قاتل با پای خود به محل جنایت بازگشت

 
عامل قتل کارگر ساختمانی وقتی برای تغییر مسیر تحقیقات به محل جنایت بازگشت، سرنخ کشف راز قتل را به تیم جنایی داد.
به گزارش جام جم، تیم جنایی مشهد صبح روز سه شنبه در جریان این جنایت قرار گرفتند. ماموران با حضور در محل متوجه شدند، مقتول مرد 41 ساله ای است که در یک ساختمان نیمه کاره به عنوان نگهبان مشغول به کار بود. جسد او در حالی که با 20 ضربه چاقو به قتل رسیده بود، در ساختمان کشف شد. در محل جنایت نیز وسایل مصرف موادمخدر پیدا شد.
 
با توجه به سرقت نشدن وسایل از ساختمان، احتمال ارتکاب جنایت توسط قاتل آشنا مطرح شد. با حضور قاضی جواد حسینی بازپرس ویژه قتل مشهد در محل جنایت تحقیقات برای شناسایی قاتل ادامه پیدا کرد.
 
تیم جنایی در حال بررسی محل جنایت بودند که یکی از اهالی با مراجعه به آنها ادعا کرد اطلاعاتی درباره عاملان جنایت دارد. او به ماموران گفت: من دو خودرو دارم که یکی از آنها را شب ها در ساختمان نیمه کاره پارک می کنم. دیشب هم خودروی خود را پارک کرده و در حال رفتن به خانه بودم که دو نفر از ساختمان خارج شدند. با آنها درگیر شدم که آنها با چاقو ضربه ای به دست من زده و با خودرویی که آنجا پارک بود فرار کردند.
 
بازپرس پرونده که متوجه استرس این مرد و تناقض گویی های او شده بود، دستور بازرسی خانه او را صادر کرد. ماموران پس از حضور در خانه مظنون به قتل با لباس های خونین او رو به رو شدند. همچنین آثار خون مقتول بر روی کفش او دیده شد.
 
مرد 52 ساله که هیچ راهی برای فرار نداشت در ادامه لب به اعتراف گشود و گفت: به دلیل پارک خودرو ام در ساختمان با مقتول دوست شده و همراه هم مواد مخدر مصرف می کردیم. او به خاطر موادمخدری که برایش خریده بودم، 200 هزار تومان بدهکار بود. شب حادثه بعد از مصرف موادمخدر بر سر پول با هم درگیر شدیم و او فحاشی کرد. با چاقویی که همراه داشتم، چند ضربه به او زدم که باعث مرگش شد.
پس از اعتراف به این جنایت، بازپرس جنایی دستور بازداشت متهم به قتل را صادر کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
سلام لبخند - تهران، ایران

200 هزار تومان = 20 ضربه چاقو و کشتن یک انسان . لا مصب چه گرون حساب کرده . ارزونترش هم تو این روزها پیدا میشه !!!
جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی