۲ زندانی را برای کشتن شوهرم فراری دادم

 پلیس ایالتی نیویورک اعلام کرد که بیش از هزار افسر و مأمور پلیس و کماندو به همراه سگ‌های جست‌وجوگر در پی دو قاتل فراری از زندان نیویورک هستند. یکی از این فراری ها به اعدام و دیگری به 25 سال حبس محکوم شده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، ریچارد مت و دیوید سوئیت دو هفته پیش (21خردادماه) گذشته از زندان ایالتی-امنیتی نیویورک با همکاری یک زن زندانبان فرار کردند. طی روزهای گذشته افسران پلیس در سراسر ایالت‌های کارولینا، کالیفرنیا، پنسیلوانیا و چند ایالت دیگر در جست‌وجوی این دو محکوم فراری هستند. آخرین اطلاعات به دست آمده توسط پلیس حاکی است که زن زندانبان به نام «جویس میشل» به یکی از زندانیان قاتل علاقه‌مند شده و به فرار آنها کمک کرده بود.  این زن نگهبان با این دو زندانی قرار گذاشته بود که پس از فرار به سراغ شوهر او بروند و او را به قتل برسانند.

این زن نگهبان نزد پلیس اعتراف کرده که ابزار و تجهیزات لازم برای برش آهن همچون تیغه آهن بری و پیچ گوشتی را درون گوشت همبرگر زندانیان قرار داده بود که پس از منجمد کردن همبرگر آن را به عنوان وعده غذایی در اختیار دو زندانی قرار داده بود. به گزارش پلیس این دو زندانی نیز پس از آب شدن یخ گوشت ابزار برش آهن را از داخل آن برداشته‌اند و با ایجاد حفره‌ای در دیوار سلول‌شان و با بریدن لوله فولادی پشت سلول وارد سیستم فاضلاب شده‌اند و از طریق چاه، خود را به خیابان نزدیک زندان رسانده و از آنجا فرار کرده‌اند.

پلیس جایزه 50 هزار دلاری برای دستگیری هر یک و در مجموع 100 هزار دلار برای هر دو فراری تعیین کرده است؛ اما هنوز نتوانسته هیچ یک از آنها را دستگیر کند. هر دو زندانی به جرم قتل و آدم‌ربایی به 25 سال زندان و حبس ابد محکوم شده بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۱
sankari - هلسینکی، فنلاند

به قول معروف پشت هر مرد موفق یک زن ایستاده.
جمعه ۵ تیر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید