دولت آمریکا محاسبه‌گر آنلاین کاهش وزن راه‌اندازی کرد

موسسه ملی سلامت وابسته به وزارت بهداشت آمریکا، سایتی را راه‌اندازی کرده که با دریافت اطلاعات شخصی و میزان فعالیت افراد، به آنها می‌گوید برای رسیدن به وزن مورد نظر خود باید روزانه چند کالری مصرف کنند.
این محاسبه‌گر با تخمین میزان فعالیت بدنی فرد و میزان فعالیت بدنی مورد نظر او، به او می‌گوید برای رسیدن به وزن مطلوب باید کالری دریافتی خود را در چه حدی نگه دارد.
برای این کار ابتدا درباره قد (به فوت و اینچ)، وزن (به پوند)، جنس و میزان فعالیت بدنی فرد سوال می‌شود.
برای تعیین میزان فعالیت بدنی، از فرد درباره میزان تحرکش در کار و زندگی و همچنین در اوقات فراغت سوال می‌شود و بر حسب جواب، ضریبی تعیین می‌شود.
مثلا ضریب ۱.۴ برای فردی است که زندگی بسیار کم‌تحرکی دارد و بیشتر در حالت نشسته است و ۲.۵ برای افرادی است که تحرک و فعالیت بسیار زیادی دارند.
این محاسبه‌گر برای افراد بالای ۱۸ طراحی شده و هدف خود را ایجاد تناسب بین غذا و فعالیت بدنی اعلام کردهسپس فرد باید به این نرم‌افزار بگوید که برای رسیدن به وزن مورد نظر، می‌خواهد چند درصد فعالیت بدنی خود را افزایش دهد.
برای اینکه فرد بتواند این درصد را مشخص کند چند سوال ساده دیگر پرسیده می‌شود.
برای مثال کاربر می‌تواند مدت زمانی را که در روز یا هفته مایل است پیاده روی سبک یا شدید یا دویدن یا دوچرخه سواری انجام دهمد مشخص کند.
سپس این سایت به فرد می‌گوید با این فعالیت بدنی، باید چند کالری در روز مصرف کند تا به وزن مورد نظرش برسد.
کوین هال طراح این محاسبه‌گر می‌گوید، حسن استفاده از آن در این است که به افراد امکان می‌دهد برای وزن مورد نظرشان "دقیقا" فعالیت روزانه و کالری مصرفی خود را تعیین کنند.
 
بیش از دو سوم جمعیت آمریکا چاق هستند یا اضافه وزن دارند و بنا بر تخمین‌ها تا سال ۲۰۵۰ بیش از نیمی از جمعیت دنیا چاق خواهند بود.
تحقیقات نشان داده‌اند که چاقی با مهمترین بیماری‌هایی که باعث مرگ زودرس می‌شوند یعنی بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و دیابت رابطه نزدیک دارد و کاهش مصرف کالری در کنار افزایش فعالیت بدنی مهمترین راه برای رسیدن به وزن مطلوب و پیشگیری از این بیماری‌ها است.
 
شمار افراد چاق در دنیا بیش از دو میلیارد نفر است به علاوه تقریبا نیمی از موارد دیابت و یک چهارم موارد بیماریهای قلبی به اضافه وزن و چاقی نسبت داده می‌شود.
 
در ایران چاقی و چاقی شکمی در دهه گذشته سیر صعودی داشته و چاقی شکمی تا پنجاه درصد افزایش داشته است.
بر اساس آمار سال ۲۰۰۸ سازمان بهداشت جهانی، شیوع چاقی در افغانستان ۲.۲ درصد است.
 
یک سوم جمعیت ایران یعنی حدود ۲۵ میلیون نفر دارای اضافه وزن یا چاقی هستند که ۴۳ درصد آنان را مردان و ۵۷ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.
کسانی که به زبان انگلیسی آشنایی دارند می‌توانند از این نرم‌افزار رایگان استفاده کنند.
 
BMI (ضریب توده بدنی)
(ضریب توده بدنی) معیار ارزیابی چاقی یا لاغری است، برای محاسبه وزن (به کیلوگرم) خود را تقسیم بر توان دو قد (به متر) کنید.
برای مثال BMI فردی که یک متر و هفتاد سانتی‌متر قد و ۶۰ کیلوگرم وزن دارد، تقریبا ۲۱ است. [شصت تقسیم بر (۱.۷ ضربدر ۱.۷)]
BMI کمتر از ۱۸.۵: زیر وزن
BMI بین ۱۸.۵ تا ۲۵: وزن طبیعی
BMI بین ۲۵ تا ۳۰: اضافه وزن
BMI بیشتر از ۳۰: چاقی
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.