مادری که برای نجات فرزندش جان داد

 یک زن چینی در فروشگاهی در جنوب چین هنگام عبور از پله برقی کشته شد. این اتفاق در حالی رخ داد که دوربین مدار بسته این فروشگاه تمام لحظات این حادثه تلخ را ثبت کرد.
یک مادر چینی زمانی که همراه فرزندش از پله برقی یک فروشگاه بالا می آمد بر اثر باز شدن یک بریدگی در پاگرد پله ها داخل حفره افتاد و فقط توانست فرزندش را از این گودال خارج کند.
این اتفاق دلخراش در ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه اتفاق افتاد و این مادر بعد از نجات دادن جان فرزندش نتوانست جان خود را نجات دهد و به زیر چرخ های پله برقی رفت.
طبق فیلم های به دست آمده از این فروشگاه؛ مادر مانع از سقوط فرزند شده و تلاش دارد تا با بالا نگه داشتن فرزند، او را به یکی از عابران برساند تا فرزندش زنده بماند.
از روز گذشته این حادثه دردناک بارها در رسانه های جهان به عنوان نمونه ای از ایثار و فداکاری مادرانه منتشر شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۵
نازک بین - شفیلد، انگلستان

کارخانه های چینی عادت کرده اند از هر دستگاهی یا شئی ای فقط کپی برداری کنند. بدون اینکه محاسبات دقیق مهندسی و نکات ایمنی را رعایت کنند .فقط بفکر درآمد زائی هستند تا جائیکه به سلامتی هموطنان خودشان هم فکر نمیکنند. با توجه باینکه کیفیت پائین اجناس چینی حتی برای باقالا فروش سر گذر هم ثابت شده بازهم عده ای تاجر و وارد کننده سود جو و منافع طلب اقدام به وارد کردن بنجل های چینی به بازار کشور میکنند. واین یک خیانت آشکار است به ملت ایران.
‌سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +349رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +268شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +242کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +203اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +189مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +166ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +147کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +144لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو