدن به موضوع، رفت و آمد همسر او و دیگر اعضای خانواده را به طور نامحسوس زیر نظر گرفتند تا این که معلوم شد زن جوان نه تنها از مرگ همسرش ناراحت نیست، بلکه مدام در حال مسافرت و گردش است. همین موضوع باعث شد شک پلیس به یقین تبدیل شود که او به قتل رسیده است .
به این ترتیب با اطلاع موضوع به بازپرس پرونده، زن 26 ساله با هماهنگی قضایی یک ماه بعد از این حادثه دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد و پس از اظهارات ضد و نقیض و سکوت طولانی، دو روز پیش اعتراف کرد که شوهرش را کشته است .
 
متهم به قتل در اظهاراتش گفت: مدت ها بود من و شوهرم بر سر مسائل مختلف با هم درگیری داشتیم و حتی وجود فرزند 10 ساله مان نیز باعث نشده بود این اختلاف ها کاهش یابد. هرچه بیشتر در این زندگی پیش می رفتیم مشکلاتمان بیشترمی شد، شوهرم حاضر نمی شد برای پایان دادن به این اختلاف ها حتی مرا طلاق دهد .
 
وی خاطرنشان کرد: دیگر از این وضع و زندگی خسته شده بودم. بنابراین تصمیم گرفتم شوهرم را بکشم و دو روز قبل از بازگشت او از ماموریت، نقشه قتل را طراحی کردم و شب حادثه چند قرص کشنده را به جای قرص های ویتامینه به شوهرم خوراندم که او با خوردن همان قرص ها جانش را از دست داد. در این مدت طوری نقش بازی کردم که همه باور کرده بودند شوهرم به مرگ طبیعی فوت کرده است.
سرهنگ جعفر رحمتی، رئیس پلیس آگاهی استان زنجان در این باره به جام جم گفت: متهم پس از بازسازی صحنه جنایت روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۹
pars_iran - دوسلدرف، آلمان

تصور کنید که شب کنار قاتلت شام می‌خوری بهش میگی‌ دستت درد نکنه شب باهاش میری زیر یک لحاف و ... اما چشم باز میکنی‌ میبینی‌ اون دنیایی
جمعه ۶ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ شود، کاخ خود ترامپ را هم می‌زنیم
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • یک نظرسنجی جدید: ۵۹ درصد اسرائیلی‌ها از مشارکت اسرائیل در اقدام نظامی احتمالی آمریکا حمایت می‌کنند
  • رویترز: آمریکا و ایران به‌سرعت به‌سوی رویارویی نظامی حرکت می‌کنند
  • «کارش را تمام کردند»؛ روایت پدر از کشتن نوجوان معترض در بیمارستان
  • بهترین تحلیل سخنان خامنه‌ای:گفته ناو رو غرق میکنیم، انگار رفسنجانیه که غرقش کنند
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • حذف خامنه‌ای یا توافق؟ اکسیوس: ترامپ آماده بررسی اجازه «غنی‌سازی نمادین» به ایران است