یک روزنامه‌نگار در جمهوری آذربایجان در اثر ضرب و شتم هواداران فوتبال درگذشت

راسم علی‌اف از جاوید حسین‌اف، بازیکن فوتبال انتقاد کرده بودیک روزنامه‌نگار در جمهوری آذربایجان که از یک بازیکن فوتبال محبوب انتقاد کرده بود بعد از حمله حامیان این بازیکن درگذشت.
راسم علی‌اف در فیس بوک گفته بود که جاوید حسین‌اف باید به خاطر تکان دادن پرچم ترکیه به سوی طرفداران یک تیم قبرسی در یک بازی لیگ اروپا، از شرکت در فوتبال اروپا ممنوع شود.
 
بر اساس گزارش رسانه‌های محلی آقای علی‌اف پس از دعوت شدن به ملاقات توسط افرادی که مدعی بودند از بستگان این بازیکن هستند، مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
او مدتی بعد از خونریزی داخلی درگذشت.
 
در پست فیس‌بوک خود، آقای علی‌اف، که برای یک سایت خبری کار می‌کرد، آقای حسین‌اف را متهم کرده بود که با تکان دادن پرچم در بازی بین باشگاه خود، باشگاه فوتبال گابالا و باشگاه قبرسی آپولون لیماسول، رفتار "غیر اخلاقی" کرده است.
 
خبرگزاری توران گزارش داده است که پلیس پسر عموی آقای حسین‌اف را در ارتباط با ضرب و شتم آقای علی‌اف دستگیر کرده است و در باکو پایتخت آذربایجان هم "برای بازداشت مجرمان دیگر اقدام کرده است".
 
بر اساس گزارش خبرگزاری APA مستقر در باکو الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان از این حادثه ابراز نگرانی کرده و آن را «تهدیدی برای آزادی بیان"خوانده است.
"غم و اندوه"
در همین حال، باشگاه گابالا با صدور بیانیه ای گفت که آقای حسین‌اف از بازی در تیم معلق شده است.
رئیس شورای مطبوعات آذربایجان، افلاطون آماس‌اف، گفت که مرگ آقای علی‌اف "نباید سیاسی شود".
 
خبرگزاری APA از او نقل قول کرده که گفته است: "بررسی هنوز تمام نشده، بنابراین توضیح این حادثه از نقطه نظر آزادی بیان و رسانه‌ها درست نیست."
 
او اضافه کرده است که شورای مطبوعات نیز از نشر سخنان غیراخلاقی در شبکه های اجتماعی "نگران" است.
آزادی بیان یک موضوع مورد مناقشه و انتقاد در جمهوری آذربایجان است. این کشور در شاخص آزادی بیان گزارشگران بدون مرز در میان ۱۸۰ کشور در رده ۱۶۲ قرار گرفته است.
 
خانه آزادی می‌گوید مقامات جمهوری آذربایجان روزنامه‌نگاران و وبلاگ‌نویسانی را که نظر مخالف با دولت دارند زندانی می‌کنند در حالی که خشونت علیه روزنامه‌نگاران بدون مجازات عاملان آن همچنان ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
behran - کردستان، ایران
پانترکهایی که چهار زانو دم درِ سایت مینشینند تا بلکه خبری از یک کُرد در چهار گوشه جهان منتشر شود و دسته جمعی با اصطلاحات لوث و دستمالی شده حکومتی و نژادی از قبیل اینا تجزیه طلبن،اینا سر سرباز میبرن،اینا باید اعدام بشن،اینا باید از ایران برن تا پرچم پر افتخار ترکیه شان برافراشته شود لابد! در اینگونه مواقع در روزه سکوت بسر میبرند؟!
‌سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.