ناوگان آمریکا چهار کشتی را هنگام عبور از تنگه هرمز همراهی کرد

به دنبال اقدام ایران در توقیف یک کشتی با پرچم جزایر مارشال در تنگه هرمز، ناوگان دریایی ایالات متحده روز پنج‌شنبه، ۱۰ اردیبهشت، چهار کشتی با پرچم آمریکا که قصد گذر از این تنگه را داشتند، همراهی کرده است.
 
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، سرهنگ استیو وارن، سخنگوی پنتاگون اظهار داشت که این کشتی‌ها متعلق به فرماندهی نیروی دریایی آمریکا و یا کشتی‌های قراردادی هستند.
 
به گفته وی، این چهار کشتی خدمه غیرنظامی دارند و ماموریت آنها نیز تامین نیازهای ناوگان دریایی ایالات متحده است.
سرهنگ پاتریک رایدر، عضو ارشد نیروی هوایی آمریکا، نیز اعلام کرد، هر کشتی که پرچم آمریکا را دارد می‌تواند درخواست کند که کشتی‌های جنگی آمریکایی برای گذر از تنگه هرمز آنها را همراهی کنند.
 
نیروی دریایی ایران روز سه‌شنبه یک کشتی باری با پرچم جزایر مارشال را در خلیج فارس توقیف کرد که دلیل آن مسائل تجاری عنوان شد.
با این حال مقامات ایالات متحده عنوان کرده‌اند که نیروی دریایی ایران هفته گذشته به یک کشتی تجاری با پرچم آمریکا در خلیج فارس نزدیک شده و برای آن «مزاحمت» ایجاد کرده است.
 
خبرگزاری فرانسه از قول سرهنگ پاتریک رایدر نوشته که اگرچه برنامه کنونی ایالات متحده همراهی با کشتی‌های دارای پرچم آمریکاست، اما گفت‌وگوهایی با بقیه کشورها هم شده که ناوگان ایالات متحده کشتی‌های آنها را نیز همراهی کند.
 
از تنگه هرمز اغلب به عنوان مهم‌ترین مسیر صادرات نفت یاد می‌شود چرا که حدود ۳۰ درصد نفتی که در جهان از طریق دریا صادر می‌شود از این تنگه می‌گذرد. این میزان برابر با ۱۷میلیون بشکه نفت در روز است.
 
نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه گفته بود که با هدف مقابله با تجاوزات احتمالی سپاه پاسداران تمام کشتی‌های تجاری که با پرچم این کشور قصد عبور از خلیج فارس و تنگه هرمز را دارند همراهی می‌کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
yahya3212000 - برگن، نروژ
حالا آخوندای کثافت ملت ما رو مثل دزدان دریایی سومالی در دنیا معرفی‌ کردند!!
شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۳
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
امریکا ژاندارم خلیج فارس شد.کشور های اطراف خلیج فارس دیگر نقشی در امنیت(صادرات و واردات) خلیج فارس نخواهند داشت.
شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۴:۲۷
۶۶
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
(سى درصد نفت جهان ازین راه - خارج شود وقتى در آید از چاه)( از آنهمه وجهى که میپردازند - سهم من و تو را که خورده این ماه؟)( سید على، گداى دست شکسته - یا کوسه پیر خرفت اکبر شاه؟)( آنچه مسلم است، اینها دزدند - خائن همین هایند نه شاهنشاه)( هر افترایى که به شاهم بستند - جز تهمتى واهى نبوده والله)( هر چه خیانت ها به او چسباندند - چسبید به جان و تن روح الله)( افسوس با دستان خود ما ملت - ما نا سپاسان خبیث خودخواه)(گورى بکندیم و در آن افکندیم - آمال آن شاهنشه ایرانخواه)
شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی