۶۰۰ ثانیه نبرد نفسگیر مادر فداکار با تمساح ۴ متری

"دیوالینن وانکار" مادر58 ساله به همراه "کانتا" دختر 19 ساله خود در حالی که در کنار رودخانه "ویشوامیتری"در 40 کیلومتری وادودارا، در غرب هند سرگرم شستن لباس های خود بودند  که با حمله ناگهانی و دور از انتظار یک تمساح چهار متری غافلگیر شدند.
بنا براین گزارش در حالی که این مادر شجاع 58 ساله موفق به فرار شد، یک پای دخترش بین دندانهای اره ای تمساح عظیم الجثه 4 متری گرفتار شده بود.
 
نجات این دختر 19 ساله در حالی صورت گرفت  که تمساح از یک طرف باگرفتن پای قربانی خود قصد کشیدن وی به درون آب را داشت و از طرف دیگر مادر دختر جوان با گرفتن دست‌های وی در برابر هدف نهایی تمساح مقاومت می‌کرد.
دست و پا زدن" کانتا "نتوانست تمساح را از هدف خود منصرف کند و به ناچار مادر وی با مسلح شدن به سلاح چوبی پس از 10 دقیقه نبرد نفسگیر موفق به نجات فرزندش شد.
 
این مادر شجاع قهرمانانه توانست با وارد کردن ضربه های محکم توسط سلاح چوبی اش که یک تخته مخصوص شستشوی دستی لباس بود دخترش را از آرواره های تمساح  چهار متری در یک نبرد طولانی 10 دقیقه ای نفسگیر، نجات دهد.
به گفته" وانکار" به نقل از این خبرگزاری، "من با استفاده از تمام نیروی خود او را به جلو و عقب حرکت می‌دادم، اما تمساح چنان قدرتمند بود که تلاش من حتی برای جابجایی تمساح به اندازه یک اینچ هم کافی نبود.
"من حتی برای یک لحظه احساس کردم تمساح دختر من را غرق و او را در مقابل چشمانم خواهد خورد و این تصور وحشتناک منجر به انتخاب اسلحه چوبی ام به عنوان آخرین تلاش برای نجات جان دخترم شد که در نهایت با ضربه های پی در پی به سر تمساح موفق به باز کردن دندانهای قفل شده تمساح و نجات جان دخترم شدم .
 
به گفته "وانکار" خانواده های ساکن روستای وادودارا به دلیل کمبود آب و نداشتن برق قادر به استفاده از ماشین های لباسشویی نیستند وب رای شستن لباس باید به کنار این رودخانه بیایند.
بعد از شنیدن هیاهوی این مادر و دختر ، روستاییان با عجله برای کمک در صحنه حاضر  و" کانتا" را به بیمارستان، منتقل کردند که به گفته پزشکان خطر جدی، محل گاز گرفته شده در پای راست این دختر را تهدید نمی‌کند.
یک افسر حیات وحش گفت: پیش‌تر به روستاییان از وجود تمساح در آب رودخانه هشدار داده بودیم و علایمی را مبنی بر هشدار تمساح نصب کرده ایم.
به گفته این افسر حیات وحش به نقل از این خبرگزاری، "'او به طور معجزه آسایی جان سالم به دربرده است. تمساح های این منطقه بزرگ و وحشی هستند.
سال گذشته، 6 نفر در حملات تمساح در سراسر وادودارا کشته شدند و بیش از 200 تمساح در رودخانه "ویشوامیتری"وجود دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
محسن احمد علی - دبی، امارات متحده عربی

هرگز نمیر مادر ...
جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۹
۵۶
payamak - منچستر، انگلستان

شیر زن
جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
۴۸
دایره مینا - کراکف، لهستان

یا وحشی بافقی ! بنده از دیدن ِ رخسار ِ این زن ِ شجاع بیشتر می ترسم تا از دیدن یک تمساح بی آزار ! : ))
جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
۴۸
دایره مینا - کراکف، لهستان

مخصوصا با این ژستی که در این عکس گرفته !
جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
۳۸
freedom of the press - تهران، ایران
مادر دریاى معرفت و محبت و قلبش به وسعت آسمانهاست که مملو از عشق به فرزندان و خانواده است. روز مادر بر تمامى مادران مبارک باد. ولى با توجه به خبرهاى تجاوز به عنف به زنان که از هند میرسه و هر ٢٠ دقیقه یک تجاوز به پلیس گزارش میشه باز جاى شکرش باقیه که اول بهشون تجاوز نکردند و بعد ببرندشون بیمارستان.
جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۱
۴۵
caspian2010 - تهران، ایران

جیگرتو بوخورم مادر شجاع. خداییش 4تا کماندو هم نمیتونستن با این تیکه چوب کسی رو از دست تمساح 4متری نجات بدن و در ضمن جراتش رو نداشتن. حالا بگید ببینم سردار سولیمونیتون شجاعتره (ما که چیزی ندیدیم) یا این مادر ؟؟؟
جمعه ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۵
۴۴
rahjoo - بابل، ایران
[::caspian2010 - تو هم یه تجزیه طلبی هستی که فعلا تو لباس میشی!! .
شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +160سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید