مژه‌های مصنوعی از جنس چمن و برگ سوزنی

مدآنلاین: مری گراهام، فارغ التحصیل رشته طراحی از دانشگاه کینگستون از شاخه‌های چمن و سوزن برای طراحی این مژه‌های مصنوعی از جنس گیاه استفاده کرده است. این طراح می‌گوید: «دلیل استفاده از شاخه‌های چمن طبیعی در طراحی این مژه‌های مصنوعی آن بوده است که نشان دهد شرکت‌هایی که مدعی ساخت مژه‌های مصنوعی از الیاف طبیعی هستند تا چه حد دروغ می‌گویند. در آن محصولات اصلا هیچ ماده طبیعی یافت نمی‌شود.» او برای ساخت این مژه‌های مصنوعی از شاخه‌های چمن و برگ‌های سوزنی درخت همیشه بهاردر پارک محله‌شان و باغچه خانه‌اش استفاده کرده است.
 
این شاخه‌های چمن با استفاده از یک چسب طبیعی با ترکیب تخم مرغ و برف به هم چسبیده‌اند که البته برای چسباندن مژه‌ها به چشم نیز ازهمین چسب استفاده شده است. گراهام در بخشی از دوره طراحی گرافیک خود در دانشگاه کینگستون لندن از مدلی که مژه‌های مصنوعی او را بر چشم دارد عکاسی کرده و تصاویر را در یک مجله منتشر کرد تا شبیه تبلیغات محصولات زیبایی شود.
این طراح خلاق با اشاره به ادعای طبیعی بودن برخی از محصولات آرایشی می‌گوید:« تنها ماده‌ای که شرکت‌های شناخته شده زیبایی انگلستان می‌توانند از آن مژه طبیعی تولید کنند، آب است. در تمامی محصولات دیگر نمی‌توان مطمئن بود چه ماده‌ای در ساخت آنها استفاده شده است.»
او می‌گوید: «هر محصول برای آنکه طبیعی خوانده شود تنها کافی‌ست یک درصد مواد طبیعی در تولید آن به‌کار رفته باشد. عبارت طبیعی هرگز به‌صورت دقیق تعریف نشده است و تا کنون شرکت‌هایی که در تولیدات خود از مواد طبیعی استفاده کرده‌اند، محصول نهایی را طبیعی می‌خوانند در حالی که روندهای شیمیایی اتفاق افتاده در این جریان را نادیده می‌گیرند».
 
این طراح معتقد است:« مژه‌های وی که کمتر از 24 ساعت عمر دارند و پس از آن پژمرده می‌شوند را می‌توان در مراسمی مانند جشنواره‌های موسیقی تا نمایش‌های مد استفاده کرد. این پروژه در واقع الهامی از کارهای تاکایا، طراح ژاپنی است که از گل و سبزیجات برای طراحی سربندهای تزئینی استفاده کرده بود. جدا از هزینه تخم مرغ‌ها، مژه‌های مصنوعی گراهام هزینه دیگری ندارند و او می‌خواهد دیگران را ترغیب کند تا خودشان این مژه‌ها را تولید کنند. او می‌گوید: «با توجه به فرهنگ فزاینده DIY( خودتان بسازید) که در حال رسوخ به محصولات زیبایی است، من معتقدم این مژه‌ها می‌توانند روندی جدید را آغاز کنند.
 
اکنون مردم ترغیب می‌شوند تا به باغچه خودشان بروند و مواد لازم برای تولید ماسک‌های صورت را جمع کنند، پس چرا مژه‌های مصنوعی  تولید نکنند؟» وی همچنین به دنبال یک سری جدید از محصولات با استفاده از گیاهانی است که رنگ آنها تغییر می‌کند. این طراح تازه کار می‌گوید: «من باز هم این مژه‌ها را تولید خواهم کرد، اما در پاییز و به‌گونه‌ای که بتوانم رنگ‌های زیبای نارنجی و قرمز آن را هم تولید کنم. این مژه‌ها هر کدام یک فصل دارند و بسته به زمان سال ظاهری متفاوت خواهند داشت. تقریبا همانند روندهای مد که همیشه تغییر می‌کنند و هرگز ثابت نبوده‌اند؟».
 
در حال حاضر گراهام به دنبال تولید محصولاتی زیبایی برای لب و پوست است. او می‌گوید: «دلم نمی‌خواهد این پروژه در حد مژه متوقف شود. دلم می‌خواهد بازه‌ای کامل از لوازم زیبایی طبیعی تولید کنم که مردم را برای استفاده قانع کنند. تاکنون استفاده از ریشه چغندر برای رژ لب و ترکیب شن و گچ برای تیره کردن پوست بدن را بررسی کرده‌ام. این تنها آغاز یک روند تولید محصولات طبیعی است».
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی:آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • وزیر خزانه‌داری ایالات متحده: مقامات جمهوری اسلامی تنها «زور عریان» را می‌فهمند
  • شب ژنرال‌ها، آن شب بر بام مدرسه رفاه چه گذشت؟
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ فاطمه علی‌محمدی، مخترع تراشه‌های هسته‌ای دیالیز باشلیک به قلبش کشته شد
  • شلیک کور سرکوبگران جمهوری اسلامی به کودکان؛ بچه‌هایی که ۱۵ سالگی را ندیدند
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • مجله نیویورکر گزارشی از «شرایط آخرالزمانی» در مراکز درمانی ایران پس از سرکوب اعتراضات ارائه داد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • گروسی: تقریبا مطمئنیم که اورانیوم‌ غنی‌شده ایران در زیر تاسیسات بمباران‌شده است
  • خبرگزاری روسی ریا نووستی از مشاهده هواپیماهای شناسایی آمریکا در نزدیکی مرزهای ایران خبر داد
  • +337شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +296شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +216شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +168پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +163رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +139برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +139پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +127علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +125یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد