جنایت برای فرار از ترک اعتیاد

 پسر شیشه‌ای وقتی متوجه شد دوستانش قصد دارند او را به کمپ ترک اعتیاد ببرند، آنها را هدف ضربات مرگبار چاقو قرار داد و گریخت.
 
به گزارش جام جم، عصر بیست و چهارم فروردین امسال مردی با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گرفت و از درگیری خونینی در یکی از محله های شهرستان محلات استان مرکزی خبر داد.
 
ماموران با حضور در محل دریافتند، دو پسر جوان با ضربه چاقو زخمی شده و حال یکی از آنها وخیم است. مجروحان بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند که یکی از آنها به علت اصابت ضربه چاقو به قلبش جان باخته بود.
 
در جریان تحقیقات محلی مشخص شد، مقتول و دوستش در حال انتقال یک مرد معتاد به داخل خودرویشان بودند که مرد معتاد در برابرشان مقاومت کرد و با چاقویی که همراه داشت آنها را مجروح کرد و گریخت.
 
مرد زخمی نیز به پلیس گفت: مدتی بود که یکی از دوستانمان معتاد به شیشه بود و خانواده اش نتوانستند اعتیادش را ترک دهند. روز حادثه تصمیم گرفتیم دوستمان را به یک کمپ ترک اعتیاد ببریم. او را به بهانه ای از خانه اش خارج کرده اما زمانی که خواستیم دوست معتادمان را سوار خودرو کرده و به کمپ ببریم متوجه ماجرا شده و با ما درگیر شد.
 
وی ادامه داد: قصد داشتیم مانع از فرار او شویم که با چاقو ما را زد و از محل فرار کرد.
 
با مشخص شدن هویت قاتل فراری، او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و ساعاتی بعد از حادثه در مخفیگاهش دستگیر شد.
مرد معتاد در بازجویی ها به جرم خود اعتراف کرد و گفت: نمی خواستم این حادثه رخ دهد و ناخواسته رقم خورد. از این جنایت پشیمانم. اعتیاد زندگی ام را نابود کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران
معتادان بعداز ترک 70%دوباره به اعتیاد برمیگردند.ترک معتاد مرگ اوست
جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +137فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی