حمله ترکیه به «داعش» در سوریه؛ استقبال رفسنجانی، انتقاد وزارت خارجه ایران

اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، از حملات ترکیه علیه گروه حکومت اسلامی (داعش)  در سوریه استقبال کرده اما این حملات با انتقاد مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، مواجه شده است.
 
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آقای رفسنجانی، شنبه سوم مرداد و در جلسه شورای مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته که «در مجموع ورود این کشور به صحنه جنگ با داعش و اجازه استفاده از پایگاه هوایی اینجرلیک به آمریکایی‌ها برای بمباران مواضع داعش، می‌تواند راه حملات زمینی علیه داعش را هموار و نقطه امیدی برای اضمحلال این گروه باشد.»
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین بمباران مراکز حزب کارگران کردستان (پ ک ک) در شمال عراق را «موثر در تحولات این منطقه» توصیف کرده است.
 
این در حالی است که سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، گفته است که «مقابله با تروریسم باید با احترام به حاکمیت ملی دولت ها باشد.»
خانم افخم به خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفته که «مقابله مؤثر با تروریسم مستلزم همکاری همه‌جانبه همه دولت‌ها» است و افزوده که «ما معتقدیم هرگونه تسامح در برابر تروریسم و افراطی‌گری تکفیری باعث جری شدن و افزایش اقدامات ضد انسانی آنها می‌گردد.»
با وجود این، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران تاکید کرده که «هرگونه مقابله با تروریسم باید با رعایت اصول بنیادین حقوق بین‌الملل خصوصا احترام به حاکمیت ملی دولت‌ها باشد» و گفته است: «بدون تردید هر اقدامی که منتج به تضعیف حاکمیت ملی دولت‌ها شود، در عمل می‌تواند گروه‌های تروریستی را در پیشبرد جنایات سبعانه خود جسورتر کند.»
 
هواپیماهای جنگی نیروی هوایی ترکیه از شامگاه جمعه و بامداد شنبه، مواضع دو گروه حکومت اسلامی (داعش) در سوریه و حزب کارگران کردستان (پ ک ک) در شمال عراق را بمباران کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
نسترن19 - وین، اتریش
آقا دزده که استقبال کنه معلومه مرده خوری به راهه
یکشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»