چرا خانم‌ها باید قبل از ساعت ۸ شام بخورند؟

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که یک مدت دوازده ساعته‌ی روزه بودن در طول شب میزان قند خون را کاهش می‌دهد و به این ترتیب خطر ابتلا به دیابت و سرطان سینه کاهش پیدا می‌کند.
 
نتایج یک پژوهش آمریکایی نشان می‌دهد که فاصله‌ی دوازده ساعته بین آخرین وعده‌ی غذایی با اولین وعده‌ی روز بعد خطر ابتلا به سرطان سینه و دیابت را کاهش می‌دهد.
 
از همین امشب شروع کنید. معمولاً صبحانه را ساعت چند میل می‌کنید؟ یک حساب سر انگشتی داشته باشید و شام را در ساعتی میل کنید که 12 ساعت قبل از وعده‌ی صبحانه باشد.
 
به خاطر اینکه محققان دانشگاه کالیفرنیای ایالت متحده‌ی آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که یک مدت دوازده ساعته‌ی روزه بودن در طول شب میزان قند خون را کاهش می‌دهد و به این ترتیب خطر ابتلا به دیابت و سرطان سینه کاهش پیدا می‌کند.
محققان مشاهده کردند که برای 3 ساعت روزه‌ی اضافه، خطر ابتلا به قند خون به میزان 20 درصد کاهش پیدا می‌کند.
 
به عقیده‌ی دکتر Ruth Patterson، سرپرست تیم تحقیقاتی، بهترین کار این است که آخرین وعده‌ی غذایی قبل از ساعت 8 شب صرف شود. البته باید گفت که ناشتا ماندن از به عنوان مثال ساعت دوازده شب تا دوازده ظهر تأثیر چندانی ندارد.
 
به عقیده‌ی محققان خانم‌ها می‌توانند با ایجاد یک تغییر ساده در رژیم غذایی گام بزرگی در ارتقای سلامت خود بردارند. حتی با این کار یعنی صرف شام قبل از ساعت 8 شب می‌توان سلامت عمومی را نیز به ساده‌ترین شیوه و بدون حساب کتاب کالری‌ها یا مواد غذایی دریافتی ارتقا داد.
 
به عقیده‌ی این محققان زمان و تعداد دفعات غذا خوردن در خطر ابتلا به سرطان نقش دارد. البته نتایج این پژوهش که در مجله‌ی Cancer, Epidemiology Biomarkers and Prevention به چاپ رسیده است نیاز به مطالعات تکمیلی دارد. اما بدون شک ایجاد فاصله بیش از ده ساعت بین آخرین و اولین وعده‌ی غذایی یعنی شام و صبحانه در میزان قند خون تأثیر دارد.
در واقع شما با صرف شام قبل از ساعت 8 شب بدون پرداخت هزینه و به ساده‌ترین شکل ممکن می‌توانید خطر این دو بیماری را از خود دور کنید و شب‌ها سبک‌تر بخوابید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +283ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +262شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +224شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +189نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +151پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +145ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +143وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است