باقیمانده حکم زندان غنچه قوامی بخشیده شد

دستگاه قضائی ایران، باقیمانده حکم غنچه قوامی شهروند ایرانی- بریتانیایی را بخشید. این زن 26 ساله، که به اتهام حضور در ورزشگاه والیبال در تهران زندانی شده بود، نوامبر گذشته با سپردن وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شد.
 
روزنامه گاردین چاپ لندن در شماره امروز خود به نقل از ایمان قوامی، برادر غنچه نوشت که او اکنون آزاد است و دادگاه تجدید نظر هفت ماه زندانی را که از مجازات وی باقی مانده بخشیده است.
 
غنچه قوامی که به اتهام تبلیغ علیه نظام، به یکسال حبس محکوم شده بود با گذراندن پنج ماه زندان، باید هفت ماه دیگر را در زندان می‌گذراند.
 
اما دیروز در صفحه «غنچه قوامی را آزاد کنید» در فیس بوک نوشته شد که «در آستانه‌ بهار دادگاه تجدید نظر هفت ماه باقیمانده‌ از حکم یکساله‌ غنچه را بخشید و این یعنی غنچه دیگر روز و ساعتی را در زندان نخواهد گذراند.»
 
با این حال به نوشته گاردین، غنچه قوامی همچنان ممنوع الخروج است. وزارت امورخارجه بریتانیا با استقبال از عفو غنچه قوامی، نسبت به ممنوع الخروجی او ابراز نگرانی کرده است.
 
غنچه قوامی ۳۰ خرداد سال گذشته، پس از رفتن برای تماشای مسابقه والیبال مردان در ایران، به صورت موقت توسط مأمورین نیروی‌انتظامی دستگیر و ده روز بعد در مراجعه به بازداشتگاه برای تحویل گرفتن اموال شخصی خود مجدداً توسط مأمورین بازداشت شد.
ممنوعیت حضور زنان ایرانی در ورزشگاه‌های این کشور، که پس از انقلاب سال ۵۷ اعمال می‌شود، یکی از تبعیض‌های جنسیتی در ایران است که علی‌رغم تلاش فعالان مدنی و مجامع بین‌المللی هنوز این ممنوعیت رفع نشده است.
 
دو روز پیش، به مناسبت برگزاری بازی تیم‌های ملی ایران و سوئد، بار دیگر برخی از زنان ایرانی مقیم خارج از کشور، با حضور در ورزشگاه فرندز آرنا استکهلم نسبت به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌های ایران اعتراض کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۳
هستیا - شیراز، ایران
خوب خداروشکر
‌پنجشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶
۴۸
Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

ماجرای غنچه قوامی ، جامِ زهرِ سوم بود که بعد از جامِ زهر جنگ و جامِ زهرِ اتمی‌ به خوردِ تندرو‌های بی‌ عقل داده شد ! این احمق‌ها با بزرگ کردنِ یک اعتراضِ ساده و تهمت زدن به این جوان به عنوانِ بر انداز به خاطرِ چند مطلب در فیسبوک ، موجبات خشم جهانی‌ را فراهم آوردند تا اینبار جهانِ ورزش با تهدید به تحریمِ والیبالِ ایران ، تندرو‌های مغز تهی را به چیز خوری بیندازد ! غنچه جان ! پیروزی ات مبارک !
‌پنجشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۳:۴۵
۵۷
آقا فدام - دوسلدورف، آلمان

این همان خانمی است( یکی ازفداییان آقا در لندن ) که انگشتش را پس از رای گیری جمهوری اسـ... به همه نشان داد و پذیرفت که ارزشش در جمهوری اسـ... به اندازه بیضه چپ یک مرد هم نیست.
جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۳
۶۶
siavashomaha - منچستر، انگلستان
خوش حالم از آزادی این خانوم. ولی‌ آخه اینهم شد جرم که بخوای براش بری حبس. خجالت آور و آبرو بره گفتن جرم این خانوم در کشور بی‌ آبروی ایران به خارجیانی که خودشان عقل و شعور‌شان خیلی‌ از ایرانی‌‌ها کمتره.
جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۸
۷۱
Arash AAzad - هامبورگ، آلمان
عجب عدلی این اسلام دارد که غنچه ها یا در زندانند و یا در گورستان !
جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۴:۵۳
۵۹
سلام لبخند - تهران، ایران
ای بزنه و این خانوم فوری بره یه مسابقه دیگه را ببینه . انوقت معلوم میشه پرونده سیاسی بوده و یا بخاطر حضور در سالن ورزش !!!
جمعه ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +340شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +306شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +223شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +170پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +170رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +145پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +134وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +132علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد