اشتیماتس: مبلغ پیشنهادی من نصف برانکو هم نبود/ وزارت ورزش مرا نخواست

گزینه کروات مربیگری استقلال پس از اینکه با مسئولان این باشگاه به توافق نرسید در گفتگو با خبرنگار مهر از دلایل به توافق نرسیدن با این تیم خبر داد و همینطور اطلاعاتی در خصوص قیمت خود مطرح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، ایگور اشتیماتس بامداد جمعه به تهران سفر کرد تا با مسئولان استقلال پای میز مذاکره بنشیند اما به یکباره و درحالی که اعلام شده بود حضور وی در جمع آبی‌پوشان پایتخت قطعی است، توافقی حاصل نشد.
در رسانه ها عنوان شد که علت این به توافق نرسیدن، موضوع مالی بوده است. اشتیماتس در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری مهر از دلایل به توافق نرسیدن با استقلال سخن گفته است.
مصاحبه خبرگزاری مهر با این مربی در پی می آید:
* شما به ایران آمدید و با استقلال مذاکره کردید. اما با مسئولان باشگاه به توافق نرسیدید. گفته می شود که پای مسائل مالی در میان بوده، درست است؟
- من از طریق مدیر برنامه‌هایم در ایران حضور پیدا کردم. خودم با باشگاه به توافق رسیدم و همینطور دستیارم پروفسور «لوکا رادمن». اما به من گفتند وزارت ورزش با رقم قرارداد مخالفت کرده است. باید بگویم که برخورد خوبی با من شد و خیلی خوشحال بودم از اینکه قرار بود با باشگاهی با این همه هوادار پرشور همکاری کنم.
 برایتان امکانپذیر است مبلغ قراردادتان را بیان کنید؟- مبلغ قرارداد سری است اما می‌توانم به شما بگویم آنچه من به استقلال پیشنهاد داده بودم نصف آنچه هست که برانکو از پرسپولیس می‌گیرد.
 همانطور که شنیدید پرویز مظلومی به عنوان سرمربی جدید استقلال منصوب شده است. البته این موضوع بازخوردهایی داشته است. بسیاری از طرفداران از این انتصاب راضی هستند اما تعداد زیادی هم نه. من ایشان را نمی شناسم. اما برایش بهترین آرزوها را دارم. تماشاگران معمولا مربیان داخلی را دوست ندارند. البته دلیلش را نمی دانم.
نظرتان درباره ایران چیست؟من آماده بودم تا در کشور زیبای شما نتایج خوبی با استقلال کسب کنم. مدیر برنامه های من تلاش فراوانی کرد و جا دارد از ایشان قدردانی کنم.
بسیاری از مربیان کروات در این سال ها در ایران کار کرده اند. آیا شما دوست دارید شرایطی پیش بیاید و در ایران کار کنید؟بسیاری از مربیان کروات که به ایران آمده اند استادان من هستند. استانکو پوکله‎پویچ، چیرو بلاژویچ و تومیسلاو ایویچ. تقریبا همه آنها هم در ایران موفق بوده اند. کرانچار دوست خوبم و برانکو ایوانکوویچ مرد بزرگی که برای سال های زیادی دستیار بلاژویچ در تیم ملی کرواسی بود. همچنین باید از همشهری ام لوکا بوناچیچ و وینکو بگوویچ یاد کنم. من آماده بودم به استقلال بیایم و برای این تیم افتخار بیافرینم.
از اینکه به ایران نیامدید ناراحت نیستید؟من شانس این را نداشتم که کشور شما را بهتر ببینم. اما شور و اشتیاق هوادارانتان را دیدم. من همچنین از دوستانم که آنجا کار می کنند  شنیده ام که ایران چقدر زیباست. امیدوارم خیلی زود به ایران بازگردم. در هر صورت من یک کتاب کوچک آموزش زبان فارسی هم خریده بودم اما تا زمانی که بار دیگر از آنجا با من تماس بگیرند وقت خودم را تلف نمی کنم.
 و سوال آخر. زمانی که بحث حضور شما در ایران مطرح شد بسیاری از رسانه ها نام شما را استیماچ نوشتند که به نظر می رسید اشتباه است. تلفظ صحیح اسم شما ایگور اشتیماتس است؟ بله همین طور است. خیلی ساده باید بگویم تلفط اسم من ایگور اشتیماتس« Igor Shtimats» است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دهمین روز خیزش سراسری؛ تداوم اعتراضات در شهرهای ایران؛ شلیک گاز اشک‌آور در بازار تهران
  • روایت شاهدان عینی از حمله مأموران به بیمارستان ایلام؛ «رکوردی تازه در جنایت»
  • سعید پیردوست، بازیگر سینما و تلویزیون، در سن ۸۵ سالگی درگذشت
  • واکنش انتقادی علی دایی به شرایط کنونی: مصاحبه‌ای که حذف شد
  • سایت والانیوز: ایران درپی تامین اجزای موشک بالستیک است و تهدیدهای ترامپ اتفاقی نیست
  • مجله فوربس: احتمالا آمریکا برای ضربه سخت به جمهوری اسلامی ناو هواپیمابر به منطقه بفرستد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • تصاویر از مدال گرفتن فردین از دست شاه تا عکس یادگاری مرتضی عقیلی و پوری بنایی در کناردریا
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا