ادعای تکان‌دهنده گاردین درباره مشهد : زیارت، غذا، سکس و پارک آبی در شهر مقدس مشهد

وب‌سایت روزنامه انگلیسی «گاردین» روز 17 اردیبهشت ماه گزارشی تکان‌دهنده در مورد حضور زوار عراقی در مشهد منتشر کرد با عنوان «زیارت، غذا، سکس و پارک آبی در شهر مقدس مشهد»
 
بعضی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری ترجمه بخشی از این گزارش را با عنوان «افزایش چند برابری توریست‌های عراقی مشهد پس از ظهور داعش» منتشر کردند که به آمار تعداد زائران عراقی طی سال‌های اخیر در مشهد اشاره دارد.

اما چنان‌که از عنوان اصلی گزارش گاردین پیداست، این مطلب مدعی نکات دیگری هم هست؛ تنفروشی، غذا و تفریح در مشهد.

گزارش با ارائه آماری از تعداد گردشگران عراقی در مشهد از زبان معاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری آغاز می‌شود. سپس گزارشگر از سفرش به این کلانشهر مذهبی جهان می‌نویسد؛ فرودگاه مهرآباد تهران مبدا این سفر به مشهد است و پروازی که عده‌ای عراقی هم در آن حضور دارند.
نویسنده مدعی است با یک راننده تاکسی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد، چند مدیر هتل، یک دلال فساد، رستوران‌داران منطقه شاندیز و طرقبه، چند توریست عراقی، کارمند یک پارک آبی در مشهد و... گفتگو کرده و آن‌ها را دست‌مایه گزارش خود قرار داده است.

صحبت از فساد و مسائل جنسی از گفتگوی گزارشگر مجهول‌الهویه گاردین با یک راننده تاکسی در فرودگاه مشهد آغاز می‌شود.
گاردین به نقل از این راننده (که ظاهراً مهدی نام دارد) مدعی می‌شود مردان عراقی مشتری پر و پا قرص جمعیت فاسد هستند. این روزنامه انگلیسی به نقل از مهدی می‌نویسد: آنها در جست‌وجوی فاحشه هستند.

البته مهدی از این موضوع ناراحت است و گفته با توریست‌های که در این باره از او سوال کنند برخورد می‌کند.
 
گاردین مدعی است:
ده‌ها هتل پنج ستاره و مسافرخانه از میدان برق (بسیج) تا حرم وجود دارد. بسیاری از مدیران این مراکز اقامتی تأیید می‌کنند که درخواست مشترک گردشگران عراقی عبارت است از جایی که زنان فاسد را بیابند.
 
طبق قوانین ایران صراحتاً حضور زن و مرد نامحرم در اتاق هتل ممنوع است، اما افراد راه‌هایی برای رفع این مانع پیدا کرده‌اند. مرد جوانی به نام علیرضا یکی از ترتیب‌دهندگان ملاقات برای عراقی‌هاست که در پی اجاره زنان فاسد هستند. بسیاری از شاغلان در هتل‌ها و مغازه‌داران شماره تلفن علیرضا را به متقاضیان عراقی می‌دهند.
این فرد گفته است: تنها عراقی‌ها نیستند که چنین خواسته‌ای دارند. در برنامه هر سفر خوب، سکس آیتمی است که نمی‌توان آن را فراموش کرد. تنها چون تنفروشی اینجا غیرقانونی است، باید خلاق باشیم.
علیرضا می‌گوید که در شهر تعدادی از زنان فاسد را می‌شناسد و خوشحال است که وقتی عراقی‌ها با او تماس می‌گیرند، چنین ملاقاتی را فراهم می‌کند.
اما چگونه مکان امنی را تأمین می‌کند؟ علیرضا می‌گوید: مشکلی نیست. این زنان در قاسم‌آباد و بلوار معلم آپارتمان‌هایی دارند. تبادلات آنجاها صورت می‌گیرد.
 
علیرضا توضیح می‌دهد که میانگین قیمت برای یک شب، بین دو تا سه میلیون ریال معادل حدوداً 70 تا 105 دلار است. بعضی از مشتریان ثروتمند برای یک هفته فرد را اجیر می‌کنند. برای مثال، ممکن است آنها یکی از این زنان فاسد را با خود به شیراز و شاید شمال کشور یا اصفهان ببرند.برای یک هفته همراهی بین 20 تا 30 میلیون ریال می‌پردازند.

گرچه علیرضا حاضر نشد مصاحبه رو در رو با یکی از این زنان را فراهم کند و یا شماره تلفن آنها را در ازای پرداخت پول به من بدهد، اما موافقت کرد که از طریق تلفن با آنها صحبت کنم. پس از یک گفتگوی کوتاه، گوشی را به من داد، پرسیدم در مورد مشتری‌های عراقی چه حسی دارد و برخورد عراقی‌ها چگونه است.

او پاسخ داد: روی هم رفته، عراقی‌ها واقعاً مردم خوبی هستند. بعضی از آن‌ها بسیار محجوب هستند، اما در کل دست و دل باز و مهربان هستند. هنگام خداحافظی، بسیاری از آن‌ها حتی پولی بیش از مبلغ توافق می‌پردازند تا از طریق وایبر و فیس‌بوک در تماس باشیم.

این روزنامه انگلیسی در ادامه به موضوع تغذیه و رستوران‌های مشهد و پارک آبی در این شهر پرداخته و می‌نویسد: با تمام این اوصاف، سکس تمام چیزی نیست که در مشهد ارائه می‌شود. رستوران‌های اطراف مشهد در شاندیز و طرقبه بسیار از عراقی‌ها را جذب می‌کند، همچنین پارک آبی!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
oshtoleshang - شتوتگارت، آلمان

کلاه غیرت آخوند بالاتر
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۹
۶۰
siavashomaha - ماربیا، اسپانیا

خود ... اگر به زن خلیفه چشم نداشت نمی‌مرد ،همشون زن باز .،خداییش بدشم نمیاد... که نزدیک قبرش خانوم زیاد باشه
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۹
۵۷
simairani - کاشان، ایران

چشم ما روشن، و اسفا.
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۰
۴۵
mabahamim - منچستر، انگلستان

علیرضا تازه کاره بره پیش آخوندای مشهد که کارشون ۱۴۰۰ساله همین یا قم که اساتید این شغل شریف هستند یه زوجتک فی النفسی .....تمام. ۱ ساعت ...۲ساعت ...دالی کردن...یک روز و و وو
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۸
۴۰
tazevared - تهران، ایران

علم الهدی کلاهتو بزار بالاتر. حالا نظرت با کنسرت چیه؟؟ راستی تا یادم نرفته بگو ببینم بابت هر ژتون چند درصد کمیسیون میگیری؟؟؟
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۳
۱۰۸
ٍعشق آبادان - منچستر، انگلستان

اونوقت مردهای ایرانی سفر به پاتایا و آنتالیا و . رو ترجیح میدند!! این همه تو این شهر مقدس خودمون ریخته ،دیگه پاتایا چه تقدسی داره من نمیدونم. تازه هزینه اش هم کمتره. ولی باورش یک کمی سخته ،نظام اسلامی و از این کارای خاکبرسری اون هم مشهد نننننننه
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۸
۵۸
دوستدار - استهکلم، سوئد

هر کار فسادی که بگوید در دنیا باشد اخوندهای حاکم هم در ایران همه را به شیوهای مختلف رواج می دهند . در ایران دزدوسارق , زورگیر , جیب بر , تن فروش , پدرومادرهای که حاضرند بچه هایشان را بفروشان هست , مردانیکه از همسرانشان می خواهند تن فروشی کنند , مواد مخدر فروش و مصرف کننده اش , گران فروش , سرمایه دارهای بی وجدان , اخوندهای کلاش , حقه بازان حرفی , هر چه که بخواهید در ایران هست . پس جای تعجب نیست که در شهر مقدس مشهد پر باشد از فساد!
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۵
۴۵
DAADAA - تهران، ایران

خود آخوندها استاد صیغه بازی وخانم جورکنی هستند , واسه زیرشکم خودشون چنان خانم هایی رو دارند که گزارشگر بهتربود عوض تاکسی چی بره سراغ ملا های مشهد دراین صورت گزارش واقعی ومستند تری بدست می آورد
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶
۲۷
iRONiC - استکهلم، سوئد

فقط محض اطلاع، بانو مکرمه الهام چرخنده که به مشهد نقل مکان نکرده؟
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۷
۵۵
Hameye Iran - ایران، ایران

هر جا انسان زندگی‌ میکنه ،زندگی‌،سکس،قتل،حسادت،شجاعت،حرص،رفاقت،دروغ،صفا و یه رنگی‌،و خیلی‌ چیزهای دیگه هست،فقط بستگی داره که هر کسی‌ دنبال چی‌ باشه،دنیای بدون اینها خیال پردازی هست که در هر مذهبی‌ ساختند واسه روز موعود که اگه بشه یه منجی یه روز بیاد، تا آدم هست خوب و بد هم باهاش هست،حالا چه توی مشهد باشه چه توی لندن یا مکه،نوع بشر رفتارش همینه،فقط بدی کار اینجاست که دادن سکس بابت فقر باشه ،شرم آواره واسه کسائی که مسئولن.
‌سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۹
razmandeh - استکهلم، سوئد

رابطه مذهب زوری و فساد ثابت شده است نیازی به اثبات دوباره ندارد !!! آخوند هرچی توش پول باشه حلالش میکنه !!!!
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۱
۵۰
KKKKK - بیرمنگام، انگلستان

میگفتن که راه قدس از کربلا می‌گذرد ! چی‌ شد که دفاع مقدس به مشهد منتقل شد ؟
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۲
۴۵
Compatriot - لیون، فرانسه

اسمش روشه مشهد مقدس!
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۱
۱۰۸
پرشین اسپایدر را به خاطر بسپار - مشهد، ایران

از ماست که بر ماست ، دو سال پیش یه عراقی‌ تو قطار دیدم از تهران میومد مشد ، یه فسقه تهران داشت ، یه دونه شاهرود ، یکی‌ نیشابور ، چند تا هم مشهد ، دوستان ایران شده پاتایا ی عراقی‌ها . مسئولین نظام و صاحبان کنونی ایران عراقی‌ هستند ، پس معلومه که به هموطنان خودشون حال میدن ، نموز ایرانی دوباره مورد هجوم قرار گرفته ، اینجا یه مرکز از ۱۰ سال پیش هست که زنان و دختران فراری رو تو یه جای مثل پانسیون نگاه می‌دارن ، بعد واسه مهمونای خارجیشون صیغه میکنند .
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۲
۱۰۸
پرشین اسپایدر را به خاطر بسپار - مشهد، ایران

در زمان‌های کهن دختری به برادر و پدر خود خیانت کرد و دروازه ی قلعه رو به روی دشمن و فرمانده ی خوش چهره ی اون گشود ، وقتی‌ که قلعه تسخیر شد اول اون دختر و گردن زدند ، اون فرمانده ی خوش چهره گفت تو به پدر خودت راهم نکردی ، با من چه خواهی‌ کرد ! این ملت به پدر خودش پهلوی رحم نکرد این هم سزاش . بخورید که دارید آب قلبتون رو میخورید !
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۴۵
۳۸
Imod.barbekan - منامه، بحرین

پس فکر کردن واسه مراقدهای پوسیده کسی نمیدونه ایا یه انسان زیرش مدفون هست!!!؟؟؟یا؟؟؟؟؟
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۵۷
۶۵
سربازایران - العین، امارات متحده عربی

به این می گویند از تولید به مصرف واقعی از خود اعراب دوسوسمار نشان می گیرد ودوباره خرج انها در یمن عراق وسوریه ولبنان می شود
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۶
۶۶
بى تجربه - کلن، آلمان

این چیزه تازه اى نیست پیش از انقلاب هم در مشهد و در حرام مرسوم بود در صحن و در مقابل مهمان سراى حضرت یک گشتى بزنید و نشان بدهید که مسافره سانفرانسیسکو هستید بلافاصله همسفر پیدا میشه و در همانجا صیغه راسمى از یک روز تا یک هفته با صیغه نامه متعبر که مشگل هتل هم نداشته باشید بر قرار است فقط عیب کار اینجاست که اون خانم یا همسر یک هفته اى را پس از پایان صیغه و پرداخت مبلغ میتوانید ببینید تا ان زمان زیره چادر سخت پوشیده هستن!
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۳:۲۹
۵۷
Urasawa - توکیو، ژاپن

علیرضا میگوید در شهر تعدادی از زنان فاسد را می‌شناسد و خوشحال است که وقتی عراقی‌ها با او تماس می‌گیرند، چنین ملاقاتی را فراهم می‌کند...عجب ؟؟ ما که میخواستیم به کسى فحش و ناسزا بگیم اسم شغل این اقا علیرضا رو به زبان میاوردیم . ولى انگار این اقا علیرضا از شغلى که داره خیلى خوشحال و افتخار هم میکنه !! بس بهش از اون نا سزا ها بگى عصبانى نمى شه که هیچ تاز خوش بحالشم میشه ها نه ؟؟!!حالا جدا از این حرف (مزاح )واقعاً ایران داره به چه سمتى میره ؟؟ واقعاً جاى تاسف داره . تا چند وقته دیگه به قول دوستان ایران به پاتایا چنتا سور هم میزنه !!
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۴:۰۶
۵۴
kitfa - سیاتل,بلویو، ایالات متحده امریکا

البته این چیز تازه و تعجب آوری نیست ،اینجا هم بعضیا می‌رن هتل یا کلاب این کار رو می‌کنن ،ولی‌ دیگه دم در کلیسا نیست.
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۹
۴۰
metti - رامهرمز، ایران

مملکته امام زمان همینه همینه:)))))))))))))))))))))))
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۲
۴۵
ali12345 - تهران، ایران
البته هر جایی که سیاحتی یا زیارتی باشه به همراهش سکس هم هست مثلا دبی یا حتی تو خود مکه و مدینه ,,, تو مشهد هم این کار به اسم صیغه موقت صورت میکیره ,,,,تو مکه و مدینه هم این کار انجام میکیره که بهش میکن مسیار ( زواج مسیار ) ,,,,,
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۸
۵۱
forogh - اصفهان، ایران

خمینی گفت دلخوش به این مقدارکم نباشید ما شما را به مقام انسانیت میرسانیم ما با فساد مخالفیم .ازعراق پا میشند میاند مشهد زیارت میکنند وبرمیگردنند.!!!
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۵:۲۱
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان

[::siavashomaha - منچستر، انگلستان::] چمشش به زن مردم بود که هیج ولی جونش رو در راه شکمش از دست داد !!! انگور عسکری سمی رو بش دادند که خورد و مرد .
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۱۰
۵۵
shirzan - برلین، آلمان

[::forogh - اصفهان، ایران::]. ما که شنیدیم کنار مرقد خودش هم از این خاک بر سریا زیاد میشه
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۳
۵۱
forogh - اصفهان، ایران

shirzan- برلین، آلمان اصلا جای این کارباید انجا باشه که ثوابش مستقیم برسه به روحش بلاخره کلی زحمت کشید تا این وضع ودرست کرد.
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۷
۴۵
Dara20 - تهران، ایران

فاطی کجاست بیاد نظر بده؟ لابد واقعا فدای عاقا شده
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۹
۵۸
parvin55 - مادرید، اسپانیا

غرق شادی شوید سایت را برای توهین های شما مجاهدین حزب اللهی ها ترک می کنم۰ بله انا هیتا ۰ارتمیس۰ماندانا۰اتوسا۰کاساندان۰پروشات۰هستم۰ ولی نه مریم لچک هستم نه اشرف دهقان و نه چرخنده و فاطی و زینب۰ به مزدوری ملایان مجاهدین۰ توده ای ها ادامه دهید شاید امیدی برای شما باشد۰در قسمت فاطمه گل حال مرا جا اوردید ولی باعث شادی من شدید-تیر من به هدف خورد!!!!!!!
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۵
۴۵
خروس - دبی، امارات متحده عربی
چرا تعجب کردین؟ مگه شیعه صفوی غیر از اینه؟
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵
۸۰
ایوان مدائن - فرانکفورت، آلمان

فقط این جاها یک ( sex shop ) کم داره
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۴
۴۶
Atre too - استکهلم، سوئد

هرجا سخن از افتضاح است، نام آخوندهای ایران می درخشد
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳
۵۴
kitfa - سیاتل,بلویو، ایالات متحده امریکا

جمهوری اسلامی= فحشا آخوند منبع فحشا
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸
۴۳
باور عمیق - قم، ایران

یه مشت دروغ و چرت و پرت و یه مشت روانی عقده ای که از هر فرصتی برای توهین استفاده میکنن ..
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۸
۵۳
omidnaomid - بروکسل، بلژیک
حالا مگه دروغ گفته؟ هر کسی که مشهد رفته باشه اینو می دونه که همش راست و حضرت عباسی گفته۰
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۸
۵۵
اون پسره تو فیلم کیارستمی - آرلینگتون، ایالات متحده امریکا

[::خروس - دبی، امارات متحده عربی::]. شیعه صفوی ؟ این تعفن از اسلام نه فقط شیعه
‌چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۹
۶۰
siavashomaha - ماربیا، اسپانیا
کاری که جمهوری اسلامی میتونه بکنه که یک جوری اسلام رو برایه پیشگیری از فساد و تجاوز و فحشا نشون بعده اینه که تمام .... رو خراب کنه و به جای اونها مکانهایه مخصوصی که کسانی‌ که خود فروشی میکنند وآزادانه و تحت نظر پزشکی‌ از آن‌ مکان‌ها استفاده کنند. اینکار بهتر از عقب راندن فکری مردم و خرافاتی بودنشان است
‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
۵۳
ordak - بن، آلمان
س#ما فلسفه این کار اخوندها را متوجه نشدید.این مسئله چندین دلیک داره.اول اخوندها میخوان بگن بعد از ان قلاب اسـ... ما تا این حد خود کفا شدیم که حتی امام زاده در ایران تولید میکنیم، این عمل نه مسئله بغرنج ازدیاد تعداد شیعیان کمک زیادی میکند،بعد برادران مظلوم عراقی کنونی(میدوران بعثی صهیونیستی گذشته)بجای قرامت جنگی کمک جنسی به جمبوری اسـ... میکنند(تعداد برادران پاسدار و بسیجی که کشتن دوباره به این طریق تولید میکنند)،چهرا که این مظلومان با توجه به غرامت سنگینی که به کویت و عربستان میدن نمیتونن چند صد میلیارد هم به ایران غرامت جنگی بدن.این مسئله منبع درامدی هم برای استان قدس رضوی است، یعنی ایت ا. واعظ طبسی بجای عمامه کلاه مقدس دلالی محبت(تعریف فرهنگ دهخدا از شغل شریف)به سر نهاده است که بیشتر برازنده ایشان میباشد
‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
۴۳
داماهی - بندرعباس، ایران
آخوندها شغل اولیه شون ی بوده وخواهدبود.
‌پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۲
۴۵
مترلینگ - منچستر، انگلستان
بیخود نیست اینهمه درامد داره و همه سر وجوهاتش دعواس
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۰
۵۳
arash*eindhoven - آیندهوون، هلند
[::parvin55 - مادرید، اسپانیا::]. با ادب باش پادشاهی کن، بی‌ ادب باش هر چه خواهی‌ کن !
‌سه شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.