ببر فراری از باغ وحش یک نفر را در میدان مرکزی تفلیس کشت

قبلا گفته شده بود که تمامی شیرها و ببرهای فراری باغ وحش تلف شده‌اندیک ببر که از باغ وحش تفلیس، پایتخت گرجستان، گریخته بود به مردی حمله کرده و او را کشته است.
روز چهارشنبه، ٢٧ خرداد (١٧ ژوئیه)، وزارت کشور گرجستان اعلام کرد که یک قلاده ببر که در اثر جاری شدن سیل و تخریب حفاظ محوطه نگهداری ببرها از باغ وحش تفلیس آزاد شده بود در میدان مرکزی شهر به یک مرد حمله کرده و او را کشته است.
 
براساس این گزارش، ببر قاتل همچنان آزاد است اما افراد مسلح نیروی ویژه پلیس در جستجوی آن هستند.
در گزارش‌های قبلی از تفلیس، گفته شده بود که یک شیر آزاد شده از باغ وحش تفلیس مردی را کشته است اما بعدا این خبر تصحیح شد.
در پی بارندگی سنگین شب شنبه و بامداد یکشنبه این هفته، در تفلیس سیل جاری شد که از جمله به تاسیسات باغ وحش این شهر خسارات عمده‌ای وارد کرد و باعث تخریب تاسیسات آن شد.
 
در جریان سیل، تعداد قابل توجهی از حیوانان باغ وحش تلف شدند اما تعدادی نیز زنده از باغ وحش گریختند و بعضی از آنها، از جمله تعدادی اسب آبی، پلنگ و یوزپلنگ در نقاطی از شهر دیده شدند. مقامات شهری به شهروندان توصیه کردند به منظور حفظ جان خود، تا زمانی که این حیوانات آزاد هستند، از خانه‌های خود خارج نشوند.
 
روز گذشته، مقامات محلی اعلام کردند که به نظر می‌رسد تمامی شیرها و ببرهایی که آزاد شده بودند، سیل تلف شده‌اند اما ظاهرا دست کم یک قلاده شیر همچنان آزاد بوده است.
 
وزارت کشور گرجستان گفته است که دست کم پانزده نفر در اثر جاری شدن سیل در تفلیس جان خود را از دست داده‌اند و ده نفر دیگر هنوز مفقود هستند.
 
این سیل به تاسیسات و ساختمان های شهر نیز آسیب فراوان رسانده است.
سیل باعث شد تا تعدادی از حیوانات خطرناک باغ وحش تفلیس آزاد شوند و به مرکز شهر بیایند
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۱
Liberte - تهران، ایران
بیچاره تفلیسی ها. وی تو عکس کرگدن هم ماتش برده و افسرده به نظر می رسه...
‌چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸
۶۲
oghabe - سنت گا لن، سوییس

[::Liberte - تهران، ایران::]. این کرگدن نیست اسب آبی ‌ست.
‌چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۹
۵۵
کارمن مهوش کش - تهران، ایران
باز خوبه ! تهران سیل بیاد هر چی موشه میریزه تو شهر.موشهای بلوار کشاورز و بازار میوه تجریش کم از اون هیپو هه نمیارن !
‌چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +234ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی