ماجرای قطعه شیرینی یک و نیم میلیون دلاری!

فروشگاه " هارودز " انگلستان با مالکیت خانواده سلطنتی قطر در معرض پرداخت خسارت یک و نیم میلیون دلاری به یکی از کارکنان اخراجی قرار گرفته است.
 
به گزارش شبکه العالم، قطر دراین ماجرا با یک دادخواست قضایی تقریبا نادر مواجه شده که ناظران یکی از قسمت ها علیه فروشگاه اقامه کرده است.
 
" خوان مکنزی" 35 ساله، کارمند شیلیایی فروشگاه هارودز لندن بعد از اعتراض مشتری نسبت به تازه نبودن یک نوع شیرینی، خواست میزان تازگی آن را شخصا امتحان کند که سایر کارمندان این کار وی را به مدیر فروشگاه گزارش کردند و به همین دلیل مکنزی بعد از تسویه حساب اخراج شد.
 ارزش شیرینی که توسط مکنزی خورده شد حدود 12 دلار است و وی به دلیل اخراجش از قاضی دادگاه خواست که بیش از یک میلیون و 500 هزار دلار خسارت به وی تعلق گیرد.
 
مکنزی در دادخواست خود خاطرنشان کرده که اخراج او عادلانه نبوده و پیش از این نیز از سوی برخی همکارانش با رفتارهای تبعیض نژادی مواجه شده زیرا آنها ترجیح می دهند همکارشان یک زن باشد و یا از اهالی آمریکای جنوبی نباشد.
 
یکی از زنان همکار مکنزی در اولین جلسه دادگاه ادعا کرد که چون او بدون حضور یکی از همکارانش و یا مسوول بخش مربوطه اقدام به امتحان شیرینی کرده کار او سرقت محسوب می شود.

جلسه بعدی دادگاه به زمانی دیگر موکول شده است.
فروشگاه هارودز لندن درسال 1389 از سوی محمد الفاید، میلیاردر مصری به قیمت 1.5 میلیارد پوند (2.3 میلیارد دلار) به شرکت سرمایه گذاری خانواده سلطنتی قطر فروخته شد.
 
تاجر مصری مالک فروشگاه پس از 25 سال اداره آن که واقع درمحله نایتزبریج شهر لندن است، قصد بازنشستگی دارد تا وقت بیشتری با خانواده اش صرف کند.
 
این فروشگاه در سال 1840 تاسیس شده و الفاید آن را در سال 1985 به قیمت 615 میلیون پوند خریداری کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
bineshaan - لندن، انگلستان
حالا که هر کی به هر کیه پس چرا ۱۵ میلیون بجای ۱.۵ میلیون طلب نکردی. شاید هم ۱۵۰ میلیون. البته با توجه به حقوق ۱۸-۱۵ هزار پوندیت در سال اگر در دادگاه برنده بشی بر طبق قانون unfair dismissal یه ۲۰ هزار پوندی قرامت میگیری.
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴
۴۶
bineshaan - لندن، انگلستان
یکی از همکاران من بعد از ۲۸ سال کاردر یک شرکت با حقوق ۶۰ هزار پوندی بعلت اخراج غیر عادلانه ۹۰ هزار پوند غرامت گرفت.حالا این دوست خوش اشتها با حقوق زیر ۲۰ هزار پوند درخواست ۱.۵ میلیون کرده.
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۰
۵۱
tizbin2 - سیاتل، ایالات متحده امریکا
البته به توصیه رهبر انقلاب زیاد کشش ندان دیگه.
‌سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۵:۲۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ شود، کاخ خود ترامپ را هم می‌زنیم
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • یک نظرسنجی جدید: ۵۹ درصد اسرائیلی‌ها از مشارکت اسرائیل در اقدام نظامی احتمالی آمریکا حمایت می‌کنند
  • رویترز: آمریکا و ایران به‌سرعت به‌سوی رویارویی نظامی حرکت می‌کنند
  • «کارش را تمام کردند»؛ روایت پدر از کشتن نوجوان معترض در بیمارستان
  • بهترین تحلیل سخنان خامنه‌ای:گفته ناو رو غرق میکنیم، انگار رفسنجانیه که غرقش کنند
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • حذف خامنه‌ای یا توافق؟ اکسیوس: ترامپ آماده بررسی اجازه «غنی‌سازی نمادین» به ایران است