ادعای پرداخت حقوق ماهیانه ۱۰۰ میلیون تومانی به یک مدیر ارشد نفتی

تقاطع: یک عضو مجلس شورای اسلامی در ایران، بیژن نام‌دار زنگنه، وزیر نفت دولت حسن روحانی را به «حیف و میل بیت‌المال» و دادن حقوق ماهیانه ۱۰۰ میلیون تومانی به یک مدیر ارشد خود متهم کرد.
 
به گزارش خبرگزاری‌های ایران، احمد بخشایش، در جریان جلسه‌ی روز چهارشنبه (۳۰ اردیبهشت-۲۰ می‌) مجلس شورای اسلامی، در اظهاراتی گفت: «آقای وزیر نفت ماهیانه ۱۰۰ میلیون تومان به مدیر شرکت “نیکو” در سوییس می‌دهد، در حالی که این مدیر از ۱۲ ماه سال، ۱۴ ماهش در ایران است.»
 
آقای بخشایش با بیان این‌ ادعا که «زنگنه تمام اعوان و انصار خود را وارد حوزه نفت کرده»، افزود: «حقوق و پاداش ۱۰۰ میلیونی یعنی حرکت به سمت اشرافی‌گری؛ فرد مورد نظر نه تخصص و نه توانایی دارد و قبلا در حراست و نگهبانی مشغول بوده است.»
 
شرکت نفت‌ایران (با نام اختصاری نیکو)، از شرکت‌های تابع “شرکت ملی نفت ایران” است که در سال ۱۹۹۱ با هدف تجارت نفت خام و محصولات آن در بندر جرسی انگلستان تاسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در سال ۲۰۰۳ به لوزان سوییس منتقل گردید. نیکو و شعبه‌های آن در هنگ‌کنگ، مالزی و دوبی، سال ۲۰۱۲، همگی به دلیل دور زدن تحریم‌های امریکا، در لیست سیاه این تحریم‌ها قرار گرفته‌اند و هرگونه معامله با آن‌ها می‌تواند با جرایم سنگینی از سوی وزارت خزانه‌داری امریکا روبه‌رو شود.
 
در حال حاضر، مدیرعامل شرکت “نیکو”، محسن پاک‌نژاد است که از جمله مدیران مورد اعتماد بیژن زنگنه به شمار می‌رود.
وزارت نفت و شرکت نیکو تا کنون به ادعاهای احمد بخشایش، واکنشی نشان نداده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
hossein+87+ - ایران، ایران
یعنی این مطلب اصل گدا گشنه بازی رو میروسنه!! متاسفانه تو ایران باب شده که هر ننه قمری با هر وضعیت اجتماعی ، انتظار نداره که کسی بیشتر از خودش درامد داشته باشه! یارو عمله س ، حقوق خودش رو با جراح مقایسه میکنه ! بابا ، این پولا برای شرکت های نفتی پول خورده! اگر دارن 100 تومن بهش حقوق میدن واسه اینه که یارو نره واسه خاطر چندرغاز مال مردم رو حراج کنه! کی میخوایم این چیزها رو بفهمیم!! زنگنه دار و دسته ش رو آورده که آورده! مهم نتیجه کاره که خیلی خیلی بهتر از مدیران بی عرضه و مفت خور قبلیه. عضو محترم مجلس هم شکر زیادی خورده. اینا هر موقع از چرت صبحگاهیشون میپرن ، به یکی یه گیری میدن. والا اگه گیرشون هم درست باشه و مهمتر از همه ، به نتیجه برسه ، ادم دلش نمیسوزه!
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۵
۵۹
parvin55 - مادرید، اسپانیا
در مافیای سیسیل در آمریکا چند دهه ی پیش نیز چنین بود!!! من جرم و جنایت بیشتری کرده ام-چرا-ال کاپون---به من سهم کمتری داد!!!!
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۰
۵۱
golagha - منچستر، انگلستان

[::hossein+87+ - ایران، ایران::]. ملت از بیکاری و گرسنگی دارند تو کوچها نان خشک جم میکنند جات گرمه انگار 100 میلیون یعنی دزددی قانونی نون خشک با 100 میلیون نشانگر این است ک چه اتفاقی داره سر مملکت می افته
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۷
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
این نماینده عوام فریبی کرده ونعل وارو میزند .صد میلیون تومان برای مسئولی که امضاهایش میلیون یا میلیارد هادلار ارزش دارد رقمی نیست.خود این نماینده حتما دزدی های میلیاردی دارد.
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳
۳۹
hossein+87+ - ایران، ایران
hassan5 - تهران، ایران - قربون آدن چیز فهم. باور کنید خیلیها همین موضوع بسیار واضح و روشن رو درک نمیکنن.
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +200ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد