والدینی که دختر یکساله‌شان را به شیشه فروختند!

 فرمانده انتظامی مشهد مقدس گفت: زوج شیشه ای که دختر یک ساله خود را به خاطر خرید مواد مخدر فروخته بودند در جریان تحقیقات پلیسی شناسایی و دستگیر شدند.
 
سرهنگ حجت نیک مرام ، در گفتگو با خبر نگار مهر درباره جزئیات دستگیری متهمان افزود : زن و شوهر شیشه ای که از سه سال قبل خانه خود را پاتوق معتادان ولگرد کرده بودند هفته گذشته دختر یک ساله و یک ماهه خود را به فردی معتاد فروختند و ۱۰۰ هزار تومان از او پول گرفتند تا مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه برای خود بخرند که شناسایی و دستگیر شدند .
 
وی گفت : پدر و مادر مرد جوان متوجه ناپدید شدن نوه شان شدند و گفته های عروس و پسر معتادشان را مبنی بر این که با فردی مشکل داشته اند و آن فرد، کودک شان را ربوده باور نکرد. از این رو پدر بزرگ و مادر بزرگ نگران موضوع فقدانی نوه یک ساله شان را به پلیس اعلام و خواستار پی گیری سریع پرونده شدند.
 
فرمانده انتظامی مشهد با اعلام اینکه بهای این کودک خرجی سه روز مواد مخدر پدر و مادرش شده بود گفت: در تحقیقات افسران آگاهی کلانتری شهید رجایی مشهد در پیگیری پرونده به سرنخ هایی دست یافتند که نشان می داد فردی معتاد دختریک ساله و یک ماهه زوج جوان را با خود برده است.
 
سرهنگ حجت نیک مرام افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و ردزنی های پلیسی، فرد مورد نظر شناسایی و دستگیر شد.
این جوان معتاد ابتدا با تناقض گویی قصد منحرف کردن مسیر تحقیقات پلیس را داشت. اما در برابر شواهد موجود راهی جز بیان حقیقت نداشت و بلافاصله اعتراف کرد دختر را به مبلغ ۱۰۰ هزار تومان از زن و شوهر شیشه ای خریده است.
 
فرمانده انتظامی مشهد گفت: پلیس در پی گیری های بعدی پرونده پس از گذشت ۲۴ ساعت دختر یک ساله وی را به پدربزرگ و مادربزرگش تحویل داد.
نیک مرام افزود: متهمان این پرونده دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شده اند.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
parvin55 - مادرید، اسپانیا
شکوه این --آن آن آن قلاب --یکی‌ دو تا نیست آهان بچسبید به ساواک که بهانه ایست برای پوشاندن خیانت کثیف شما در ۱۳۵۷ با حمایت از کثیفترین قشر اجتماع آخوند کثیف-- بیسواد و بی‌ هویت در ایران فراوان و به اسانی‌ فریب چرندیات شما را میخورند.
‌سه شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
۴۳
sleepyhollow - کوالا لامپور، مالزی
عجیب تو مشهد بچه میفروشن! این شاید تا امروز 100امین موردی که من در مورد بچه فروشی در مشهد شنیدم. رحم هم راحت اجاره میدن و کسانی که مشکل بچه دارن خیلی شنیدم در مشهد مشکلشون را حل کردند. یا صیغه تا زمان تولد بچه و یا عمل لقاح. بعد میان میگن امام رضا شفاشون داده
‌سه شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟