برانکو: هر ۴ گلی که خوردیم اشتباه خودمان بود / نمی توانم از همه بازیکنانم ایراد بگیرم

سرمربی پرسپولیس می گوید:«متاسفم،ما فرصت های خوبی به هواداران دادیم.»
 
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری خودش پس از شکست مقابل سپاهان گفت:«به نظرم بازی خوبی بود اما ما باز هم هوادارانمان را مایوس کردیم.»
 
او با بیان اینکه به سپاهانی ها تبریک می گوید ادامه داد:«من تبریک می گویم اما نتیجه بازی می توانست چیز دیگری باشد.من نمی توانم از همه بازیکنانم ایراد بگیرم اما باید بگویم فرصت های خوبی به حریف دادیم.یکی از گل ها را نمی دانم آفساید بود یا نه. گل سوم را خودمان به حریف دادیم. یک پنالتی خیلی مشکوک دادیم و پنالتی حریف هم طبق مقررات نبود و این ها اشتباهات بود.»
 
برانکو در ادامه گفت:«ما با قهرمان ایران بازی کردیم در شرایطی که بازی 2 بر 2 بود اشتباه کردیم.پس از آن ۲ پنالتی روی امید عالیشاه گرفته نشد و تلویزیون نشان خواهد داد. هر ۴ گل روی اشتباهات خودمان به سپاهان دادیم.»
 
سرمربی پرسپولیس ادامه داد:«خوب می دانیم که شروع فصل مشکلاتی داشتیم. چند بازیکن محروم بودند و حق بازی نداشتند. دروازه بان هم ۵ روز قبل از شروع بازی ها به ما اضافه شد. مایکل اومانیا هم ۲ روز قبل از شروع فصل در جمع ‌مان حاضر شد. طبیعی است در این شرایط خط دفاع هنوز جا نیفتاده است.»
 
برانکو با بیان اینکه نسبت به بازی قبل بهتر بازی کرده اند گفت:«خوب بازی کردیم اما نتیجه بدی گرفتیم.می دانستم که در اصفهان چه بازی ای در انتظار ماست با این حال می توانست نتیجه دیگری رقم بخورد.بعضی چیزها زمان می خواهد.تیم من پتانسیل خوبی دارد و مطمئن هستم در ادامه بهتر می شویم اما بعضی از مسائل را نمی شود در آن تغییرات ایجاد کرد.»
 
او در پایان درباره ایمان صادقی هم گفت:«بعد از بازی در اهواز برایش آسان نبود که در این دیدار به میدان برود،‌اما او عملکرد خوبی داشت. گل اول آفساید بود، گل دوم گل به خودی بود و گل سوم هم یک پنالتی مشکوک بود، اینها را خواهید دید.»
صادقی می گوید یک تنه نمی تواند جلوی شکست پرسپولیس را بگیرد!
ایمان صادقی که در سه بازی گذشته بعنوان دروازه بان ثابت این تیم 8 گل دریافت کرده، عملکرد خود را در دیدار برابر سپاهان که تیمش 4 گل دریافت کرده مثبت و قابل قبول ارزیابی می کند!
 
ورزش سه نوشت:ایمان صادقی که در ابتدای فصل به جمع پرسپولیس اضافه شد تا در غیاب سوشا مکانی که به دلیل محرومیت قادر به همراهی این تیم نیست، وظیفه حراست از دروازه را برعهده بگیرد ناامید کننده ظاهر شده است.
صادقی درباره دیدار تیمش برابر سپاهان که با شکست 4 گله این تیم همراه بود گفت: در این بازی موقعیت های بسیار زیادی داشتیم. اما نتوانستیم توپ هایمان را تبدیل به گل کنیم. اگر کمی باهوشتر بودیم. می توانستیم بازی را حتی با گل های بیشتری به سود خودمان به پایان برسانیم.

صادقی البته روی هیچ کدام از گل های خورده پرسپولیس خودش را مقصر نمی داند و عملکردش را در شکست 4 بر دو پرسپولیس مثبت ارزیابی می کند: به نظرم روی هیچکدام از گل های خورده در این بازی من مقصر نبودم. تمام سعی خود را کردم تا اشتباه وحشتناک خودم را در بازی قبل جبران کنم و اشتباه هم نکردم. اما حیف شد که نتوانستم مانع بسته شدن دروازه پرسپولیس شوم.
 
وی در حالی که ضعف گلزنی تیمش و عدم استفاده از موقعیت ها را دلیل این نتیجه می داند، ادامه داد: من یک تنه نمی توانم جلوی گل خوردن تیم را بگیرم. ما در این سه بازی اشتباهات زیادی انجام دادیم و همانگونه که گفتم اگر موقعیت هایمان را بهتر استفاده می کریم اکنون این نتایج در سه بازی برای ما رقم نمی خورد.
 
دروازه بان شماره 88 پرسپولیس در ادامه درباره احتمال جریمه از سوی باشگاه به دلیل نتایج ناامید کننده در سه هفته ابتدایی لیگ گفت: باشگاه تا به حال پولی به ما نداده که بخواهد جریمه هم کند مطمئنم این اتفاق از سوی باشگاه نخواهد افتاد.
 
گلر حال حاضر پرسپولیس که سابقه حضور در تیم استقلال را نیز در کارنامه اش دارد امیدوار است تا استقلال امروز برنده شود تا پرسپولیس قعرنشین لیگ پانزدهم در هفته سوم لقب نگیرد: این برای پرسپولیس زشت است که حتی در وسط جدول باشد چه برسد که بخواهد به قعر جدول برود. مطمئنم که استقلال فردا در آزادی پیروز خواهد شد تا شرایط محکمی بهتر شود و این اتفاق برای پرسپولیس رخ ندهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
سورتمه - سورتمه، بلژیک
الا یا ایها لنگی , بخور پیمانه ای دیگر. که لیگ آسان نبود اول و آسان هم نشد آخر. علی رفت و حمید آمد , سپس ایوانکوویچ آمد. همان آش و همان کاسه , کماکان تیمتان پنچر. اوایل هر که می آید , حمایت میکنید او را. ولیکن میکشد کارش , به فحش خواهر و مادر. شعار هر حریفی که , به دیدار تو می آید. توکل بر خدا اول , سپس بر محسن بنگر. قوی تیمی و صدر لیگ و سجادی چنین گلزن. کجا مانند حال ما , سبک مغزان شوم اختر؟. عجب نامردی ای حاکم , خدا را خوش نمی آید. به تیمی کز خدا خورده , زنی یک ضربه دیگر از یه شاعر تاجی
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۵
۴۳
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
[::سورتمه - سورتمه، بلژیک::]. ها‌ها‌ هااا,,کیسه جون،جوجه را آخر پاییز سر میبرن به سیخ میکشن :) ما به همین بازی و همین باخت هم افتخار می‌کنیم،،افتخار می‌کنیم که سپاهان فقط با نامردی و کمک داوری میتونه از پرسپولیس امتیاز بگیره ؛) گل اول که آفساید بود گل دوم اشتباه وحشتناک خودمون گل سوم پنالتی مشکوک و از همه ضایع تر نحوه پنالتی زدن عقیلی که انقدر مکث کرد و ایستاد که میتونست یه قلیون چائی هم بزنه و بعدش ضربه را بزنه که اون ضربه هم کارت داشت :o گل دوم پرسپولیس فرا تر از آسیا بود داور2 پنالتی صددرصد نگرفت مخصوصا پنالتی اول که اگه میگرفت بازی ۳=۳ میشد ،کلا موقعیت‌های بازی زیاد بود و ما اول به اشتباه خودمون باید مساوی میکردیم اما کمک داور که پنالتی نگرفت به جاش کارت به ما داد! کلا ما به تیممون امیدواریم ،حالا گیرم کیسه سوراخ امروز هم ببره اما همینجا بهت میگم که در ادامه مشخص میشه دنیا دست کیه،که بری تو سوراخ موش و دیگه عمرن اینورا پیدات نشه ؛) در اخر هم یه بیت شرح حال شما کیسه هاست که میگه:: آسوده مباش که بی‌ نیازی،،یک آن‌ دگر پر از نیازیی,,,, آنجا که تو فرعون زمانی‌,, در تیر‌رس باد خزانی
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۹
۳۸
aseman abi_1 - نیویورک ، ایالات متحده امریکا
[::عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران::] . دوست عزیز دوست نداشتم در اینجا وارد این داستان فوتبال بشم ولی خدایی توجه کردین مه همیشه همینو میگین ..جوجه و اخر پایییز..اخرش هم که میرین که پیداتون نمیشه.
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۸
۴۳
عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران
[::aseman abi_1 - نیویورک ، ایالات متحده امریکا::]. خخخ آخرش خب میریم جوجه هارو به سیخ بکشیم ;) در چه حالی‌ هستی‌ دوست عزیز?باخت در تهرون و به دست یحیا جون کیسه سوراخ کن‌! :) دو تا خوردید شیشتا نخوردید :o هروقت حریف یحیی پرسپولیسی شدید آره,ه,, یه چیزی بگوووو؟،توی آزادی یک نیمه شده بودید ‌خرس وسط و هی‌ دنبال توپ بود : تا نیمه زمین هم نتونستیدبیایید،!،خیلیییییییییییییییی داغووووون بود کیسه،!،کیسه سوراخ به تمام معناا :o
جمعه ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۲
۶۶
kolah-ghermezi - ونکوور، کانادا
[::عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران::],,, دوست عزیز چرا میگین پنالتى مشکوک بازیکن پرسپولیس یه نمه ارنجش احسان رو شارژ کرد ادم کور هم میتونست ببینه که احسان خان خودش رو زد زمین !!! در أصل بازى پر اُفت و خیر و جالبى بود ولى سپاهان خدایىش شانس اورد که یه گل به خودى ، یه گل پاس خودى و یه پنالتى رو به ناحق به نفع سپاهان گرفته شد و اونم از روش پنالتى زدن عقیلى!!! عملا سه گل از هوا به نفع سپاهان!! سپاهانى ها وجدان داشته باشین برین این صحنه هارو دوباره ببینین!!پرسپولیس بأخت ولى بازى خیلى خوبى رو ارائه داد!!!! سلامت باشین !!.
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۲
۴۴
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
[::aseman abi_1 - نیویورک ، ایالات متحده امریکا::]. داستان قمارباز و به ...را شنیدی؟ الان عقاب سرخ همون قمارباز است که اگه اینو نگه چی بگه؟
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۱
۳۸
aseman abi_1 - نیویورک ، ایالات متحده امریکا
[::عقاب سرخ - پاسارگاد، ایران::]. سالا بجای این هرفا بپا سقوط نکنین..نگفتی تیمت چندم جدوله البته براتون عادی.
شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۳
۳۸
aseman abi_1 - نیویورک ، ایالات متحده امریکا
[::sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی::]. اره دوست من درود برشما///.
یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مجله فوربس: احتمالا آمریکا برای ضربه سخت به جمهوری اسلامی ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • مدودف: سرنوشت مادورو برای صدراعظم آلمان هم قابل تصور است
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا