قتل؛ پایان پاسخ منفی به خواستگارخشمگین

«وقتی شنیدم که دیگر حاضر نیست با من ازدواج کند، نقشه قتل کشیدم و با نانچیکو او را کشتم.»
 
این اعترافات خواستگار جنایتکاری است که وقتی از سوی دختر مورد علاقه‌اش پاسخ منفی شنید به زندگی او پایان داد.

نیمه شب یکی از روز‌های اسفند‌ماه سال گذشته مردی به اداره پلیس پاکدشت رفت و خبر از ناپدید شدن دخترش داد. وی عنوان کرد که دخترش عصر همان روز به بهانه دیدن دوستش از خانه خارج شده و دیگربرنگشته است. پس از آن نیز هرچه با موبایلش تماس گرفته کسی پاسخگو نبوده و برای همین احتمال می‌دهد که اتفاقی برایش افتاده باشد.
 
با این شکایت، جست و جو برای پیدا کردن دخترگمشده شروع شد تا اینکه فردای آن روز پدر وی با اداره پلیس تماس گرفت و این بار عنوان کرد جوانی که خواستگار دخترش بوده با او تماس گرفته و اعلام کرده که دخترش را کشته و جسدش را پشت دیوار ساختمان خودشان رها کرده است. پس از آن تیمی از کارآگاهان راهی محل حادثه که روستای فیلستان پاکدشت بود شدند و در آنجا جسد دخترجوان را پیدا کردند. با افشای این حقیقت، ردیابی‌ها برای دستگیری خواستگار فراری شروع شد و او در کمتر از 24ساعت زمانی که با یکی از بستگانش قرار گذاشته بود تا از او پول بگیرد و فرار کند به دام افتاد.
 
این پسرجوان در بازجویی‌ها به قتل دختر مورد علاقه‌اش اعتراف کرد و گفت: وقتی شنیدم که دختر مورد علاقه‌ام دیگر حاضر نیست با من ازدواج کند و قرار است پسر دیگری به خواستگاری‌اش برود عصبانی شدم و به بهانه صحبت کردن با او قرار گذاشتم. آن روز بعد از خرید ساندویچ باردیگر پیشنهاد ازدواج را مطرح کردم اما او پاسخش منفی بود من هم با نانچیکویی که همراه داشتم او را خفه کردم و جسدش را پشت دیوار خانه‌ام انداختم. پس از آن می‌خواستم از یکی از بستگانم پول بگیرم و به مشهد فرار کنم و از آنجا از مرز خارج شوم اما دستگیر شدم.سرهنگ سلمان آدینه وند، فرمانده انتظامی پاکدشت با اعلام این خبر به همشهری گفت:متهم بعد از اعتراف به قتل با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Adamat - خارکف، اوکراین

تو و امثال تو، انسان نیستید. کلا انسانها با هم یکسان نیستند. چند درصدی جایشان در سطل‌ زباله است. در جهان هر قرن یکبار، نیاز به خانه تکانیست. بد‌ها باید دور ریخته شوند. هیتلر در قرن گذشته، این مهم را تا حدودی انجام داد. قرن حاضر نیز نیاز به یک رفتگر دارد. قسمت قابل توجهی‌ از آسیای میانه و همچنین بخشی از اروپای شرقی‌، باید پاکسازی گردد.
یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۷
۷۳
فدای آقا - اودنسه، دانمارک
احتمال زیاد .... میخواسته از مرز بزنه فرار به همون خراب شده خودشون.
یکشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۹
۴۶
مترلینگ - منچستر، انگلستان
چه بی منطق و عوضی !تازه خوبه کار با نانچیکو رو هم بلد نبوده .یه ساعت نانچیکو شو برداشته راه انداخته دیده بلد نیست تو سر کله خودش میکوبه باهاش خفه ش کرده واقعا روانیه
دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۷
۷۲
senator x - تهران، ایران
قابل توجه مخالفین اعدام:شما جای قانونگذار باشید چه حکمی میدهید؟نظر من. با 80%تخفیف ازجرمش,اعدام حداکثر در هفته آینده.حالا یک جوک. یه بابائی را میخواستند اعدام کنند از او سئوال کردن خواسته ائی نداری؟گفت نه اورا تا کشیدن بالا دیدن طرف دست وپا میزنه و یه چیزی میخواهد,پائین آوردنش گفتند چیه؟اعدامی رو کرد بدوستش که اونجا ایستاده بود گفت,علی ,علی از اون بالا خونه اتون پیداست.شادباشید
دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۴:۳۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +160سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +141فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید