درگیری ۲ بنا با جنایت خاتمه یافت

درگیری بین ۲ بنا در شهرستان آق‌قلا در استان گلستان با مرگ یکی از آنها پایان یافت.
 
این حادثه نیمه‌شب 4 اردیبهشت‌ماه رخ داد و وقتی مأموران پلیس در جریان این درگیری قرار گرفتند، راهی محل حادثه شدند.

در این درگیری بنای 33ساله به‌شدت مجروح شده بود که به بیمارستان انتقال یافت اما شدت خونریزی او به حدی بود که جانش را از دست داد. با مرگ وی، تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عامل این جنایت شروع شد و مأموران به تحقیق از شاهد ماجرا که برادرزاده مقتول بود، پرداختند.
 
او مدعی شد که عمویش با مرد دیگری که او هم بنای ساختمانی بود، درگیر شده و در این درگیری آن فرد با ضربات قیچی، عموی وی را به قتل رسانده است. با اطلاعاتی که از تنها شاهد درگیری به‌دست آمد، عامل جنایت شناسایی شد و مأموران راهی خانه‌اش شدند اما وی گریخته بود.
در ادامه محل اختفای او در خانه یکی از بستگانش شناسایی شد و مأموران با حضور در آنجا وی را دستگیر کردند. عامل جنایت در همان بازجویی‌های اولیه به قتل همکارش اعتراف کرد و گفت: من و مقتول از مدتی قبل بر سر مسائل مالی اختلاف داشتیم. من از او مبلغی می‌خواستم اما وی می‌گفت که پولی برای پرداخت بدهی‌اش ندارد. شب حادثه هم برای پس‌گرفتن پولم نزد او رفته بودم و وقتی دیدم وی حاضر نیست بدهی‌اش را بپردازد، با او درگیر شدم و با قیچی چند ضربه به او زدم. سرهنگ علی امیریان، فرمانده انتظامی شهرستان آق‌قلا با بیان این خبر گفت: پس از اعترافات متهم، او با قرار قانونی راهی زندان و راز این جنایت در کمتر از 24ساعت فاش شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
azadeh11 - آمستردام، هلند
یعنی‌ تو ایران کسی‌ نیست که حق این بدبخت را بگیره..دادگاهی یا ...باید حتما دعوا بشه و همدیگر را بکشند...حالا بخاطر پول هم قاتل شد و هم باید بره بالای دار...و زن بچه‌ هآش و طرف مقابل را بی‌ سرپرست گذاشت..
‌سه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +355رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +271شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +247کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +207اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +193مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +166ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +149کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +144لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو