اعتراف هولناک مردان خشن در قتل گروگان

مردان خشن که شوهر زنی را در برابر دیدگان وی گروگان گرفته و دست به جنایت زده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش شوک این جنایت غروب چهارشنبه گذشته رخ داد و مردی موتورسوار در برابر دیدگان همسرش به نام اسماء از سوی سرنشینان پرایدی ربوده شده و سپس به قتل رسید.

وقتی اسماء فاش کرد که گروگانگیران در تماس تلفنی گفته‌اند شوهرش را کشته‌اند به ردپایی از یک مرد به نام جواد برخوردند و وی را تحت تعقیب گرفتند.

سرهنگ مختاری فرمانده پلیس تربت‌جام افزود: کارآگاهان بلافاصله این مرد را دستگیر کردند و وی سه همدست خود را لو داد. آنان نیز دستگیر شدند و تحقیقات برای کشف راز معادله مجهول این جنایت ادامه دارد.
انگیزه جنایت
جواد که راهی جز بیان حقیقت پیش رو نداشت در اعترافاتی تکان دهنده گفت: محمد برای همسرم ایجاد مزاحمت می‌کرد و از این موضوع واقعاً عذاب می‌کشیدیم. فکر تسویه حساب با او یک لحظه آرامم نمی گذاشت. موضوع را با سه دوستم مطرح کردم. حمید، صادق و سعید  قول دادند که با من همکاری کنند.  ما محمد را تعقیب می‌کردیم. آن روز غروب با همسرش سوار بر موتور بودند که در جاده نیل شهر  با خودرویمان راه‌شان را مسدود کردیم. ما محمد را در حالی که همسرش بشدت دچار ترس و وحشت شده بود ربودیم و به  خانه گلی در حوالی چاه کشاورزی که همان نزدیکی بود بردیم.  وی افزود: دست و پای محمد را بستیم و با چاقو او را به قتل رساندیم.  جواد با ابراز ندامت و پشیمانی از این تصمیم احساسی و هیجانی خود که منجر به قتل شده است گفت: در تماس با  همسرش گفتیم که چه بلایی به سر شوهرش آورده ایم و متواری شدیم.  بنابر این گزارش، سه همدست این مرد انتقامجو در بازجویی‌ها ادعاهای جواد را تأیید کردند و انگیزه خود را همدردی با دوستشان دانسته و گفتند قربانی جنایت نباید مزاحم همسر وی می‌شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
be_pa.khaste - هارلم، هلند

من نمیدونم چرا بعضیها اینقد بی‌ شور و بی‌ منطق هستن که معنی نه رو نمی‌فهمن حتما باید کشته بشی‌ که موزهم زن مردم نشی‌ ؟
دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +284شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +240شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +204پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +167سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +150ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +144فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +121پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +114کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +112ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +101ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید