جایگزین کردن تابلوهای گران‌قیمت چینی با نقاشی‌های جعلی

مردی در چین اعتراف کرده که بیش از ۱۴۰ تابلو اثر نقاشان برجسته چینی را از دانشگاهی دزدیده‌ و جای آنها را با کپی‌های جعلی خود عوض کرده است.
 
ژیائو یوان، ۵۷ ساله مسئول آکادمی هنرهای زیبا در گوانژو در جنوب چین، ۱۲۵ تابلو از این مجموعه را به قیمت بیش از ۴۳ میلیون یوان (حدود ۶ میلیون دلار) فروخته است.
 
او در دفاع از خود در دادگاه گفت که زمانی که در آن دانشگاه آغاز به کار کرد، در انبار دانشگاه تعدادی نقاشی جعلی وجود داشت.
او هنوز محکوم نشده است.
 
ژیائو که کلید انبار آکادمی را در اختیار داشت، از سال ۲۰۰۴ به مدت دو سال نقاشی‌های جعلی خود را جایگزین نسخه‌های اصلی می‌کرده است.
 
او به دادگاه گفت که در این مدت متوجه شده که حتی نقاشی‌‌های خود او با نسخه‌های جعلی دیگری عوض می‌شدند.
او گفت که نمی‌داند چه کسی این کار را می‌کرده، اما گفت که قرض گرفتن تابلوها برای دانشجویان و استادان به راحتی گرفتن کتاب از کتابخانه بود.
 
او با پولی که بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ از فروش نقاشی‌ها به دست آورد، مستغلات و تابلوی نقاشی می‌خرید.
ژیائو که در پی آغاز تحقیقات پلیس در سال ۲۰۱۰ از آن دانشگاه رفت، اتهامات خود را پذیرفته و عذرخواهی کرده است.
 
شین‌هوا، خبرگزاری رسمی چین در سال ۲۰۱۲ گزارش کرد که جعل آثار هنری در کشور "شدیدا گسترش" یافته است.
بر اساس گزارش بنیاد هنرهای زیبای اروپا، در آن سال چین بزرگترین بازار خرید و فروش آثار هنری و عتیقه بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Adamat - خارکف، اوکراین
چینه امروز، ملاک و معیار خوبی‌ برای قدمت آن کشور و تاثیری که عهد باستان بر جهان داشته، نیست!. هنر مینیاتور ‌ایرانی در اصل از چین باستان به ایران آمد و در ایران تکمیل شد. حافظ شیرین سخن شعر زیبایی‌ دارد که در بخشی از آن‌ میفرماید: "هر کو نکند فهمی‌ زین کلک خیال انگیز.....نقشش به حرام ار خود، صورتگر چین باشد". در مصرع آخر، حافظ اهمیت نقاشی و صورتگری را در بالاترین حد آن‌، با مثال چینی بودن نقاش میفرمایند. / ....در زمینه ی غذا و خوراک‌ها نیز، مبدع "سویا"، چین باستان بوده، و همچنین "رویولی" (پیراشکی‌های کوچکی که با خمیر نان و محتویات مختلف گوشت و صیفی جات تهیه میشوند) در اصل غذای چین باستان هست اما چون با نام ایتالیایی اش بیشتر شناخته میشود، گمان به ایتالیایی بودن آن میبرند. این غذا در روسی با نام "پلمنی (Pelmeni)" گفته میشود و بسیار محبوب است. چه در تهیه خانگی و چه در بسته‌های یخ زده و نیمه آماده.
‌سه شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۵
۴۰
نسترن19 - وین، اتریش
سلام.هنوز روی دست دزدان طویله ولایت بلند نشدید.دزدهای ما خیلی ماهرتراز شما چشم کوچکها هستند.اصلا سلطان علی شیره ایی همچین اصل را می چپاه وبه روی خودش نمی آره که باورنکردنی است.بالاخره باید تویک چیز رکورد می زد.....
‌سه شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۵
۱۰۷
Nasrin-a - کبک، کانادا
اینش جالبه : او به دادگاه گفت که در این مدت متوجه شده که حتی نقاشی‌‌های (جعلی) خود او با نسخه‌های جعلی دیگری عوض می‌شدند.//عادت کردند، دیگه تحمل جنس اصل رو ندارند : )))))
‌چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۸
۷۲
فراتر از اندیشه - آلپ، سوییس
این که چیزی نیست در ایران ۳۶ ساله که اسکناس‌های حقیقی‌ زمان شاه را جمع کردند به جاش کاغذ رنگی‌ ‌های جمهوری اسلامی بین مردم پخش کردند. هنوز خیلی از ما هم نفهمیدیم که چی‌ شده. وقتی‌که میری خرید میکنی‌ بعد فرق ارزش پول متوجه میشی که با اون اسکناس‌های حقیقی‌ چی‌ میتونستی بخری و امروز با این کاغذ رنگی‌‌ها به اسم اسکناس.
‌چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۴ - ۰۵:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.