انتقامگیری اینترنتی از آقای کارگردان

 مرد جوان زمانی که متوجه شد کارگردان مطرح سینما حاضر به پرداخت پولی بابت تبلیغات اینترنتی وی نیست، دست به انتقامگیری زد و با نوشتن مطالب غیراخلاقی و دروغین در فضای مجازی او را به دردسر انداخت.
به گزارش جام جم، روز های پایانی هفته گذشته مرد میانسالی با حضور در پلیس فتای استان البرز و ارائه شکایتی عنوان کرد: در زمینه فیلمسازی برای تلویزیون و سینما و تهیه تله فیلم فعالیت دارم. چند روز پیش از طریق دوستانم متوجه شدم مطالب غیراخلاقی و اطلاعات دروغی در رابطه با من در فضای مجازی و همچنین چند وبلاگ به نام خودم، درج شده است. این کار باعث شده مشکلاتی در زمینه کاری پیدا کنم و اعتبار حرفه ای ام به خطر بیفتد.
 
همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری این مزاحم اینترنتی آغاز شد تا این که دو روز پیش ماموران اطلاع یافتند متهم اینترنتی یک مرد است و در یکی از محله های مرکزی شهر کرج زندگی می کند. ماموران فتا با هماهنگی قضایی به خانه متهم اعزام شده و او را دستگیر کردند.
 
متهم با انتقال به پلیس فتا گفت: از مدتی پیش با این کارگردان آشنا شدم. او از من خواست با راه اندازی تعدادی وبلاگ و سایت اینترنتی، برای وی و کارهایش تبلیغاتی انجام دهم که طبق خواسته اش عمل کردم، اما مرد کارگردان از پرداخت دستمزدم خودداری کرد. چند بار به دفتر کارش رفتم و از او خواستم بدهی اش را بپردازد، اما او هر بار بهانه ای می آورد تا این که تصمیم گرفتم با انتقامگیری اینترنتی او را مجبور کنم طلبم را بدهد.
 
سرهنگ یزدان نیکنام، رئیس پلیس فتای استان البرز در این باره گفت: برای متهم قرار قانونی صادر شد. تحقیقات تکمیلی از وی برای مشخص شدن دیگر جرایم این جوان ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
amirHassna - سیدنی، استرالیا
در اینکه کار این ادم بد بوده شکی نیست اما اون کارگردان هم دست کمی از ایشون نداره و باید بابت حق خوری مجارات بشه.
‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +282شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +238شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +201پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +165سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +149ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید