احتمال شروع پارکینسون از روده‌ها

ایسنا : تحقیقات جدید محققان دانشگاه آرهوس نشان داده که ممکن است سرمنشا آغاز بیماری پارکینسون، یک باکتری دستگاه گوارش باشد که از طریق عصب‌های واگ به مغز منتقل می‌شود.
 
محققان در این بررسی، عصب واگ درون معده 15 هزار نفر را مورد مطالعه قرار دادند. این عصب در برخی از این بیماران قطع شده بود. قطع عصب واگ بین سالهای 1970-1995 روشی رایج برای درمان زخم مقاوم به درمان بود.
 
اگر شروع پارکینسون از درون روده باشد پس بیمارانی که عصب واگ آنها قطع شده باید از ابتلا به این بیماری محافظت شده باشند.
 
این پژوهش شواهد محکمی از آغاز پارکینسون در روده و انتقال آن به مغز از طریق عصب واگ را ارائه کرده است. همچنین محققان دریافتند بسیاری از این بیماران پیش از تشخیص پارکینسون از ناراحتی‌های روده رنج می‌بردند.
 
فرضیات پیشین درباره ارتباط بین پارکینسون و عصب واگ در مطالعات حیوانی مطرح شده بود. اگرچه تحقیق حاضر اولین و بزرگترین مطالعه‌ایست که این فرضیه را روی انسان‌ها مورد آزمایش قرار داده است.
 
به گفته محققان، با شناسایی ارتباط بین عصب واگ و گسترش بیماری پارکینسون باید تحقیقات در زمینه بررسی عوامل ایجاد این مشکل عصبی ادامه یابد. در این صورت می‌توان از گسترش این بیماری جلوگیری کرد که دستیابی به آن موفقیت بزرگی در علم پزشکی محسوب می‌شود.
نتایج این تحقیق در مجله Neurology منتشر شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +265تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +255شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +222شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +196وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +184نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +157فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +150پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است